divendres, 13 de gener del 2012

CERDANYOLA CH 3 - F.C. CUATRO VIENTOS 2

Primera victòria local de l’any 2012 davant del líder de la Old League.  Va ser sens dubte un partit molt disputat que no es va poder decidir fins els instants finals del matx.
CERDANYOLA CH: Eze, Pepe (1),Joan (1),Toni, Quim(1) (cinc inicial),Chus i Tito.
F.C CUATRO VIENTOS: Quico, Jordi, Salva, Ayats, Portas (2) (cinc inicial),Cristian, Urbina.
En una primera meitat força equilibrada, tots dos equips defensaven amb ordre tot buscant algun contracop per obrir el marcador. Tan local com visitants vàrem trobar dos grans porters molt sòlids que contrarestaven qualsevol acció de perill. Amb aquest panorama semblava molt complicat obrir el marcador, però en Pepe amb un xut llunyà aconsegueix l’ 1 a 0 en el minut 15 per batre en Quico després que la pilota toques el lateral del pal. Tots dos equips van gaudir de jugades de contracop, però la falta d’encert en ocasions i els porters en d’altres van fer arribar al descans amb victòria per la mínima per l’equip local.
En la segona part tot va continuar igual i fins el minut 22 el marcador no es va moure. S’anaven succeint accions en una i altre porteria, l’equip del Blanes gaudia de dos bones rematades d’en Joan Ayats que el porter local Eze s’encarregava  d’aturar de forma magistral. Anaven passant els minuts i l’equip rival no trobava el forat per batre un porter del Cerdanyola que es va convertit de llarg en el MVP del partit. L’equip vallesà també va tenir bones oportunitats d’incrementar el marcador però en Quim i en Pepe no va poder superar un segur Quico Salarich. A més el Blanes va gaudir d’una falta directa, en arribar el Cerdanyola a la desena falta, però l’Eze molt segur va aturar l’escomesa.
A falta de 3 minuts pel final el partit va embogir. Primer arriba l’empat del Blanes en una jugada iniciada des del racó per en Portas que aconsegueix el gol de xut ras pel lateral de la porteria. En la següent jugada i en un booling tret des del racó, un rebot desafortunat arriba de nou en Portas per avançar el Blanes 1 a 2.  Semblava injust el resultat, ja que el Cerdanyola havia fet mèrits per treure un resultat positiu. El Blanes havia aconseguit el més difícil, ja que en un minut es posava per davant del marcador. Però tot seguit i després d’una bona jugada d’en Toni Pi una bola morta dins l’àrea es rematada per en Quim deixant un emocionant empat 2 a 2. El Cerdanyola però havia rebut una nova falta directa després de tornar a complir la cinquena falta del segon cicle. Afortunadament pels interessos del Cerdanyola el jugador del Blanes va fallar. Els jugadors verd-i-blancs van lluitar fins els instants finals i en una contracop a falta de 34 segons en Joan marca el 3 a 2 després d’una passada a boca de canó d’en Quim.
Gran victòria pel Cerdanyola davant d’un dels aspirants a arribar a la Final Four.  L’àrbitre Tomàs Fresquet justet de forces, no va veure algunes jugades i va deixar a l’equip rival en nou faltes per quinze de l’equip local.....
Sopar de germanor amb els amics del Blanes en el Club de Tenis, va posar el punt i final a un bon partit d’hoquei de veterans.