dilluns, 1 d’agost del 2011

SOPAR DE FINAL DE TEMPORADA 2010/2011

Més tard que altres anys, però sense faltar a la cita, vam celebrar el sopar de final de temporada 2010/2011 al restaurant Xop d'Or a les inmediacions de la Plaça Espanya. El sopar va estar organitzat pel manager general Joan Carné, que va proposar el restaurant del seu cunyat. Sopar a base de pernil, carxofes fregides, mousse de foie, gambes, etc...de primer i un segon on van predominar el filets i el bacallà (em referixo al peix d'origen islandès, no a la colombiana que teniem al costat) + postre + cafè + gin tonic. Tot 30€.
En el cas de tenir la secció de "5 a Taula" a l'estil de La Vanguardia, les valoracions serien:
- Preu *****
- Qualitat ***** (alguna salvetat per part de J. Pérez)
- Servei *****
- Confort*****
- Clientela***** (bàsicament per l'exemplar femella que tenem a la taula del costat i que ens va despertar l'instint animal)
- Valoració global*****

Assistents: Jordi Pi, Toni Pi, Joan Carné, Tito Martí, Hernán Pérez, Jordi Pérez i Pepe Rubio.
Escaquejats al darrer moment: Óscar Jurado (se li va girar feina...) i Eze Mayoral (tenia ple municipal...la seva dona, però ell es queda a escoltar)
Escaquejats des del primer moment: Chus Huarte (tenia pla amb la dona....vull dir amb la seva dona), Juan Carlos (es va perdre entre les caixes de cava) i  Kike Roig (se li acumula la feina, tenia un altre sopar...)
No assistents amb disculpa: Tambu (de vacances) i Xavi Serra (al Camerún...de vacances?...no sé)

En definitiva, una vetllada tranquila i agradable on es va constatar que l'edat passa factura i s'ha perdut aquella "xispa", especialment el Toni Pi, "quién lo ha visto i quién lo ve" (li passa igual que jugant a hoquei). Es va confirmar el patrocini de Roller per la propera temporada amb el compromís de Joan Carné de finançar tot el material textil, així com proteccions i sticks (4 per jugador), es van descartar el patins...gràcies Joan!!.

A les 2:00 A.M. es va aixecar la parada i tothom cap a casa, menys Jorge, Hernán i Pepe que van fer una temptativa de pendre alguna cosa al Nuba però va fracasar (per qui no ho sàpiga no et deixan entrar si vas en camiseta).


The Perez Brothers: "Pipi" Pérez està madurant la possibilitat de tornar a l'equip la propera temporada


"Els minyons de Terrassa": Toni Pi i el patrocinador Joan Carné

Pepe i el "Presi" Jordi Pi

Agafant "fondo" per la propera temporada

1 comentari:

  1. http://veteranssomtots.blogspot.com/

    Som els veterans del C.P. Vallès Calafell. Aquest any ens estrenarem, si no hi ha res de nou, a la lliga B de veterans.

    Us hem afegit al nostre bloc.
    Veterans som tots!

    ResponElimina