dilluns, 24 de gener del 2011

CERDANYOLA C.H. 2 - C.H. RIPOLLET "A" 2

Derbi vallesà jugat dijous dia 20 en una nit força freda. Davant d'un rival incòmode i perillós com es el Ripollet "A", l'equip local va jugar amb ofici davant d'un contrari amb una mitjana d'edat  molt més jove que el Cerdanyola. Ens uns primers minuts de tanteig, es van anar succeint diferents contracops en una i altre porteria ben resolts pels porters dels dos equips. L'equip rival començava defenent amb un quadre estàtic combinant a estones la defensa individual, donat el domini a la pista de l'equip verdiblanc. Així en una bona jugada a l'àrea rival, el nostre davanter en Jorge provocava una pena màxima en la porteria del Ripollet. En una excel·lent definició feia pujar el 1-0 al marcador, però l'àrbitre Sr. Clemente (molt discutit per l'equip rival) feia repetir el penal donat que els jugador del Ripollet s'havien avançat des de l'àrea contraria. Així i tot en Jorge tornava a marcar en un xut a l'escaire, i ara sí posava per davant a l'equip de Can Xarau. Amb aquest resultat s'arriba al final de la primera part.
En la segona part el Ripollet va continuar jugant de forma intensa en busca de l'empat, però el Cerdanyola es defensava ordenat intentant aconseguir crea perill a la contra. Quan l'equip local semblava controlar el partit, va vindre el gol de l'empat 1-1 en un contracop ben definit pels davanter del Ripollet. Això no va desestabilitzar al Cerdanyola, ja que pràcticament en la jugada següent amb un fort xut des de mitja pista el nostre defensor en Pepe posava en avantatge a l'equip local per 2-1. El Ripollet va continuar lluitant fins al final, mentre que el Cerdanyola defensava el resultat i alhora es carregava de faltes. Aquest factor determinant va fer que cinc minuts abans de finalitzar el partit, l'equip local cometés la desena falta i el Ripollet  ho aprofités per posar el definitiu empat 2-2 en el marcador.
Donat els mèrits d'uns i altres, resultat just en el derbi vallesà.