dijous, 21 de novembre del 2013

C.P. CONGRES 1 - CERDANYOLA C.H. 1

En un nit pràcticament d’hivern vam aconseguir un valuós empat a la sempre difícil pista del C.P Congrés. Si bé vàrem disposar d’oportunitats més clares a la primera part que a la segona, els porters dels dos equips van ser els clars protagonistes. La nostre serietat defensiva va ser el nostre punt fort i les clares ocasions fallades el nostre punt dèbil. Així i tot el més important es anar sumant, si ve la victòria s’està fent esperar.
C.P. CONGRES: Garcia,Espinosa,Calvo,Serigó, Montardit (cinc inicial) Palomo,Cacho, Rubio (1), Duran.

CERDANYOLA C.H.: Eze, Chus, Pepe, Jordi, Joan (cinc inicial), Jc Pérez (1), Toni.

Gols: 1-0 Rubio, 1-1 Jc. Pérez (mitja part).

En primer lloc tots dos equips varem guardar un minut de silenci en memòria de l’esposa d’en Josep Gómez (President del CCAHP). Des d’aquí li volem fer arribar les nostres condolences i molts ànims per a ell i tota la seva família.

No hi ha cap mena de dubte que la pista del Congrés es peculiar pel que fa les dimensions de la pista, així com el rebot perillós darrera les porteries. Això suposa un handicap pels equips contraris i una certa avantatge per l’equip local. Sigui com sigui l’equip del Congrés disputava ahir el seu primer partit de la lliga i els hi faltava llògicament ritme de competició. Mentre que l’equip barceloní realitzava una defensa individual no gaire pressionant, el Cerdanyola va practicar un quadre-rombe molt tancat i efectiu creant molts problemes al Congrés. En els primers minuts de joc va ser el Cerdanyola qui va tenir clares ocasions per obrir el marcador. En Joan, jugant de davanter davant les baixes de l’equip, va disposar tot sol de dues clares ocasions de contracop però el porter local va aturar perfectament les escomeses. Quasi en la jugada següent de nou en Joan roba una bola a mitja pista i assisteix en Jordi que torna a fallar davant del porter. El no aprofitar les clares ocasions va passar factura a l’equip, ja que el Congrés s’avançava en el marcador 1-0 després d’una jugada de rebot. De fet en la jugada d’atac dels barcelonins l’àrbitre tenia el braç aixecat per xiular passivitat, així que l’Oscar Espinosa penja una bola suau des de mitja pista que entre una munió de cames desvia Rubio, davant d’un Eze totalment tapat. El resultat donava avantatge a l’equip de casa davant un Cerdanyola que estava jugant bé i arribava amb cert perill. L’empat a 1-1 no trigaria en arribar. L’equip vallesà mitjançant un actiu Joan Carles Pérez feia l’empat després d’una jugada sortint darrera la porteria. Curiosament ja no hi haurien més gols en tot el partit, degut en gran part a l’excel·lent actuació dels dos porters. En el tram final de la primera part el Congrés es va anar carregant de faltes, fins arribar a les deu faltes just abans de que finalitzes la primera part. A falta de 8 segons pel final, l’àrbitre va xiular dues faltes consecutives al Congrés que provocava la falta directa en arribar a deu faltes. Com que el temps no s’atura, l’àrbitre, amb bon criteri, va concedir 10 segons perquè el Cerdanyola llancés la falta directa. En Joan Carles Pérez ho va intentar però el porter del Congrés tornava a estar encertat. Tornàvem a fallar una clara ocasió, i així arribàvem a la mitja part.

En la segona part, el ritme de partit va continuar sent el mateix. Bones defenses de tots dos equips i millors aturades dels porters. Tothom era conscient de que el temps anava corrent molt ràpid i qui aconseguís marcar tindria moltes opcions d’endur-se els tres punts. En arribar el Cerdanyola a les deu faltes d’equip, li permetia al Congrés de disposar d’una falta directa. El davanter barceloní ho va intentar driblant per la dreta i de cullera, però un Eze molt segur tota la nit va tapar perfectament sense donar cap opció. Les ocasions en una i altre porteria s’anaven succeint i cap dels dos equips renunciava a la victòria. En una internada de mitja pista d’en Toni (driblant pràcticament als quatre jugadors locals) el Cerdanyola va disposar de nou d’una clara ocasió de gol. El Congrés també va prémer l’accelerador i mitjançant xuts llunyans intentava aprofitar els rebots per provocar perill. A falta de tres minuts el Congrés va demanar un temps mort, tot buscant anar a per el partit. El Cerdanyola defensava molt segur darrera e intentava aconseguir perill en ràpids contracops. Un últim contracop d’en Toni deixava una  bola franca per en Joan que remata dins l’àrea trobant la oposició del porter. Sense temps per a més, tots dos equips van donar per bo aquest resultat demostrant l’equilibri de forces dins la pista. Destacar el bon arbitratge d’en Lluís Serra, tot i acabar els dos equips amb catorze faltes.

El tercer temps no es va poder consumar. L’equip del Congrés no tenia previst cap lloc per anar a sopar i finalment l’equip va desistir de trobar un lloc a quarts de dotze del vespre. A més val a dir que quasi bé no ens vam poder dutxar per falta d’aigua en els vestuaris que ens van donar. Donat aquests entrebancs esperem a la tornada poder sopar plegats. La propera setmana a casa gran partit davant dels nostres amics del Mollet B.