dimecres, 20 de febrer del 2013

CH. PALAFRUGELL 2 - CERDANYOLA CH 3

Important victòria aconseguida ahir dimarts en el desplaçament més llarg de la temporada. Pràcticament anàvem justos amb l'Albert de porter i cinc jugadors de pista. No obstant, això no va ser impediment per guanyar tres punts en un escenari sempre complicat.

C.H. PALAFRUGELL: Burgos,Francas,Tané,Bosch,Bassols (1) (cinc inicial),Deulofeu (1) i Arcas

CERDANYOLA C.H.: Albert, Chus, Joan,Toni (1),Joan Carles (1) (cinc inicial), Kike (1)

Gols: 0-1 Toni 17’ (mitja part), 0-2 Kike 26’, 1-2 Bassols 35’, 1-3 Joan Carles 40’, 2-3 Deulofeu 47’.

Comença el partit amb un Palafrugell amb molta empenta i un Cerdanyola ben ordenat defensivament. Pràcticament en la primera jugada del partit, un fort xut des de la banda esquerra per part d’en Quim Bassols (que va anar a parar a la creueta) ens avisa de quin serà el principal perill de l’equip local. El Cerdanyola conscient de que el partit seria llarg, donada la curta banqueta que presentava, tenia llargues possessions de bola i anava agafant un bon ritme de joc. El Palafrugell atacava en estàtic per superar el quadre - rombe defensiu dels verd-i-blancs, procurant finalitzar les jugades de xuts llunyans sempre ben aturats pel nostre porter Albert. Durant els primers quinze minuts el marcador no es va moure, i tots dos porters es mostraven molts segurs. El Cerdanyola posat cada vegada més dins el partit creava perillosos contracops, convençut de guanyar el partit. En el minut 16 però una jugada protestada sense raó per part d’en Quim Bassols (va comentar ell mateix se m’ha anat l’olla) va provocar la seva expulsió amb targeta blava durant 2 minuts. L’àrbitre Jordi Vidal va estar mesurat i correcte perquè el jugador local després de rebre la targeta encara va xutar en contra de l’àrbitre i els jugadors rivals, cosa que li podia haver suposat l’expulsió del partit.
El partit va continuar, jugant el Palafrugell amb tres jugadors de pista. Durant un minut van suportar bé la pressió rival, però una bola robada en defensa per en Joan provocava un ràpid contracop que definia en Toni al fons de la xarxa 0-1. El Palafrugell va estar fora del partit durant uns minuts, mentre que el Cerdanyola desplegava el seu millor joc posant tant en Kike com en Toni setge a la porteria d’en Raul Burgos. Amb l’unic gol del Cerdanyola arribem a la mitja part i amb tot per decidir.

Dins el primer minut de la segona part el Cerdanyola torna donar un cop d’efecte. Una precisa  passada d’en Joan Carles a l’espai combinat amb una excel·lent diagonal d’en Kike, fa que aquest últim remati de primera fent pujar un marcador de 0-2. El Palafrugell veia aleshores perillar el partit, ja que l’equip vallesà es mostrava molt sòlid damunt la pista. A més la col·laboració inestimable del nostre porter Albert, sens dubte el millor jugador del partit, va provocar que els jugadors blancs i negres s’estavellessin una i altre vegada contra un mur infranquejable. L’equip local va incrementar el ritme de joc, i afusellava la porteria amb la intenció d’obrir el seu marcador. Finalment ho van aconseguir en una jugada de continus rebots, on en Quim Bassols remata per sota una bola morta dins l’àrea 1-2.
El fet d’anar per davant del marcador ens donava tranquil·litat i era el Palafrugell qui hi havia d’arriscar més per poder aconseguir l’empat. Demostrant en tot moment seguretat en defensa i aprofitant els contracops que teníem va arribar la jugada del 1-3. En Joan Carles des de la banda i amb una acció de murri li colava la bola al porter local per l’únic fora disponible. Tornàvem a agafar avantatge a falta d’onze minuts pel final. No estava però tot sentenciat. La pressió dels locals per robar la bola es va convertir en una pressió per tota la pista. En Toni procurava mantenir la possessió de la bola i anava rebent constants faltes. Després d’una forta entrada per part d’un defensa rival, en Toni protesta i l’àrbitre Vidal decideix expulsar-lo amb targeta blava. Encara que l’actuació  de l’àrbitre va ser molt correcte, creiem que va compensar la balança adoptant el mateix criteri per tots dos equips. Ara havíem de patir durant dos minuts amb inferioritat numèrica. El Palafrugell ho aprofita perfectament per marcar mitjançant una rematada d’en Deulofeu el 2-3 a falta de tres minuts pel final.

El Cerdanyola va demostrar ofici deixant córrer el temps fins al final i aconseguint tres punts molt valuosos. Destacar la bona feina de tot l’equip, en un partit seriós amb el complement perfecte de l’Albert.

No es van quedar a sopar els jugadors del Palafrugell, però si que ens va guiar en Jaume Tané a un bon local del centre on vem poder sopar. Esperem que a la tornada puguin fer sobretaula amb nosaltres!. Ara a pensar amb el C.F. 4 Vientos de Blanes amb qui ens enfrontarem el proper dijous a Cerdanyola.