divendres, 8 de maig del 2015

CERDANYOLA CH 0 - C.F. 4 VIENTOS 2

Tornàvem a jugar un partit de lliga tres setmanes després de l’última victòria a casa davant el Ripollet. El rival C.F. 4 Vientos de Blanes es un dels millor equips de la categoria i ahir ho va tornar a demostrar. No obstant això, el partit d’ahir va ser molt equilibrat i possiblement un empat hagués estat més just. A destacar l’excel·lent nivell de tots dos porters, demostrant classe i qualitat. Com sempre un incombustible veterà com es el Joan Ayats va desencallar un partit que fins els últims set minuts mostrava un empat a cero. La última jugada del Cerdanyola, a falta de 30 segons, canviant el porter per un jugador va resultar estèril regalant el segon gol de l’equip visitant.

CERDANYOLA CH: Albert, Joan, Jc. Pérez, David, Ignasi (cinc inicial), Toni.

C.F. 4 VIENTOS: Salarich, Guti, Ayats, Portas, Recio (cinc inicial), Munsó i Cristian.

Gols: (Segona part), 0-1 Ayats, 0-2 Ayats.

Bona primera part sense gols, però amb forces ocasions per ambdues bandes. Els porters molt segurs en tot moment, no van donar cap possibilitat a l’equip contrari per obrir el marcador. El joc dels dos equips va anar de menys a més conforme anaven passant els minuts. Les defenses en zona i ben tancades dificultaven les accions de les davanteres. Així i tot la davantera vallesana formada per en David i l’Ignasi va disposar de bones oportunitats però sense encert davant del mur Quico Salarich. Per la part rival l’entrada d’en Cristian donava més feina a la defensa local, i les accions d’en Pep Portas i Joan Ayats creaven perill davant d’un Albert molt sòlid. Cap a l’equador d’aquesta primera part tots dos equips realitzaven canvis. Per la part vallesana l’entrada d’en Toni donava profunditat i els xuts de lluny posaven en dificultats a Salarich. L’equip de la comarca de la Selva amb un canvi més aprofitava per fer més rotacions mantenint un alt ritme de joc. Un Jordi Munsó en plena forma agafava el lideratge de l’equip i amb un Guti incansable creaven ocasions davant la porteria de l’Albert. En certs moments el partit embogia, i les ocasions anaven ràpidament d’una porteria a l’altre. El Cerdanyola mitjançant David va disposar d’un u contra u arribant a l’àrea i posant en dificultats en Quico. També un xut exterior d’en Joan es desviat per en David, però de nou el porter del 4 Vientos posa el peu per aturar una clara ocasió de gol. Amb un partit molt igualat i amb bon arbitratge de Carles Lacambra arribem a la mitja part amb el resultat inicial de 0-0.

La dinàmica a la segona part continuava sent la mateixa amb els dos equips buscant obrir el marcador. En el minut 5 de la represa l’equip de Blanes te la ocasió més clara després de que una rematada d’en Portas anés a la creueta. Per sort nostre la bola va rebotar lluny sense opció de remat posterior. Els minuts anaven passant i qualsevol equip mantenia les opcions intactes de victòria. El xuts llunyans d’en Toni continuaven posant a prova en Quico, a banda de bones jugades individuals de l’Ignasi que també creava perill. Cap dels dos equips renunciava a l’atac i els porters amb grans aturades mantenien els seus equips dins el partit. El Cerdanyola molt ordenat en defensa no deixava escletxes davant l’atac rival, que anava punxant boles dins l’àrea vallesana. A falta de 7:42 pel final arribaria el primer gol del partit. Un xut de cullera d’en Jordi Munsó des de mitja distància es desviat per en Joan Ayats per posar el 0-1 en el marcador. Possiblement va ser l’única errada de l’equip en tot el partit, ja que no es va cobrir amb temps suficient el xut. Val a dir però que l’equip de Blanes ho va estar intentant durant molts minuts fins que va arribar el premi. A partir d’aquell moment pressió del Cerdanyola per tota la pista amb la intenció d’aconseguir l’empat. En una de les jugades posteriors un xut d’en Joan Carles Pérez va anar a parar a la creueta de la porteria amb un Quico totalment batut. Una llàstima que no entres la bola, ja que donat els mèrits dels dos equips hagués estat el més just. La pressió local era tant intensa que el partit de nou es va convertir en atacs constants. A falta de 2:41 pel final el 4Vientos demana temps mort per asserenar el ritme del partit. El Cerdanyola ho segueix intentant i encara disposa d’alguna rematada amb perill per part d’en David. Quan restaven 30 segons pel final el Cerdanyola canvia el porter per un cinquè jugador de pista, encara que la intenció no es l’esperada. L’equip de Blanes recupera la pilota i Ayats pràcticament a porta buida marca el 0-2. Encara en el últims 10 segons Portas podria haver marcat un nou gol sense porter, però amb bon criteri manté la possessió de la bola arribant al final del partit.

Victòria quasi per la mínima del 4 Vientos en un bon partit d’hoquei veterà. Creiem que ahir mereixíem una mica més donat com es va desenvolupar el partit. Possiblement un empat hagués deixat més contents a tots dos equips. Al final però el resultat es el que es i els tres punts marxen cap a Blanes. Un altre any l’equip blanenc torna a estar entre els quatre millors, per la qual toca felicitar-los. Sort en la Final a 4 companys!! Per part nostre la propera setmana tenim doble cita a domicili, davant del Barça dilluns al Palau i dijous a Noia.

Tercer temps al tenis amb tots els integrants de tots dos equips. Com sempre bona comunió i germanor amb els amics i companys de Blanes. La propera temporada ens tornarem a veure.