dimecres, 20 d’abril del 2016

C.P CALAFELL 2 - CERDANYOLA CH 3

Victòria per la mínima davant d’un bon C.P Calafell que no va merèixer perdre aquest partit. El Cerdanyola va tirar d’ofici i veterania per aconseguir tres punts, que va haver de madurar gairebé fins el final del partit. La bona actuació de l’Albert i l’encert d’en Toni Pi amb dos gols van ser claus en el pavelló Joan Ortoll. El Calafell va fer un partit molt seriós, anant força minuts per davant del marcador, però el nivell físic a la segona part els hi va passar factura. El mític àrbitre López Vega va tenir una actuació deslluïda, perjudicant en polèmiques decisions a tots dos equips.

C.P CALAFELL: Hernández, Sevé, Luna (2), Epi, Martínez (cinc inicial), Ferré, Totosaus i Mudarra
CERDANYOLA CH: Albert, Txus, Joan, David, Toni (2) (cinc inicial), Ignasi (1)

Gols: 1-0 Luna, 1-1 Toni, 2-1 Luna (mitja part), 2-2 Ignasi, 2-3 Toni

Comença el partit amb tots dos equips realitzant defensa en zona. El Cerdanyola amb més possessió de bola en els minuts inicials, intentava portar un bon ritme davant de la defensa tancada dels locals. El Calafell ben replegat intentava aprofitar les contres de que disposava amb un Epi molt actiu. El porter del Calafell va quallar una gran actuació en la primera part davant de la pressió constant en els atacs del Cerdanyola. L’equip tarragoní disposava d’alguna clara ocasió però un Albert colossal no donava opcions. Els primers deu minuts de partit van ser molt intensos amb perill constant a les dues porteries. El Calafell amb més banqueta, donava entrada a Ramon Ferré i Joan Totosaus mantenint un bon ritme de joc. En els millors minuts de joc del Cerdanyola, arribaria el primer gol de la nit. Un clar penal comés a l’àrea de l’equip vallesà es xiulat en el minut 13 de partit. L’especialista del Calafell en Javi Luna llença el penal de forma excel·lent sense cap opció per l’Albert. Aquest gol no va afectar el joc de l’equip degà que va seguir insistint a la porteria de Josep Maria Hernández. Cada cop el Cerdanyola arribava amb més perill a l’àrea del Calafell, però sense l’encert necessari per obrir el marcador. En el minut 18 una jugada individual d’en Toni fa arribar l’empat 1-1, després d’una gran arrossegada a l’escaire. L’empat feia justícia als mèrits d’uns i altres, donat que el Cerdanyola feia recular els jugadors del Calafell. L’equip local continuava aprofitant les contres de que disposava però no aconseguia batre la porteria rival. Els últims cinc minuts de la primera part van resultar molt negatius pels nostres interessos donat el criteri de l’àrbitre. Primer ens va xiular falta directa amb una entrada de l’Ignasi damunt el Javi Martínez. Val a dir que sí era falta però no directa, ja que el nostre jugador va a per la bola i topa amb el davanter. Curiosament va assenyalar falta directa, però no li va treure tarja blava i ni tan sols va anotar la falta. En Javi Martínez es l’encarregat de llençar la falta però l’Albert atura perfectament. La veritat es que van haver moltes situacions que l’àrbitre no va xiular, perjudicant a tots dos equips i compensant dels errors comesos. El partit va ser molt net però a l’acta va quedar reflectit que el Calafell havia comès quatre faltes per tan sols una del Cerdanyola, molt sorprenent. En l’últim sospir abans d’arribar al descans, en López Vega assenyalaria un nou penal molt discutit per l’equip vallesà. De nou i com l’anterior en Javi Luna torna a marcar donant avantatge al seu equip 2-1. Pràcticament sense més incidències arribem a la final de la primera part.

Un Calafell molt incisiu a la segona part intentava d’arribar amb perill a l’àrea del Cerdanyola, posant a prova les habilitats de l’Albert. De fet en els deu minuts de la represa les ocasions es van donar a les dues porteries, i el Calafell va estar molt a prop de poder marcar el tercer. Però l’esforç físic del Calafell li anava passant factura mentre el Cerdanyola mantenia un ritme alt conscient de que tenia el partit al seu favor. Les decisions arbitrals seguien perjudicant a tots dos equips, i moltes faltes s’assenyalaven tard i malament. A falta de 9 minuts pel final arribaria el gol de l’empat del Cerdanyola 2-2. En una jugada individual de l’Ignasi, aconseguint fintar a un defensa, es planta dins l’àrea i arrossegant de cullera col·loca la bola al fons de la xarxa. El Calafell demanava temps mort per intentar agafar aire. Amb l’empat al marcador cap dels dos equips renuncia a la victòria però les decisions arbitrals marcarien la sort d’un i altre equip. El Cerdanyola rebia de nou un penal inexistent que l’àrbitre des de mig camp no va poder veure. Així ho reconeixen alguns jugadors del Calafell donat de que no havia existit penal. Per sort per nosaltres aquest cop en Luna no va marcar i en la jugada pràcticament posterior la llei de la compensació va fer que disposéssim d’una falta directa. En Javi Luna fa una entrada a David Novell i l’àrbitre ho considera directa. Creiem que va ser una decisió molt rigorosa, quasi bé com la rebuda pel Cerdanyola en la primera part. En Toni Pi, jugador mes decisiu en la nit d’ahir, col·loca la bola a l’escaire posant el 2-3. Els últims minuts van ser frenètics i de nou una jugada molt polèmica acabaria en falta directa a favor del Calafell. El davanter local fallava la temptativa davant de l’Albert arribant-se al xiulet final sense cap més ocasió.

Victòria treballada del Cerdanyola davant d’un rival que va lluitar fins el final. El bon treball dels dos porters no va permetre agafar avantatge a cap dels dos equips. Tres punts molt importants pel Cerdanyola per tal de mantenir opcions en el grup de dalt. Dinàmica trencada després de les tres últimes derrotes. Com a mínim ens donarà mes confiança de cara al proper partit a casa davant del líder el F.C. Barcelona.
Tercer temps a la Gran Muralla amb una bona colla d’amics. Per nosaltres son i seran els millors amfitrions de la lliga de veterans. I com no ens van cantar el Cumpleaños feliz de torn.. Son uns cracks!! Desitgem que segueixin lluitant per poder continuar jugant en el grup A de Veterans. Molta sort companys!!