dilluns, 31 de març del 2014

MOLLET HC B 5 - CERDANYOLA CH 3

Nova derrota divendres passat a la pista de Mollet. Davant un rival sempre perillós varem fer un bon partit, encara que la falta d’encert en moments puntuals i la bona actuació d’en Delmo a la segona part no ens va permetre de treure un resultat positiu. La primera part va ser de domini del Cerdanyola, amb dos xuts al pal i marxant amb una curta avantatge de 1-2 en el marcador. En la segona dos gols d’en Rai i un Delmo molt sòlid van ser la clau de la victòria pels locals.

MOLLET CH B: Aliva, Ècija (1), Roura, Bordas, Danot (1) (cinc inicial), Raigoso (2), Tomey, Gimeno (1), Delmo.

CERDANYOLA CH: Albert, Jc. Pérez, Pepe, Toni, David (2) (cinc inicial), Joan, Jordi (1)

Gols: 1-0 Ècija, 1-1 David, 1-2 Jordi (mitja part), 2-2 Gimeno, 3-2 Raigoso, 4-2 Danot, 4-3 David, 5-3 Raigoso

Començava el partit amb tots dos equips realitzant defenses zonals. El Mollet de bon principi imprimia un bon ritme de joc, però un Cerdanyola ben tancat i amb un gran Albert a la porteria no donaven treva. L’equip local va anar de més a menys en els primers vint-i-cinc minuts, ben al contrari que el Cerdanyola que no va saber aprofitar clars contracops per haver marxat de més gols en l’electrònic. Així i tot seria el Mollet qui obriria el marcador després d’un penal assenyalat per l’àrbitre. L’encarregat de llençar-lo seria en David Ècija, clavant la bola a l’escaire dreta de l’Albert 1-0. El Cerdanyola va continuar jugant com fins aleshores, arribant amb claredat a la porteria d’en Pep Aliva. Un xut des de la banda dreta d’en Pepe rebota en els dos pals de la porteria, sense quedar clar si la bola havia entrat o no. Era el primer avís seriós però uns minuts més tard un nou xut d’en David tocava de nou el pal i la xapa interior. Aquest cop l’àrbitre va donar la jugada com a gol, pujant l’empat 1-1.  El Cerdanyola defensava ben tancat i sorprenia al Mollet amb ràpids contracops. Pocs minuts després d’aconseguir l’empat, en un contraatac d’en Jordi aconsegueix arrossegar a mitja alçada marcant 1-2. Amb aquest mínim avantatge van arribar els minuts de més perill del Cerdanyola. En una nova jugada d’atac, un xut llunyà toca el pal de la porteria d’Aliva, que atura la posterior rematada d’en David quan ja quasi cantàvem el tercer gol. Val a dir que la bona actuació del porter del Mollet va permetre al seu equip no encaixar més gols en els minuts finals, tenint en compte lo còmode que s’estava sentint l’equip degà. Finalitza la primera part, lamentant el Cerdanyola les ocasions desaprofitades.

En la segona el Mollet tornava a sortir amb molta empenta i prova d’això en els primers minuts arriba el gol de l’empat. Després d’un ràpid contracop ben portat per en Rai, assisteix a l’Albert Gimeno que marça l’empat 2-2. El partit va guanyar en intensitat i l’apreciació de l’àrbitre en algunes jugades no va agradar a cap dels dos equips. Una errada de la defensa local, provoca un u contra u d’en Rai davant l’Albert, que el davanter local aprofita perfectament per donar avantatge 3-2. Amb un equip com el Mollet no se li poden donar concessions perquè al final ho pagues. El Mollet seguia insistint sobre la porteria de l’Albert, punxant boles dins l’àrea. La defensa del Cerdanyola aconseguia desbaratar les incursions dels davanters rivals, rematant qualsevol bola pel mig de l’àrea. Així arribaria el 4-2 després d’una rematada d’en Danot força protestada pels jugadors del Cerdanyola. Els minuts volaven i el partit guanyava en intensitat. De nou una jugada en l’àrea de l’Albert torna a ser rematada a gol, però l’àrbitre anul·la la jugada en considerar que el davanter del Mollet havia fet falta. A manca de deu minuts pel final el resultat no estava definit. El Cerdanyola no va saber aprofitar els contracops de que va disposar, i en dues ocasions tant en Joan com en Jordi van xutar davant d’en Delmo, aturant el porter les dues boles amb el casc. Arribaria el 4-3 per mitjà d’en David després d’una bona arrastrada de fora l’àrea. Ens tornàvem a apropar en el marcador i el Mollet es trobava a una falta de cometre la desena. Però una jugada desafortunada en la nostre àrea va permetre al Mollet de marcar el definitiu 5-3. Una bola morta davant l’Albert no s’allunya ràpidament i un Rai molt actiu posa l’stick permetent un rebot que es cola a la porteria. En el tram final una falta comesa damunt d’en David seria xiulada com a falta directa. El mateix llençaria la falta però sense encert davant d’en Delmo. Finalment el Mollet aconseguia acabar el partit amb nou faltes i s’enduia una victòria treballada per 5-3.

Bon partit d’hoquei i regust amarg en un partit que ens mereixíem més. El Mollet just guanyador en un bon derby de veterans. Des d’aquí donar les gràcies al nostre porter l’Albert ja que va jugar amb un genoll lesionat, que esperem que no sigui res greu.

Agrair la presencia del Ramon Ferré, ja que ens va fer la foto de família un cop finalitzat el partit. Desitjar també una ràpida recuperació pel Pepe Busquets, amb un bon trau a l’ull dret que no li va permetre de jugar contra nosaltres. Bon sopar com sempre a Cal Marfà, amb molt bona germanor!! Fins la propera!!