divendres, 20 de març del 2015

CERDANYOLA CH 2 - CP SANT CELONI 2

Empat ahir a Can Xarau en la visita del C.P Sant Celoni. Donat els mèrits d’uns i altres el resultat al final dels cinquanta minuts es totalment just. Bones sensacions va deixar l’equip de la comarca del Baix Montseny donat que no disposaven de canvis a la banqueta. Amb dos grans porters a les porteries va resultar complicat per a les davanteres poder ampliar els marcadors. Bon repartiment de punts entre dos equips que es mantenen a mitja taula de la classificació.

CERDANYOLA CH: Albert, Jc. Pérez, Chus, Toni, David (1) (cinc inicial), Joan (1), Ignasi.

C.P SANT CELONI: Oscar, Pousa, Costa, Borrull (1), Jordi Sáez (1)

Gols: 1-0 David (mitja part), 1-1 Borrull, 2-1 Joan, 2-2 Jordi Sáez

El Sant Celoni fidel al seu estil defensava en individual, tot i no te tenir canvis. La veritat es que físicament van mantindre el tipus prou bé, i van aconseguir estar dins el partit fins el final. L’equip local començava els primers minuts ben tancat a darrera sense donar opcions al rival. El joc de tots equips era lent, i no s’arribava amb claredat a les porteries. A mesura que anaven passant els minuts tots dos equips van anar agafant més ritme, i així van anar arribant les ocasions en totes dues àrees. El Cerdanyola es va centrar en atac, rodant la bola i jugant amb paciència davant de la bona defensa del Sant Celoni. Tant en David com en Toni van provar fortuna de xut llunyà, però un Oscar Sáez molt segur cobria molt bé qualsevol possibilitat de gol. El Sant Celoni també disposava d’alguna bona opció mitjançant un perillós Borrull que va donar feina a la defensa vallesana. Fins i tot una jugada de contracop del capità Esteve Costa es a punt d’inaugurar el marcador però el seu remat toca la creueta de la porteria defensada per l’Albert. Cap el minut 15 d’aquesta primera part arriba el primer gol del partit. Una bona internada d’en Joan Carles Pérez per darrera la porteria provoca una assistència per en David que de remat sorprèn al porter del Sant Celoni 1-0. El Cerdanyola donat que sí tenia canvis, va donar entrada a jugadors de refresc. Tots dos equips van anar gaudint d’ocasions però la bona feina de tots dos porters no va permetre fer moure el marcador. El Sant Celoni va demanar un temps mort per intentar agafar oxigen, davant de la pressió de l’equip local. Sense temps per a més s’arriba al descans amb avantatge mínima a favor del Cerdanyola.

Ja en la segona part la dinàmica continuava sent la mateixa que fins aleshores. Un Sant Celoni ben posicionat defensivament que intentava sortir ràpid al contracop, i un Cerdanyola que buscava amb insistència el segon gol per aconseguir obrir forat. L’equip local arribava cada vegada amb més perill davant de l’àrea contraria, però el porter del Sant Celoni es mostrava intractable. Sense afectar-li el cansament físic l’equip rival creava perill en l’àrea de l’Albert i anava avisant de que l’empat podria arribar. Així en una jugada sense incidència en un lateral de la pista, en Borrull recupera una bola després que aquesta toques el patí d’en Joan. La fortuna de l’acció provoca que el davanter es quedi tot sol davant l’Albert, definint sense pal·liatius al fons de la xarxa 1-1. El Cerdanyola lluny de baixar el ritme, va jugar amb més insistència cap a la porteria rival. Sense fortuna en les accions, el davanters locals ho intentaven però no trobaven la forma de batre a un seguríssim Oscar. Durant forces minuts el partit estava totalment obert i els dos equips buscaven amb insistència un gol que no arribava. El Cerdanyola es va anar carregant ràpidament de faltes, en decisions que potser van ser massa rigoroses. L’àrbitre en Lluis Serra no va ser decisiu en el marcador que quedi clar, però a diferencia d’altres companys de l’estament arbitral no deixa cap mena de contacte, xiulant en cada acció. A falta de cinc minuts pel final el Cerdanyola s’avançaria en el marcador 2-1. Una acció d’en Joan des de la banda dreta, acaba en un xut a mitja distància que el porter un pel tapat s’empassa. El Sant Celoni no va renunciar al partit, i va insistir en busca de l’empat. El Cerdanyola intentava fer possessions llargues per tal de fer passar el temps, però el Sant Celoni pressionava en defensa per recuperar boles. A falta de un minut i mig pel final, l’àrbitre xiula la desena falta en una acció de nou rigorosa. L’encarregat de llençar la falta es en Jordi Sáez que en un primer moment falla la seva acció. En el rebot posterior però aconsegueix marcar després de driblar per l’esquerra a l’Albert. Amb 2-2 en el marcador i a falta de cinquanta segons el Cerdanyola s’avoca a l’atac desesperadament. Una acció d’en David dins l’àrea del Sant Celoni es xiulada com a penal. A falta de 17 segons tenim la oportunitat de sentenciar el partit però l’Oscar atura el xut d’en David, esgotant-se el segons restants fins el final.

Com deien resultat just, i bon repartiment de punts. Sensació agredolça pels interessos locals i un punt molt important pel Sant Celoni donat que venien justos. Després de tres partits en una setmana i amb bones sensacions, toca pensar en el partit de la propera setmana davant del Montbui.

Ja comença a ser un clàssic el retrobament amb els companys de Sant Celoni, amb uns germans Sáez que son molt bona gent. Us deixem la foto del sopar i ens veiem la propera temporada. A seguir gaudint d’hoquei veterà en estat pur!!