dimarts, 26 d’octubre del 2010

PROPER OBJECTIU: C.E. NOIA

Un cop confirmada la suspensió del partit contra el Sant Cugat, ara hem de pensar ja en el proper partit dijous vinent a les 22:30 a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní.

El nostre company Kike serà baixa després de la seva operació amb èxit a l'esquena i tampoc podrà ser-hi el Juan Carlos Pérez per incompatibilitat amb el seu horari laboral. De tota manera crec que som prous efectius com per plantar cara a un dels equips més forts de la categoria. L'equip del Noia es un equip força compensat i a més on té el seu punt fort es a la porteria, amb dos grans porters. No obstant, com bé va comentar el Jorge, sempre ha estat una pista on hem jugat prou bé com per treure un resultat més que positiu.

Així que anem pensant tots plegats en intentar de fer un bon partit el proper dijous, ja que no es poden cometre els errors que vàrem tenir contra el Girona. Anar en compte amb els contraatacs, defensa amb molt d'ordre (tot utilitzant un bon quadre o un rombre segons s'escaigui) i en atac aconseguir superioritats que ens permetin tenir ocasions de gol. Quantes més poguem crear, més ocasions de gol disposarem.


La mentalitat guanyadora ha de començar des d'aquest moment i culminar la concentració quan comenci a rodar la bola el proper dijous. Si tothom es conscient, de ben segur que guanyarem molts més partits que els dos últims anys.

Ànims i més pit i collons!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada