dijous, 12 de desembre del 2013

PER MOLTS ANYS JORDI!!

Avui els veterans de Cerdanyola volem celebrar l’aniversari del nostre estimat amic i company en Jordi Pi. A banda de que ens ajuda en tot i sempre ens acompanya, fa la tasca desinteressada d’entrenador o més ben dit de canviador (com a ell li agrada dir). Malauradament l’edat no perdona i en Jordi haurà de passar pel quiròfan el proper gener per operar-se del maluc. Val a dir que el traumatòleg que l’operarà serà un històric de l’hoquei com es l’Humbert Ferrer, el qual ja el va operar fa uns anys de l’altre cama. Per tant metge i pacient tenen molt a dir en el mon de l’hoquei. En Jordi va jugar en les categories inferiors del Futbol Club Barcelona i ara forma part de l’Associació de Veterans recentment inaugurada. D’altre banda es un luxe escoltar les seves experiències després de 50 anys d’hoquei, explicant batalles i parlant de jugadors llegendaris. En una propera entrada en el bloc mostrarem imatges quasi inèdites del seu pas com a blaugrana.

Així que aquesta nit aprofitant que farem el sopar de Nadal, també celebrarem els seus 68 anys. Des d’aquí volem destacar la seva qualitat humana, sent amic dels seus amics, i demostrant sense límit la seva passió per l’hoquei patins.

Gràcies Jordi per ser com ets, pel que ens aportes i per ser un més del grup. Llàstima que no hi siguin els nostres amics de Calafell, ja que en la última visita van fer els honors cantant el “Cumpleaños feliz”.

2 comentaris:

  1. Felicitats i ànims pel Jordi! Un gran de l'hoquei operarà un altre gran d'aquest esport. Una abraçada i bones festes!

    ResponElimina
  2. Gràcies Ramon de part del Jordi!! Bones festes per tots!! Una abraçada!!

    ResponElimina