dilluns, 8 d’abril del 2013

FC.BARCELONA 5 - CERDANYOLA CH 1

Partit jugat divendres al Palau Blaugrana davant l’actual líder de la lliga de Veterans i candidat de nou a guanyar la present edició. Molta qualitat i veterania damunt la pista amb jugadors referents com Josep Enric Torner i Quim Pauls que segueixen demostrant un excel·lent nivell un cop superada la franja dels 50. En Gaby Cairo també continua demostrant la seva innegable qualitat tot marcant un hat-trick, amb un primer gol de traca i mocador. El Barça va imposar el seu ritme durant tot el partit, i encara que varem donar la cara, no van haver-hi opcions de treure un resultat més positiu.

F.C. BARCELONA: Tino,J.E.Torner (1),Lluís Segarra, Rovira (1), Cairo (3) (cinc inicial), Plaza i Xavi Segarra.

CERDANYOLA C.H.: Albert, Toni, Joan, Quim (1), Kike (cinc inicial), Joan Carles.

Gols: 1-0 Torner, 2-0 Cairo, 3-0 Cairo (mitja part), 4-0 Rovira, 4-1 Quim, 5-1 Cairo

Arribàvem al Palau amb tan sols un canvi de banqueta, així que érem conscient de que havíem de guardar bé les forces. El Barça fidel al seu estil, imposava un bon ritme de joc movent la bola amb rapidesa per intentar finalitzar les jugades al segon pal. Quan es portaven disputats tres minuts de joc el partit va quedar interromput quasi bé durant més de deu minuts. El motiu era que dos jugadors del Cerdanyola portaven tacs negres i deixaven malmès el parquet del Palau. Aprofitant aquesta crònica demanem a tots els equips que hagin d’anar al Palau que no portin tacs negres, ja que taca el parquet de la pista cosa que posaria en risc poder jugar al Palau. Aquesta aturada no va beneficiar gens els nostres interessos ja que en la represa s’avançava l’equip local 1-0. En una jugada de fortuna una bola centrada per en Torner dins l’àrea toca el patí d’en Joan i el rebot de la bola acaba en el fons de la xarxa. Al cap de dos minuts un contracop blaugrana dirigit per en Cairo posava de forma magistral el 2-0. El davanter blaugrana en un contra un davant del defensa rival, realitza una mitja volta arrastrant de cullera a la mateixa escaire. Gran gol que va sorprendre a l’Albert i fins i tot al mateix Cairo.Amb poc més de cinc minuts el Barça agafava una còmode avantatge, quan nosaltres encara no havíem aconseguit posar en dificultats al porter blaugrana Tino. L’equip vallesà va intentar estirar les línies i va disposar de bones oportunitats per part d’en Quim i d’en Joan Carles. L’equip blaugrana defensa molt ordenat cosa que ajuda molt al seu porter, un dels millors d’aquesta lliga. Per contra l’Albert va tenir molta més feina, però a cada partit que juga segueix demostrant la seva qualitat sota els pals. Cap el tram final de la primera part arribaria el 3-0 obre d’en Cairo. En una jugada de combinació de l’equip blaugrana, el davanter argentí queda tot sol davant l’Albert definint de xut de cullera. El nostre porter atura la bola en primera instància però acaba entrant mansament a la porteria. Amb aquesta resultat arribem al final de la primera part.

La segona part va ser un pel més distreta ja que van haver-hi més contracops en una i altre porteria. El Barça continuava amb la seva dinàmica, reforçada amb els continus canvis de la banqueta. El Cerdanyola ben tancat a darrera, no aprofitava els contracops de que va disposar per poder obrir el marcador. De nou però tornava a marcar el Barça. Una nova jugada de triangulació, provocava una passada des de la banda i en Rovira tot sol marcava el 4-0. Ja ens començava a passar factura l’esforç físic realitzat fins aleshores. Així i tot després d’una genial jugada d’en Quim, dribla a tres jugadors blaugranes, marcant el 4-1 de xut a l’escaire sense cap opció per en Tino.Durant molts minuts van haver-hi oportunitats en una i altre porteria, però tots dos porters es van mostrar molts segurs. De fet l’últim gol blaugrana vindria precedit per un penal assenyalat més que dubtós. En Toni aconsegueix treure la bola al davanter blaugrana dins l’àrea, però l’àrbitre considera que la infracció es penal. L’especialista blaugrana en Gaby Cairo marca de xut suau el 5-1 sorprenent al porter vallesà.
Còmode victòria pel Barça de principi a fi, on en tot moment va gaudir d’un marcador favorable. Està clar que nosaltres no varem fer un bon partit, ja que ens va faltar més agressivitat defensiva i encert de cara a porta. De tota manera hem demostrat esperit competitiu davant del millor equip de veterans.
Aquesta vegada sí que vam sopar plegats a Casa Ferreiro. Per part blaugrana, Tino, Gaby, Lluís i Miguel i per part vallesana Albert, Kike, Joan i en Jordi Pi. Bon sopar i bon ambient. Finalment enviar molts ànims als nostres jugadors lesionats en Chus i Jordi, especialment a aquest últim operat el mateix divendres d’un tendó de la mà dreta.
Ara a pensar ja en el proper partit davant d’un altre gran equip com es el Mollet “B”.