dijous, 9 de gener del 2014

TORNEM A ENGEGAR MOTORS!!








            VS











Primer partit de l’any 2014 davant d’un gran equip com es la U.E Horta. I diem lo de gran,no tan sols pel bon nivell d’hoquei que sempre plantegen, sinó perquè l’Horta es un equip molt proper amb gent que pràcticament coneixem de tota la vida. Si a més els hi posem noms com son els Jusi, Julià, Xavier,Jaume com a grup d’autèntics veterans, seguim amb els Joan Pujol, Alex i Sergi Gallego, Nando, Tamayo, etc, sense oblidar dues grans incorporacions d’aquesta temporada com son el retorn del Nando Pujalte i el fitxatge d’en Toni Ventura fan que el club barceloní disposi d’una plantilla molt ben compensada.

Serà un partit disputat i equilibrat, encara que l’equip local necessita començar a sumar punts si vol remuntar posicions en la classificació. Per contra l’Horta arriba amb 8 punts després d’un gran inici de temporada e intentarà continuar amb la ratxa de resultats positius. 

El Cerdanyola disposarà de tots els seus efectius per mirar d’aconseguir la primera victòria d’aquesta temporada. Aquesta nit a partir de les 22:15 h sortirem de dubtes!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada