dimecres, 13 de novembre del 2013

DERBI VALLESÀ A CAN XARAU






                  VS

 
Demà dijous a la boina a partir de les 22:30 h torna el derbi vallesà per excel·lència. El Ripollet que per mèrits propis va aconseguir de nou l’ascens al grup A de la lliga de Veterans, torna pràcticament amb el mateix equip que fa dos anys.
A banda de la rivalitat que pugui haver dins la pista, fora es tot el contrari on predomina el bon rotllo entre dos equips veïns. A més en les files del Ripollet juga en Dani Setién, un cerdanyolenc el qual porta molts anys entrenant equips de la base del Cerdanyola. Per contra en l'equip degà juguen jugadors sortits de la cantera del Ripollet com en Pepe Rubio o en Toni Pi actual coordinador de tota la base del C.P Ripollet. Per tant hi ha una barreja de sentiments i lligams entre els dos Clubs.

En l’àmbit esportiu serà un partit intens i molt equilibrat. Tots dos equips porten un sol punt en el que portem de campionat i de ben segur que no voldran deixar escapar la victòria. En l’equip local li toca descansar a Chus Huarte i en Kike continua encara lesionat. Tampoc podem comptar per aquest partit amb el nostre porter Eze, ja que per motius familiars no podrà vindre. Des d’aquí tot el nostre suport i ànims pel seu pare, perquè es recuperi aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada