dimarts, 17 de maig del 2011

CERDANYOLA CH 2 - C.P. VILAFRANCA 2

Partit jugat el 5 de Maig a Can Xarau davant d'un bon equip com es el Club Patí Vilafranca.

Donat que era un partit ajornat i que amb la Federació varem acordar aquesta data, va haver-hi la absència injustificada de l'àrbitre, així que com a bons germans vem jugar deixant la responsabilitat com a àrbitre al nostre Jordi Pi (il·lustre veterà de la Old League, perquè amb quasi 66 anys segueix venint i gaudint de l'hoquei com els veterans més joves. Tot un exemple a seguir).

Partit força igualat a tots nivells, tant en el resultat, com en els jugadors ja que cada equip va disposar d’un únic canvi de banqueta i on els dos porters tant el Pep Vinyals com el nostre Òscar Jurado van quallar un excel·lent partit a les porteries.

Destacar la direcció de joc del Ramonet Güell per part del Vila a banda de l’encert dels seus companys en el gols. Per part del Cerdanyola en Joan feia 1-1 en la primera part i el Juan Carlos Pérez marcava el 2-2 definitiu, després que semblava que la victòria seria per l’equip del Penedès.  

A més del fair play de tots dos equips damunt la pista, ens ho vem passar bé i així va quedar reflectit en el sopar final al bar Paseo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada