divendres, 24 de gener del 2014

CERDANYOLA CH 0 - F.C. BARCELONA 5


Nova derrota davant el líder de la lliga en una nit molt freda. El resultat final potser es massa excessiu  per com va anar el partit. Durant més de trenta-cinc minuts varem mantenir un duel intens, però al final la superioritat blaugrana va sentenciar el partit. En el Barça dos clars protagonistes, per una banda un Tino Martínez incontestable aturant totes les accions locals i per l’altre un Oscar González molt actiu en la segona part.

CERDANYOLA CH: Albert, Chus, Joan, Quim, Jordi (cinc inicial), Jc Pérez, Joan Carles, Pepe i Kike.

F.C. BARCELONA: Tino, Segarra (1), Plaza, Gaby (1), Rovira (2) (cinc inicial), J.E. Torner, Oscar González (1)

Gols: 0-1 Segarra (mitja part), 0-2 González, 0-3 Gaby, 0-4 Rovira, 0-5 Rovira

Primera part força equilibrada com demostra el resultat al final dels primers vint-i-cinc minuts. El Barça practicava una defensa individual deixant molt pocs espais, i en atac movia amb rapidesa la bola per tal de trencar el quadre-rombe de l’equip local. El Cerdanyola va anar de menys a més en el primer temps, donat que el joc blaugrana s’iniciava des darrera de la porteria de l’Albert i provocava alguna errada de marcatge dels locals. Així arribaria el primer gol del Barça marcat per en Segarra 0-1, després d’una bona assistència d’en Gaby Cairo. L’equip vallesà va començar a treure la son de les orelles, sent molt més contundent en defensa. En atac va tenir les seves oportunitats però ahir en Tino va completar una actuació quasi perfecte. Una internada d’en Plaza dins l’àrea local provoca una falta d’en Joan que l’àrbitre assenyala com a penal. L’encarregat d’executar-lo va ser en Toni Rovira, però el xut va anar al travesser de la porteria. Val a dir que el nostre porter Albert va estar també a un nivell excel·lent en aquesta primera part. Les accions en una i altre porteria s’anaven succeint però la solidesa dels porters no donava opcions d’incrementar els marcadors. Tots dos equips van moure les banquetes donant entrada a jugadors de refresc. Per part del Cerdanyola  va entrar en pista en Joan Carles Pérez però amb tal mala fortuna que un rebot fortuït a l’ull dret li va causar un tall a la parpella amb la conseqüent posada de punts. Amb avantatge mínima en el marcador s’arriba al descans.

Ja en la segona continuava la igualtat i les alternatives en una i altre porteria. Durant els primers deu minuts de la segona part no es va moure el marcador. El Barça continuava impacient realitzant el seu joc i el Cerdanyola no aconseguia foradar la porteria blaugrana, disposant d’ocasions per fer-ho. Quan més insistència posava l’equip local, arriba el 0-2 materialitzat per l’Oscar González. Des del racó de la porteria vallesana realitza una rematada i el posterior rebot es aprofitat per ell mateix, aixecant la bola i picant al fons de la xarxa amb un detall de bona qualitat. Val a dir que l’Oscar va crear molt perill en aquesta segona part, sent el jugador en atac més incisiu. El Cerdanyola veia com l’esforç de quasi quaranta minuts s’anava esvaint, però va seguir lluitant tot intentant marcar algun gol. El Barça a falta de deu minuts marcava el 0-3. Un clara falta d’en Joan damunt Miguel Plaza dins l’àrea es assenyalada com a penal. En Gaby s’encarrega d’executar-lo de cullera ras no donant opcions per l’Albert. El partit ja estava pràcticament sentenciat, i al final el Barça ho va aprofitar per marcar dos gols més davant la relaxació del Cerdanyola. En dues jugades molt semblants i amb un mateix protagonista en la definició, en Toni Rovira, el Barça aconseguia deixar un resultat contundent de 0-5.

Victòria totalment justa del Barça en el seu pas per Can Xarau. El resultat massa contundent no demostra la lluita que ha hagut dins la pista. A banda de que l’equip blaugrana te molta qualitat,  disposen de la tranquil·litat de comptar amb en Tino Martinez com a valor afegit. El Cerdanyola necessita millorar el seu olfacte golejador, mirant de remuntar el vol en els tres següents partits abans d’arribar a l’equador de la lliga. Ara tindrem una setmana per poder entrenar i a la següent ja pensarem en els enfrontaments contra el 4 Vientos Blanes i el Noia.

Us deixem una foto del nostre company Joan Carles Pérez un cop posat els quatre punts de sutura. També comentar que el nostre company Jordi Pi s’està recuperant perfectament de la operació de maluc efectuada aquest dimecres per l’Humbert Ferrer. Ens alegrem Jordi i ja estem comptant els dies per quan et tornis a posar els patins!! Molts ànims!!


2 comentaris:

  1. Ens alegrem que el Jordi Pi estigui bé! Però no pareu de tenir baixes... Ànims!

    ResponElimina
  2. Juan Carlos, espero que et recuperis ben aviat de l'ull.
    Tino

    ResponElimina