dimarts, 31 de maig del 2011

MOLLET B 4 - CERDANYOLA C.H. 1

Davant d’un equip ambiciós i ordenat com es el Mollet B, ens presentàvem  amb cinc jugadors de pista i  el tàndem Oscar-Eze a la porteria. Donada la calor intensa que feia al pavelló vem trobar a faltar al Pepe i el Jordi com a bons recanvis, encara que l’equip local jugava tan sols amb sis jugadors de pista.

En la primera part un Mollet B molt concentrat es posava ràpidament 2-0 en els dos primers remats a porta. Sens dubte vem sortir molt freds i el Mollet B amb un Pepe Busquets inspirat aprofitava tot el que rematava. Mica en mica vem entrar en el partit, tot aconseguint arribar a la porteria d’un Delmo molt segur.
El Mollet B dominava el control del joc i aconseguia crear perill en cada arribada a l’àrea del Cerdanyola. Durant força minuts el nostre porter Oscar va ser el millor jugador verdiblanc desbaratant tots els xuts de l’equip local. Ja en les acaballes d’aquest primer temps i en una bona jugada de triangulació feien pujar en el marcador un insalvable 3-0.

En la segona part però vem tenir més domini de la pilota i el Mollet B va anar baixant una mica el pistó. Fent una defensa més ordenada i amb l’ajuda de l’Eze a la porteria  vem aconseguir tenir més opcions al contraatac, cosa que en Joan va aprofitar per obrir el marcador del Cerdanyola amb un 3-1 i molt minuts per endavant. Aquest gol va esperonar a l’equip del Vallès intentant aconseguir fer el segon gol per entrar de nou al partit. Però una i un altre vegada en Delmo (el millor jugador del partit) va anar refusant tots els xuts que li anaven arribant.Quan semblava que podríem aconseguir el premi a la nostre insistència, va venir la crua realitat amb el 4-1 que dictava sentencia al partit.

Per acabar la bona comunió a la pista, vem sopar plegats a Cal Marfà on el Pep Aliva proposava al Miqui Roura alçar les copes de cava per brindar pel fair play en el partit disputat, mentre per unanimitat tothom degustava el famós flam de formatge.
Aprofitem des d’aquí per donar l’enhorabona al Miqui i el Pep per l’exposició a la galeria LAFUTURA, tot apropant l'art de la pintura i la fotografia al mon de l’hoquei.