divendres, 13 de novembre del 2015

CE NOIA 2 - CERDANYOLA CH 2

Partit de gran qualitat disputat ahir a la pista de l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní de Noia. Bon empat aconseguit davant d’un equip local rejovenit, amb cares noves que aporten frescor i qualitat. Sens dubte que es un dels clubs on més equips de veterans es podrien formar, donat la gran quantitat de jugadors que tenen. Això si menció a banda per en Jordi Gallart, el capi i el jugador possiblement més veterà de la lliga. Sense ell el Noia no seria el mateix.

Equilibri de forces amb dues parts per a cada equip. Si en la primera l’empenta i el joc ràpid del Noia portaven la iniciativa, en la segona l’equip degà demostrava el perquè està aconseguint molt bons resultats. Menció a banda a les porteries, ja que l’Albert i el Papi son dels millors porters de la lliga, quallant tots dos una gran actuació. Per a nosaltres es un privilegi poder gaudir de l’Albert, excel·lent sota els pals i encara millor com a persona.

C.E. NOIA: Papiol, Andreu, Cañadas, Rodrigo, Carda (1) (cinc inicial), Jurado (1), Tena, Gallart i Garcia.

CERDANYOLA CH: Albert, Txus, Joan, Aguilera (1), David (cinc inicial), Toni, Ignasi (1)

Gols: 1-0 Carda, 2-0 Jurado, 2-1 Ignasi (mitja part), 2-2 Aguilera

Com ja hem comentat a la prèvia domini del Noia en aquesta primera part. Amb un joc ràpid i precís de combinació, l’equip de l’Ateneu posava a prova a l’Albert que per un dia jugava a casa seva defensant això si els colors del Cerdanyola Veterans. La nostre defensa en zona donava facilitats a l’equip local que amb llargues possessions intentava posar setge a la nostre porteria. El Noia realitzava una defensa individual pressionant que incomodava el nostre joc d’atac. Les nostres millors ocasions varen vindre de ràpids contracops posant a prova les habilitats d’en Papi. El Noia amb una amplia banqueta donava entrada a Jurado i Tena mantenint el alt nivell dins la pista. Les ocasions es succeïen en una i altre porteria, però les ocasions més clares eren per l’equip de casa. Fins el minut 18 de la primera part no arribaria el primer gol del partit. Una bona combinació de l’equip roig i negre acaba amb una bola que Jurado controla des de darrera la porteria. Aquest assisteix en Jordi Carda que sol de marca aconsegueix obrir el marcador 1-0. Badada de la defensa vallesana en deixar tot sol de marca al davanter local, encara que el Noia portava molts minuts intentant d’obrir la llauna. Tres minuts més tard arribaria el 2-0. Una bona pressió dels jugadors del Noia en pista del Cerdanyola provoca una pèrdua de bola a mig camp. El Noia ho aprofita i en Jurado de jugada individual aconsegueix amb una excel·lent definició marcar el segon gol pel seu equip. Amb dues badades el Noia aconseguia un bon avantatge en aquesta primera part. Afortunadament pels nostres interessos i a falta de dos minuts pel final del primer temps l’equip vallesà aconsegueix reduir distancies. Després d’una jugada personal, l’Ignasi entra per la cantonada aconseguint driblant primer al defensa i després la sortida del porter. Gran gol que ens ajudava a entrar dins el partit i amb tot per decidir a la segona part. Sense més jugades destacables arribem al final dels primers vint-i-cinc minuts.

A la segona part semblava que tot seguiria igual, amb un Noia desplegant el seu joc en atac i un Cerdanyola esperant les seves oportunitats. L’equip vallesà va donar però un pas endavant, millorant la seva defensa i disposant de perillosos contracops en atac. En el minut 7 de la represa arribaria l’empat en el marcador. Una ràpida contra entra el David i el Joan Carles provoca un dos contra ú, amb una passada d’en David al segon pal i una remata al fons de la xarxa d’en Joan Carles posant el 2-2.  Quedava molt partit per endavant i havíem aconseguit posar l’empat en l’electrònic. A partir d’aquell moment el Cerdanyola va disposar de grans ocasions per avançar-se en el marcador, però uns cop la fortuna i l’altre en Papi ho varen impedir. Tant en David com en Joan Carles van tenir claríssimes ocasions, mentre que el Noia ho seguia intentant. El Cerdanyola jugava els seus millors minuts, posant setge a la porteria local mitjançant clars contraatacs. En arribar el Cerdanyola a la desena falta d’equip, disposava el Noia d’una falta directa. En Cañadas es l’encarregat del llançament, però un Albert descomunal atura l’escomesa del jugador local. El partit intens i net en tot moment, es mostrava emocionant donat que qualsevol dels dos equips podia marcar. A falta de 5 minuts pel final el Noia comet la desena falta d’equip. En Joan Carles es l’encarregat de llençar la falta directa, però amb la poca fortuna que la seva arrastrada va al pal de la porteria defensada per en Papi. El Noia no va donar el braç a tòrcer i va intentar de xut llunyà aconseguir el gol de la victòria, mentre que en Rodrigo i Carda ho seguien intentant. Els últims minuts de partit van transcórrer sense incidències a les dues porteries, donant tots dos equips el resultat per bo.

Resultat just donant els mèrits d’uns i altres i on qualsevol equip es podria haver endut la victòria. Per a nosaltres un punt molt valuós en una pista complicada i davant d’un rival d’entitat. Aquest Noia practica un hoquei de qualitat i les noves incorporacions portaran a l’equip ben amunt. A destacar un cop més a tots els jugadors de l’equip que estan rendint a un gran nivell i com no a la saviesa del nostre canviador en Jordi Pi.

Molt bon tercer temps amb els companys del Noia. Bon sopar i bona harmonia com sempre. Llàstima que en Joan Papiol “Papi” no avises de que avui era el seu aniversari.... va callar com un puta!! Varem brindar amb cava per retrobar-nos de nou a l’any vinent. Joan per molts anys!! Ens veiem al partit de tornada companys!!