dijous, 16 de desembre del 2010

CERDANYOLA CH 5 - CP VOLTREGÀ 2

Segona victòria de l'equip de veterans el passat dijous dia 2 de desembre davant d'un contrari que sap jugar a hoquei com es el Voltregà. Donat que l'equip rival es va presentar amb pocs efectius, va ser un rival digne damunt la pista de Can Xarau.
L'equip local es va avançar en els primers minuts de joc 1-0 amb un gol un pel afortunat d'en Joan. Tot seguit i amb una altre jugada de contracop venia el 2-0 amb una bona definició d'en Jorge. Encara que semblava que el partit es podria posar de cara ràpidament, el Voltregà va reduir distàncies mitjançant un xut a l'escaire per part d'en Joan Ferran que es va convertir en el jugador més perillós de l'equip d'Osona. Després d'alguns avisos i algun que altre xut al pal per part del Voltregà es va arribar al descans amb un marcador ajustat 2-1 a favor de l'equip verdiblanc.
En la represa el Cerdanyola va intentar preme l'accelerador i davant d'un Voltregà més mermat físicament, van arribar el 3-1 en una gran jugada d'en Toni i el 4-1 en una jugada colectiva de triangulació i ben definida pel Pepe. Així i tot el Voltregà va voler apretar en els instants finals culminant una jugada de rebot per posar un 4-2 en el marcador que ens feia recordar el final de partit contra el Mollet A. Però en la jugada següent de contracop va arribar el gol final de la tranquil.litat marcat per en Toni una altre cop, que feia justa la victòria d'un Cerdanyola que cada setmana demostra millor nivell. En linies molt bon partit de l'equip, destacant el bon nivell del nostre porter Eze i l'efectivitat de cara a porta dels nostres jugadors.
Finalment agraïr el nostre tàndem d'entrenadors Jordi-Tambu la seva presència i el seu suport.