dijous, 8 d’octubre del 2015

ESTRENEM NOVA TEMPORADA!!

Doncs sí, ja arribat el dia. Avui comencem una nova edició de la lliga catalana de veterans d'hoquei patins en el grup A. Un grup on hi ha 14 equips, i de ben segur veurem la lliga més competida dels últims anys. Amb un clar favorit el F.C. Barcelona, seguit pel Malgrat, Mollet i F.C. Cuatro Vientos, els últims protagonistes de la Final a 4.

La resta d'equips, com sempre, donaran molta guerra i tothom haurà de lluitar de valent per aconseguir resultats positius. Donar la benvinguda al C.P Calafell (de nou al lloc on es mereix) i també al C.P Manlleu i al Barcino B. 

Gaudirem tots plegats de molt bon hoquei i de bon sopars en el tercer temps.

Aquesta nit a Can Xarau 22:30 hores ens visita el Barcino B. Un equip jove que debuta a la categoria i que voldrà aconseguir la primera victòria en el grup A. Haurem de tirar d'experiència per intentar aconseguir els primers tres punts. Sort i que guanyi el millor!.

Avui estrenem nou vestuari gràcies als patrocinadors oficials d'aquesta temporada, FIATC ASSEGURANCES I PIHERNZ COMUNICACIONS. S.A. També agraïr a l'empresa TUGA d'Igualada que ha estat l'encarregada de fabricar les noves equipacions, i a les gestions comercials d'en Fede Insenser.

Finalment comentar que estem treballant en un nou bloc que sortirà a la llum en breu, amb novetats i nous articles relacionats amb la lliga veterana.
 

1 comentari:

  1. BONA TARDA NOIS,
    ENS VEIEM DENTRE D'UNA ESTONA PER DISFRUTAR DEL NOSTRE SPORT.

    GIO

    ResponElimina