dimecres, 26 de març del 2014

CERDANYOLA CH 4 - CP CONGRES 8

Victòria contundent del CP Congrés davant un Cerdanyola desdibuixat. El protagonista del partit va ser en Marc Serigó autor d’un hat-trick, convertint pràcticament tot el que xutava. Encara que a la primera part va ser força equilibrada, a la segona el ritme i encert de l’equip barceloní no va donar cap opció a l’equip degà.

CERDANYOLA C.H.: Eze, Chus, Joan (1), Quim, David (1) (cinc inicial), Toni, Pepe, Jordi (2)

C.P. CONGRES: Camon, Rubio (1), Calle, Calvo (1), Espinosa (1) (cinc inicial), Serigó (3), Duran (2), Cacho.

Gols: 1-0 David, 1-1 Rubio, 1-2 Calvo, 2-2 Joan, 2-3 Serigó (mitja part), 2-4 Serigó, 2-5 Duran, 2-6 Espinosa, 2-7 Serigó, 3-7 Jordi, 3-8 Duran, 4-8 Jordi

En la primera part es va veure més equilibri de forces, tant en el joc com en el marcador. El joc des d’un bon principi va ser molt intens, i en el primer minut tots dos equips havien aconseguit marcar. Primer ho faria l’equip local 1-0 mitjançant David Novell, després d’un ràpid contracop amb en Quim. Però el Congrés en la jugada posterior empatava el partit 1-1, després d’una rematada a l’escaire del defensa Rubio. Les accions en una i altre porteria s’anaven succeint però l’equip barceloní s’avançaria en el marcador després d’un rigorós penal assenyalat per l’àrbitre. L’encarregat de transformar 1-2 seria en Guillem Calvo, sense cap opció pel nostre porter. El Congrés defensava en individual i el Cerdanyola movia amb rapidesa la bola per mirar de sorprendre al porter rival. Així en una bona triangulació de l’equip local, en Joan xuta des de mitja pista aconseguint l’empat 2-2. Portàvem quinze minuts disputat, i el partit estava sent intens en totes dues porteries. Tots dos equips van aprofitar per anar fent canvis donant descans als jugadors en pista. L’entrada d’en Serigó a la pista va ser clau, ja que pràcticament en la primera bola que tocava marcaria pel seu equip. Després d’un bon contracop dels barcelonins, una arrastrada per l’escaire d’en Serigó donava avantatge 2-3 en el marcador. Amb aquest resultat s’arribaria a la mitja part, després d’una bona primera part de tots dos equips.

El Congrés aconseguiria 4 gols en els primers deu minuts de la segona part, deixant pràcticament sentenciat el partit. Cada cop que el Congrés arribava en contracop aconseguia marcar, demostrant una gran eficàcia de cara a porta. Poc protagonisme  pel nostre porter, que exceptuant una errada personal, poc va poder fer en la resta de gols. En el tram final la relaxació del Congrés va permetre maquillar el marcador, amb dos gols d’en Jordi, l’últim de falta directa.

Bona victòria del Congrés davant d’un Cerdanyola que va oposar poca resistència a la segona part. Encara que toca passar pàgina, cada cop queden menys partits i sembla que guanyar sigui una missió impossible. El proper partit davant del potent Mollet serà el punt d’inflexió per mirar amunt o avall. De ben segur que lluitarem per aconseguir guanyar el segon partit de la temporada.

Finalment sopar al Tenis i bona sintonia amb els companys de Congrés.