divendres, 4 d’abril del 2014

CERDANYOLA CH 6 - HC MONTBUI 5

Victòria per la mínima davant un competitiu HC Montbui. Partits amb alternatives constants en el marcador sense un dominador clar del partit. En el tram final la sort ens ha acompanyat, ja que a falta de cinc segons en Carles Povill ha tingut la opció de l’empat en llençar una falta directa. Tres punts importants per afrontar els dos propers partits la setmana entrant, davant del 4Vientos de Blanes i Sant Celoni.

CERDANYOLA CH: Albert, Jc. Pérez (1), Joan, David (2), Quim (2) (cinc inicial), Joan Carles, Toni i Jordi (1)

HC MONTBUI: Ramírez, Massana (1), Compte (2), Jofre (1), Povill (cinc inicial), Rica i Parera (1)

Gols: 1-0 David, 1-1 Compte, 2-1 Quim, 2-2 Massana, 3-2 Jordi, 3-3 Parera (mitja part), 3-4 Compte, 4-4 Quim, 5-4 David, 5-5 Jofre, 6-5 Jc. Pérez

Començava la primera part com es habitual amb el Montbui amb una defensa individual. Val a dir que el joc ràpid i dinàmic de l’equip de l’Anoia demostra la gran qualitat dels seus jugadors. L’equip local defensava en la seva zona habitual ben protegits per un excel·lent Albert. Ben aviat començaria marcant el Cerdanyola mitjançant el seu davanter més incisiu en David Novell. En un contracop llençava un bon xut de pala exterior entre la defensa rival 1-0. El Montbui però empataria molt aviat, després d’una bona recuperació d’en David Compte que es planta tot sol davant l’Albert per marcar l’empat 1-1. Les davanteres s’imposaven a les defenses i les oportunitats s’anaven succeint en una i altre porteria. En Quim de jugada personal es planta tot sol davant Ramírez per marcar de toc suau a l’escaire dreta el 2-1. Curiosament vam tenir més oportunitats per poder ampliar el marcador però el Montbui no ho permetia. Fins i tot en Joan Carles va disposar d’un penal a favor, però el seu xut ras i la rematada posterior van ser ben aturades pel porter del Montbui. En una jugada amb un xic de fortuna arriba l’empat 2-2. Un xut des de mitja pista d’en Massana es desviat per algun stick i la bola s’endinsa al fons de la xarxa despistant a l’Albert. El partit no donava treva a cap relaxació i en Jordi des la banda marcava de cullera el 3-2. Ens tornàvem a avançar i les bones intervencions d’en Ramírez no ens van permetre d’agafar més avantatge. A pocs minuts pel final del primer temps, una recuperació d’en Rica a mitja pista provoca una assistència cap a Parera on rematant al primer toc marca l’empat 3-3. Així arribem al descans del partit, amb equilibri de forces per part dels dos equips.

Ja en la segona part el Montbui demostrava que volia endur-se un resultat positiu. Amb un gran Carles Povill catalitzador del perill dins l’àrea rival i ben acompanyat per en David Compte en atac, arriba el primer avantatge visitant. En un ràpid contracop Compte marca el seu segon gol deixant el marcador amb un inquietant 3-4. Durant uns minuts el Cerdanyola intensifica el seu joc en atac, mentre que el Montbui aconsegueix defensar-se en ordre. En un ràpid contracop en David aconsegueix escapolir-se d’en Massana i la posterior falta es assenyalada com a directa per part de l’àrbitre. En Quim es l’encarregat d’executar la falta, i encara que en un primer moment perd el control de la bola, recupera i marca fintant al porter l’empat 4-4. El Montbui es podia haver avançat en el marcador ja que va disposar d’un penal a favor. L’encarregat de llençar-lo va ser en Massana però l’Albert va estar perfecte. El partit es mantenia molt intens, fins el punt que en David torna a fer avançar a l’equip local 5-4 després d’una bona jugada personal. Malauradament de nou l’empat va durar molt poc perquè el Montbui tant sols treure de mitja pista aconseguia fer l’empat 5-5. Una jugada per la banda d’en Povill provoca un mal control quedant la bola morta dins l’àrea. La defensa local no aconsegueix refusar i en Jofre molt viu aconsegueix rematar a porta buida. Faltaven quatre minuts pel final i qualsevol dels dos equips es podia endur la victòria. Aquest cop la sort va estar del nostre costat, i en Jc.Pérez de jugada individual marcava per sota el definitiu 6-5. Faltava un minut i cinquanta cinc segons pel final i encara va tenir una clara opció d’empat el Montbui. Després d’un temps mort demanat per l’equip local, a la represa es va aconseguir controlar els atacs del Montbui. Però a falta de cinc segons el Cerdanyola cometia la desena falta, donant la opció d’empat al rival. En Carles Povill va ser l’encarregat d’executar la falta directa però l’Albert, molt segur tota la nit, va impedir l’empat.

Bona victòria pels nostres interessos després de molts partits perduts per la mínima. Ara toca mirar endavant i afrontar els següents compromisos amb més optimisme. Bon arbitratge de l’Eduard Gascón, en un partit net i disputat.

Donat que el dia anterior el Montbui havia tingut partit, tan sols es van quedar a sopar tres membres de l’equip (Compte, Rica i Parera). Però així i tot varem gaudir d’un bon sopar al Tenis, tot xerrant amb bona companyia.