diumenge, 11 de novembre del 2012

CERDANYOLA CH 3 - U.E. HORTA 2

Primer partit de lliga a casa i primera victòria davant d'un clàssic d'aquesta lliga de veterans com es U.E. Horta. Per damunt de tot reconèixer a jugadors com Julià Fernández, Jusi Gibert i Jaume de l'equip barceloní o Quim Pauls i Kike Roig de l'equip vallesà, ja que donen l'autèntic sentit a la paraula "Veterà".

CERDANYOLA CH: Eze, Chus, Joan, Quim(2), JC. Aguilera (cinc inicial), Pepe,Toni i Kike (1)

U.E. HORTA: Nando, Julià, Àlex(1), Jusi, Xavi Tamayo(1) (cinc inicial), Xavier i Jaume

Començava l'Horta el partit amb cinc jugadors de pista sense recanvis a la banqueta, ja que faltaven per arribar dos efectius més. Això però no va ser impediment perquè en una jugada aïllada s'avancessin en el marcador 0 a 1 després d'una bola penjada per l'Àlex Gallego des de mitja pista. Pràcticament era la primera ocasió que generaven i aquest avantatge els hi va donar tranquil.litat per tancar-se amb un quadre defensiu, tot buscant crear perill amb ràpids contracops.
El Cerdanyola amb més possessió de bola en aquesta primera part va intentar de totes les formes possibles aconseguir el gol de l'empat, però l'excel.lent actuació del porter Nando (millor jugador de l'Horta) ho va impedir. Aquest fet va provocar que l'equip local tingués pressa en marcar, sent més permissiu en defensa i deixant masses espais a l'equip rival. Aprofitant la profunditat de la banqueta de l'equip local es van realitzar continus canvis, de cara a mantenir un nivell ofensiu en busca de l'empat. A banda d'alguna jugada aïllada de l'Horta desbaratada per un segur Eze, el marcador no es mouria més en els primers vint-i-cinc minuts.

En la segona meitat l'argument del partit seguia sent el mateix. Un porter hortenc molt segur, un Cerdanyola que topava amb la seva pròpia ansietat i de vegades alguna que altre bola al pal. Era l'Horta qui en el minut 12 es tornava a avançar en una jugada semblant al primer gol. Una bola punxada des de mitja pista era desviada per en Xavier Tamayo posant un 0 a 2 molt perillós. Faltaven 13 minuts i l'equip vallesà va haver de tirar de veterania. I dit i fet. En una jugada de contracop en Joan forçava un fort xut amb molta fortuna ja que el rebot de la paret va ser aprofitat per en Quim per rematar de primera al fons de la xarxa 1 a 2. Després de quasi 37 minuts s'havia aconseguit el més difícil, obrir la porteria rival.
Aquest gol va esperonar a l'equip local, deixant molt pocs espais a l'equip rival i creant perill en ràpids contracops. Així en una jugada de contracop en Quim tornava a marcar de xut creuat des de mitja pista. A falta de deu minuts pel final el marcador reflectia un 2 a 2.  Un Cerdanyola abocat a la porteria de l'Horta buscava aconseguir avançar-se de nou, però de nou el xuts als pals i en Nando ho tornaven a impedir. Fins i tot l'equip local va disposar d'un penal i una falta directa (en arribar l'Horta a la desena falta) però ni en Joan Carles ni en Quim van aconseguir marcar. A falta de cinc minuts i en una nova jugada de contracop en Kike marcava de fort xut creuat posant la sentència al partit. Al final l'Horta va intentar a la desesperada marcar el gol de l'empat, però pràcticament ja no va tenir temps per convertir cap ocasió clara.

L'Horta va lluitar fins el final i durant molts minuts va disposar d'una còmode avantatge, però donades les moltes ocasions de que va disposar l'equip local, el resultat final va ser just. També fem constar que alguns jugadors de l'Horta, com en Xavier Bosch o Jusi, van criticar l'actuació arbitral en sentir-se força perjudicats.

Finalment sopar al Tennis Cerdanyola com ja es una costum després de cada partit.