dimecres, 29 de desembre del 2010

SOPAR DEL DIA 23/12/10

Companys, des d'aqui us vull agraïr a tots i a l'Oscar i el seu germà Ivan en particular pel sopar de germanor del dia 23 de desembre a la Taverna dels Tastets. Vàrem sopar molt bé i vem xerrar una mica de tot, recordant temps passats. Mentre feiem els coffees, el gran Toni Hendricks despuntava maneres tot fent destilar l'orujo d'herbes del qual es va enamorar.
Després vem anar a fer una copa a dos locals de Granollers. En el primer el local estava molt bé però no hi havien cheerleaders, bé el que hi havia no era adient per la vista... En el segon ja molt millor, encara que tan sols vem quedar el Jordi Pi, el PP i el Joan per anar a retrobar a l'Oscar i el gran Toni Festuqui.
Cap a les 3:00 de la matinada tocàvem el dos, perquè ja no es podia fer res més que anar a dormir. El Toni no recorda gaire cosa, ja que el minyó en entrar en el meu cotxe i va anar dormint com un nadó fins a Terrassa. De fet el més increïble de tot es que va anar tot el camí amb les ulleres penjades, ja que anava tant tajat que no podia articular paraule. Sens dubte es l'autèntica ànima de les festes majors!!


Bona entrada d'any 2011!!
Segur que gaudirem de moltes més victòries, però per damunt de l'esport la vostre amistat es el que compte de debò.

Salut companys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada