divendres, 23 de maig del 2014

CERDANYOLA CH 0 - C.F. 4VIENTOS BLANES 2

Gran partit disputat ahir a la boina de Can Xarau entre dos equips que van desplegar un bon hoquei. La diferència a la classificació no es va reflectir damunt la pista. A destacar les bones actuacions de tots dos porters, l’Albert per la banda local i en Kike per la banda visitant. Partit de gran qualitat, intens, ràpid, amb alternatives constants i emoció fins al xiulet final. L’equip local no va tenir sort perquè va enviar varies boles al pal, cosa que li hagués donat la possibilitat de l’empat. A falta de 20 segons pel final vàrem fer entrar un jugador pel porter però tan sols va servir per facilitar el segon gol del rival.

Res a retreure a l’equip que va completar una gran actuació. Ara toca seguir lluitant en els últims dos partits que queden de campionat.

CERDANYOLA CH: Albert, Pepe, Joan, David, Joan Carles (cinc inicial), Quim, Jc. Pérez i Toni.

C.F. 4 VIENTOS: Kike, Gutierrez (1), Ayats (1), Portas, Gassó (cinc inicial), Munsó, López.

Gols: segona part, 0-1 Ayats, 0-2 Gutierrez

Primera part amb moltes alternatives per part dels dos equips però amb un marcador sense gols prova de les bones intervencions de tots dos porters. El Blanes te una gran plantilla i a banda de l’absència d’en Quico Salarich a la porteria, el seu homòleg en Kike Martin va ser un autèntic mur per la davantera vallesana. Durant molts minuts d’aquesta primera part tots dos equips realitzaven defensa zonal, tot intentant que l’equip rival no surtis a la contra. El Cerdanyola defensava ben tancat i ordenat sense donar opcions al Blanes. Prova d’això es que l’àrbitre els hi va xiular en varies ocasions joc passiu, donat que no trobaven com superar la defensa local. Així i tot l’equip de la comarca de la Selva va poder gaudir d’algun contracop per part dels seus davanters, amb un incombustible Joan Ayats sempre amb la canya a punt. La jugada més perillosa va ser un fort xut d’en Gassó que va anar a parar a la creueta de la porteria, cap al minut 20 de partit. El Cerdanyola va disposar d’algunes jugades a la contra com una passada d’en Joan cap en David, on aquest últim va intentar punxar davant d’en Kike Martin. El porter del Blanes va realitzar grans intervencions, tant en diferents xuts llunyans per part de la defensa local com en jugades dins l’àrea per part dels davanters. Tal com anava el partit teníem clar que el partit es decidiria amb alguna jugada puntual i amb molt pocs gols. Possiblement el Blanes va crear una mica més de perill en aquesta primera part, davant d’un Cerdanyola que hi posava voluntat però li mancava encert. Amb el resultat d’empat a cero arribem al descans.

Ja en la segona érem conscients de que qualsevol detall podria decantar la balança cap a un dels dos equips. Sabíem que l’empat era un bon resultat fins aquell moment, però en cas d’encaixar un gol hauríem de seguir lluitant. El Cerdanyola s’anava estirant i el Blanes aprofitava per sorprendre a la contra. Així es com va arribar el primer gol del partit. Un contraatac de dos contra dos ben conduit per en Dani López deixa una assistència dins l’àrea on remata de primera en Joan Ayats 0-1. Així aconseguia el Blanes obrir la llauna després de molts minuts d’intentar-ho. El Cerdanyola lluny de baixar els braços, va començar a jugar amb rapidesa arribant amb claredat a la porteria rival. Sens dubte van ser els millors moments de joc dels locals, amb un joc intens i precís mentre el Blanes anava reculant per mantenir aquest mínim avantatge. Una de les jugades mes clares i decisiva del partit, va ser un contracop ben triangulat entre David, Quim i Joan, que aquest últim remata al pal quan en Kike ja estava totalment batut. Una llàstima perquè el Cerdanyola estava fent mèrits per aconseguir l’empat que se li estava resistint. El temps anava corrent i els locals ho intentaven una i altre vegada amb jugades de tots els davanters. Fins i tot en David ho va intentar desviant xuts de fora l’àrea, però ahir la bola no va voler entrar. El Blanes va disposar de bones oportunitats al contracop però l’Albert un cop més va estar inmens. En Jordi Munsó portava molt bé el tempo del partit, liderant el seu equip i jugant amb possessions llargues per mirar de fer córrer el cronòmetre. Dins del quatre minuts finals tots dos equips estàvem amb nou faltes d’equips, i en qualsevol moment qualsevol podria gaudir d’una falta directa. El Cerdanyola a la desesperada pressionava per tota la pista i encara va poder gaudir en David i en Joan Carles d’alguna oportunitat a la porteria del Blanes. Ells van jugar molt bé aquests últims minuts, defensant sense cometre la desena perquè sabien que nosaltres no ho desaprofitaríem. Faltant 20 segons i en un gest de desesperació l’Albert va sortir de la pista per poder jugar amb cinc jugadors. La intenció era poder robar la bola però a banda de que no hi havia temps material, en Jordi Gutierrez va marcar a porta buida el definitiu 0-2 final.

Excel·lent partit de veterans tant pel que fa al joc dels dos equips com per el fair play damunt la pista. El Blanes va haver de lluitar de valent per aconseguir els tres punts, a banda de que també va tenir més sort que els locals. Fins i tot en Jordi Gutierrez reconeixia que un empat al marcador hagués estat més just i no entenia que amb el joc desplegat el Cerdanyola estigues tant avall a la classificació. L’àrbitre Lluís Serra va tenir poca feina en un partit net i disputat. Des d’aquí desitjar molta sort al Blanes de cara a aconseguir arribar a la final a quatre.

Com sempre vàrem sopar plegats al Tenis Cerdanyola amb molt bona germanor. Bons companys els jugadors de Blanes, els quals ens va donar suport per seguir lluitant fins el final. Gràcies nois!!