dimarts, 21 de maig del 2013

F.C CUATRO VIENTOS 5 - CERDANYOLA CH 3

Derrota al penúltim desplaçament de la temporada davant un sòlid equip com es el Blanes. Els  locals van anar sempre per davant en el marcador, i encara que varem tenir opcions, l’equip de la Selva pràcticament va sentenciar el partit en la primera part. Liderats per en Jordi Munsó al darrrera i amb un Joan Ayats golejador, confirmen de forma merescuda la seva presència un any més a la final a quatre.

F.C. CUATRO VIENTOS: Quico, Munsó (1),Jordi Gutierrez (1),Portas, Ayats (2) (cinc inicial), López (1) i Panadero.

CERDANYOLA C.H.: Albert, Joan, Jc.Pérez (1), Kike, Quim (cinc inicial), Joan Carles, Toni (1) i Pepe (1).

Gols: 1-0 Munsó, 2-0 Ayats, 2-1 Pepe, 3-1 López, 3-2 Toni, 4-2 Ayats (mitja part), 5-2 Gutierrez, 5-3 Jc.Pérez

Primera part amb un Blanes molt més concentrat de sortida que ja en el primer minut de partit aconseguia marcar el 1-0. Davant una defensa tancada del Cerdanyola en Jordi Munsó marca de cullera després de fer un xut de mitja pista. L’Albert va voler aturar la bola amb el peu i no va tenir opció. El quadre tancat dels vallesans no suposava cap entrebanc pel Blanes, ja que en el minut 6 es torna a avançar de nou en el marcador. Un xut llunyà de fora l’àrea es desviat per l’stick d’en Joan Ayats per marcar el 2-0. El Cerdanyola va començar un pel fred i de cop va haver d’incrementar el ritme perquè el Blanes no marxes fàcil del marcador. En una contra ben portada per en Joan Carles Pérez arriba dins l’àrea local i el defensa li fa penal. Era la ocasió més clara per intentar obrir el marcador però en Joan no va poder batre a en Quico, que aturà bola amb el guant esquerre. El Cerdanyola va començar a moure la banqueta ben aviat per mirar d’aturar les escomeses del Blanes. En el minut 10 en un ràpida contra d’en Pepe, aprofita un rebot per endur-se la bola i rematar suau al fons de la xarxa el 2-1. Al cap de tres minuts una jugada semblant a la porteria de l’Albert, es aprofitada per en Dani López per fer el 3-1. Després d’un fort xut d’en Portas, el rebot de la bola toca el cos d’en López i remata a porteria amb un Albert ja batut. El Cerdanyola va anar basculant una defensa en quadre i rombe posant més dificultats als atacs del Blanes. Bon minuts del Cerdanyola amb més possessió de bola, tot intentant de sorprendre a un segur Quico Salarich. Després d’una falta comesa per el Blanes fora de l’àrea arribaria el 3-2. En Toni punxa la bola de forma suau cap a la porteria del Blanes i aconsegueix escurçar distàncies. Fins aquell moment estàvem dins el partit i amb opcions d’aconseguir poder empatar. Però quan restaven dos minuts per finalitzar el primer temps, una jugada d’en Dani López trenca el rombe cerdanyolenc deixant en safata una bola a Joan Ayats que tot sol marca el 4-2. Així arribem a la mitja part.

La segona part va continuar tenint la mateixa intensitat però no va haver tant d’encert com a la primera. Durant molt minuts no es va moure el marcador en una i altre porteria, i tots dos porters es mostraven molt segurs. Quan més intentava el Cerdanyola reduir l’avantatge del Blanes, arriba un nou gol local. En un contracop d’en Jordi Gutierrez i tenint un defensa rival a davant, aconsegueix de fort xut batre a un Albert fent pujar el 5-2. Semblava una distància insalvable, però ràpidament una gran jugada d’en Quim per darrera la porteria deixa una bola alçada que en Joan Carles Pérez remata de primera 5-3. Restaven més de dotze minuts pel final i el Blanes havia baixat una mica el seu ritme. Així i tot ells van tenir una oportunitat de penal que en Portas no va encertar davant un segur Albert. Durant uns minuts el Cerdanyola va aconseguir de moure bé la bola i creava perill davant la porteria local. La ocasió més clara pels vallesans va ser un xut d’en Joan que va anar al travesser, quan encara faltaven cinc minuts pel final. D’haver marcat en aquella jugada, el partit hagués guanyat en emoció però ja en els minuts finals el marcador no es va moure. Bon partit damunt la pista on cap dels dos equips va arribar a les deu faltes d’equip.

Justa victòria del Cuatro Vientos de Blanes demostrant any rere any que es un gran equip, amb les línies ben compensades i arribant un any més a la final a quatre. Per contra el Cerdanyola va estar dins el partit, però li va faltar intensitat en els primers minuts per poder sorprendre i aconseguir quelcom de positiu en la visita a les excel·lents instal·lacions del pavelló de Blanes. Com sempre per finalitzar varem compartir taula sopant al Mossega’m, on es mengen molt bons entrepans.

Aquest dimecres tornem a jugar, un partit ajornat, a la pista del Vilafranca.