dimarts, 17 de març del 2015

C.F. CUATRO VIENTOS 3 - CERDANYOLA CH 1

Segon partit disputat dels tres previstos en una setmana. Si divendres guanyàvem a la pista del Mollet, ahir patíem una derrota davant del C.F. Cuatro Vientos. Partit equilibrat i amb ocasions per les dues bandes, però un incombustible Joan Ayats amb dues dianes va decantar la balança cap a l’equip local a la segona part. El Cerdanyola va tenir clares ocasions per reduir distàncies, però la falta d’encert en alguns moments i la bona actuació d’en Quique Martin no ho van permetre. També destaquem el primer gol a la LCV de l’Ignasi, estrenant el seu caseller.

C.F. Cuatro Vientos: Martin, Guti, Munsó, Portas (1), Ariel (cinc inicial), Ayats (2) i Panadero.

CERDANYOLA CH: Albert, Joan, Jc.Pérez, Kike, David (cinc inicial), Toni i Ignasi (1)

Gols: 0-1 Ignasi (mitja part), 1-1 Portas, 2-1 Ayats, 3-1 Ayats

Àrbitre: Joaquim Serraclara. Bon arbitratge d’un bon ex-jugador d’hoquei i gran persona. Records d’infantesa, quan  fa 40 anys m’enfrontava contra en Joaquim a les files de l’Arenys de Munt i jo al Cerdanyola. Bé sembla que passa el temps...!!

Primers minuts del partit sense predomini clar de cap dels dos equips. L’equip local movent la bola amb rapidesa e intentant sorprendre a l’Albert de xuts llunyans. El Cerdanyola ben tancat i controlant les accions de la davantera rival. Semblava que l’equip de la comarca de la Selva no volia sorpreses com en els últims partits, i va sortir amb un bon ritme de joc. En Jordi Munsó en tres ocasions va enviar la bola al pal, després de provar diversos xuts de cullera. El Cuatro Vientos ho intentava, però la falta d’encert i l’Albert aturant-ho tot, no donaven treva. L’equip vallesà va anar estirant línees i creant cada vegada més perill. Després d’una internada d’en Joan per la banda, realitza un xut a mitja alçada que en David desvia en primera instància. El porter local atura la bola, però el posterior rebot es aprofitat per l’Ignasi Pérez que amb la porteria buida marca el 0-1 en el minut 16. A partir d’aquell moment van venir els millor minuts de joc del Cerdanyola, que va anar de menys a més en aquesta primera part. Tant en David com en Kike van tenir clares opcions d’ampliar el marcador, però la fortuna i la bona actuació d’en Quique no ens va permetre agafar més avantatge. Amb dos canvis per banda, tots dos equips van aprofitar per donar descans als jugadors de pista. L’entrada d’en Joan Ayats posava pressió a la defensa del Cerdanyola, conscient de que no val a badar quan juga dins l’àrea. Quan ja faltaven cinc minuts pel descans, el Cerdanyola disposava de ràpids contracops però no trobava l’espai per batre al conjunt local. Així arribem al final dels primers vint-i-cinc minuts amb mínima avantatge en el marcador de 0-1.

La segona part es vestiria de clar color local. Amb un Joan Ayats ben endollat i amb la resta de companys a gran nivell, el Cuatro Vientos va prémer l’accelerador per no deixar escapar els tres punts. Ben aviat posaria l’empat en el marcador Pep Portas. Després d’una jugada seva per la banda, la bola rebota en els patins d’en Joan i remata de segones per introduir la bola al fons de la xarxa 1-1. Val a dir que l’Albert estava tapat, i el remat va entrar amb l’ajuda del pal. Quedava clar que l’equip de Blanes volia tancar ràpid el partit i al cap de pocs minuts agafen el primer avantatge en el marcador. Després d’una recuperació de bola en el nostre camp, l’equip local trena una bona jugada assistint en Joan Ayats, que com a bon davanter no falla marcant de remat ras el 2-1. El Cerdanyola ho intentava però portava una marxa menys que l’equip de casa. Fins i tot l’equip vallesà va disposar d’un penal però en Kike no va poder batre al porter blanenc. A destacar per la banda local, jugadors ràpids i efectius com en Jordi Gutiérrez “Guti” i en Jordi Munsó. A banda de que pràcticament no perden boles, donen molta rapidesa al joc de l’equip i es compenetren perfectament amb un Pep Portas en plena forma. Arribat el minut 40 de partit l’àrbitre xiula penal en una acció dins l’àrea vallesana. En Joan Ayats s’encarrega de fer pujar el 3-1 després d’una execució perfecte. Amb aquest resultat i faltant 10 minuts pel final van arribar les millor ocasions vallesanes. Possiblement amb el pensament de res a perdre i molt a guanyar, l’equip va jugar sense pressió arribant a disposar de molt clares ocasions. Les més clares arribarien de la mà d’en Joan. En la primera queda tot sol davant d’en Quique, però la rematada li surt per sobre del travesser. La segona ocasió en un xut de cullera que toca la creueta de la porteria, curiosament on en Jordi Munsó ho havia fet a la primera part. El Cerdanyola es va anar estirant cada vegada més, una mica a la desesperada, i en David encara disposaria d’alguna clara ocasió. Fins i tot en Quique Martin cridava als seus companys que no es relaxessin donat que el partit no estava tancat. Arribat als dos últims minuts l’equip local va obrir pista per perdre temps i assegurar la victòria.

Resultat i victòria justa del C.F. Cuatro Vientos en un bon partit d’hoquei veterà. L’equip de Blanes, si juga com ho va fer ahir, demostra que vol tornar a estar entre els quatre millors. Nosaltres varem fer un bon partit, però hem de mirar d’estar més encertats de cara a porta. Així i tot molt bona actitud de tot l’equip. Agraïment al nostre canviador, en Jordi Pi, perquè va viatjar a Blanes donant tot el suport a l’equip.

Tercer temps a la Cata, on es poden degustar els millors montaditos de Blanes. Donat que es propietat d’en Guti, que millor que fer la propaganda que es mereix. Gràcies Jordi, gran jugador i gran veterà. Un cop vàrem acabar ben tips, cap a tres quarts d’una baixàvem cap a casa. Ens retrobem a Cerdanyola per jugar la tornada. Aquí la foto de familia!!