dilluns, 17 de gener del 2011

U.E. HORTA 4 - CERDANYOLA C.H 3

Partit disputat el passat dijous dia 13 al pavelló de l'Horta amb una ajustada victòria de l'equip local.
Després de les vacanes nadalenques, el nostre equip tornava a la competició de la Old League. Sens dubte que després de quasi un mes sense competir es va notar força la falta de ritme en el joc i en les ocasions creades.
En la primera part va dominar el conjunt local, molt més encertat de cara a porta. Prova d'això pujava en el marcador el primer gol 1-0 en una jugada ben definida pel seu mig Joan.  El Cerdanyola no va perdre la cara en cap moment, però de nou la defensa de l'Horta posava el 2-0 en un xut llunyar des de mitja pista.
L'equip va continuar treballant en defensa, cosa que propiciar un contracop de l'equip verdiblanc per retallar distància en el marcador, en una excel.lent definició d'en Kike Roig. En els minuts finals de la primera part, l'Horta aconseguia el 3-1 en una jugada de rebot que va despistar al nostre porter Oscar.
En la segona part l'equip local va acusar el cansament físic, cosa que va ser aprofitada pel Cerdanyola. Durant força estona l'Horta va estar tancat en defensa, ja que el Cerdanyola era el dominador de la situació. En una nova jugada de contracop en Kike (el nostre davanter més incisiu) feia pujar el 3-2 en el tanteig. Després de les bones intervencions del porter local, el Cerdanyola buscava amb setge la porteria contraria. L'Horta passava moments complicats que feia que cometés moltes faltes. Així es van carregar ràpidament fins arribar a les 10 faltes, i el nostre home-gol Kike completava el seu hat-trick i posava l'empat en el marcador.
En els minuts finals tots dos equips van voler aconseguir la victòria, però l'Horta va poder gaudir d'una falta directe en arribar el Cerdanyola a cometre la desena falta. El defensa local va establir el definitiu 4-3 en completar una bona jugada personal.
Esperem millorar el joc i els resultats per als propers partits, ja que dijous vinent dia 20 tenim un derby vallesà interessant amb els nostres amics del Ripollet.
Aprofitem aquest espai per desitjar molta sort a l'Ivan Tibau com a nou Secretari General de l'Esport de la Generalitat. A banda de ser un veterà que juga la nostre lliga, desitjem que en la mesura que li sigui possible pugui ajudar al màxim a un esport que tots ens estimem com es l'hoquei!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada