dissabte, 7 de novembre del 2015

MOLLET HC 2 - CERDANYOLA CH 10

Còmode victòria ahir al pavelló de la Riera Seca davant d’un desconegut Mollet. L’equip local va anar sempre a remolc del marcador i el Cerdanyola va controlar el partit en tot moment, destacant la davantera Novell – Aguilera autora de 8 gols. El Mollet no disposava en les seves files de jugadors com Raigoso o Ecija, però un Cerdanyola amb un alt nivell d’efectivitat va ser clar mereixedor dels tres punts en joc.

Es evident que el Mollet no està en un bon moment de forma, donat que encara no ha puntuat en el campionat. De ben segur que aviat trobaran el camí de la victòria, ja que qualitat en tenen de sobre. A banda es van trobar amb la millor versió del Cerdanyola, destacant partit a partit que l’equip es troba molt sòlid en totes les seves línies.

MOLLET: Delmo, Roura, Tibau, Busquets, Gérboles (1) (cinc inicial), Gimeno (1) i Tomey

CERDANYOLA CH: Albert, Txus, Toni, David (5), Aguilera (3) (cinc inicial), Ignasi (1) i Joan (1)

Gols: 0-1 David, 0-2 Aguilera, 1-2 Gérboles, 1-3 David, 2-3 Gimeno, 2-4 Aguilera, 2-5 Aguilera, 2-6 David (mitja part), 2-7 Joan, 2-8 David, 2-9 Ignasi, 2-10 David

Primera part amb clar color verd-i-blanc, especialment pel que fa al resultat en els primers vint-i-cinc minuts 2-6. Tots dos equips començaven amb defenses zonals, mentre que en atac es movia la bola amb rapidesa. Ben aviat però s’avançaria el Cerdanyola en el marcador, després de dues contres letals. En la primera en David aconseguia obrir el marcador 1-0, mentre que en la segona seria Joan Carles qui tornava a donar avantatge amb el 2-0. Un Mollet imprecís en les passades donava moltes facilitats a la davantera rival. Així i tot el Mollet escurçava distàncies després d’una rematada d’en Jaume Gérboles al segon pal 1-2. El partit semblava molt obert, però ahir un inspirat David amb un pòquer de gols marcava amb una nova contra el 1-3. Encara restaven 14 minuts de la primera part i el Mollet amb més cor que cap intentava entrar dins els partit. Un xut des de mitja pista d’en Francesc Tibau rebota en la tanca de darrera i el rebot posterior es rematat per l’Albert Gimeno que redueix distàncies 2-3. Malauradament pels interessos del Mollet en la jugada següent, en David sortint de darrera la porteria d’en Delmo engalta un xut ras per marcar el 2-4. El Mollet havia d’anar a remolc potser arriscant més del compte. Per contra el Cerdanyola ben situat dins la pista, seguia creant molt perill a la contra. Les ocasions més clares eren pel Cerdanyola, destacant un xut al pal d’en David. Després d’una nova jugada de la davantera del Cerdanyola, el rebot arriba a l’stick d’en Joan Carles que arrastrant de cullera marca el 2-5. El Mollet amb l’orgull ferit ho seguia intentant, però l’Albert no donava cap opció als locals. En el darrer minut d’aquesta primera part l’àrbitre assenyala una falta a favor del Cerdanyola fora de l’àrea. En Joan veu tot sol en David, donada la badada general de la defensa, i marca el 2-6 arribant al final de la primera part.

Teníem un clar avantatge en el marcador, però el Mollet es molt Mollet i no valia confiar-se. Els primers deus minuts d’aquesta segona part seguien la mateix dinàmica de la primera. Un Mollet que ho intentava i un Cerdanyola que creava molt perill a la contra. En el minut 12 la defensa del Cerdanyola recupera la bola, i en Joan acompanyat d’en Joan Carles creen un dos contra u a la porteria d’en Delmo. Des de fora l’àrea en Joan marca de xut creuat el 2-7 que pràcticament marcava la sentència al partit. El Mollet amb dignitat ho seguia intentant però ahir no trobaven l’encert d’altres ocasions. Fins i tot un xut d’en Roura impacta a la cara d’en Pepe Busquets sense conseqüències per al davanter barceloní. En el tram final de partit un Mollet totalment trencat patia les contres del Cerdanyola. En una excel·lent jugada individual en David es dribla tres jugadors i defineix davant d’en Delmo el 2-8. Sens dubte en David va ser el jugador més destacat del partit, amb una gran capacitat golejadora. A falta de 5 minuts pel final, l’Ignasi en una nova contra marcava el 2-9 i de nou en David lliura de marca remata a porta buida el 2-10 final.
Contundent victòria i excessiu castic per un Mollet en hores baixes. Igualment no cal desmerèixer el joc del Cerdanyola, ja que va tenir clar com jugar en cada moment. Després de sumar la tercera victòria, i la primera a domicili, ara toca seguir lluitant perquè qualsevol equip de la lliga pot guanyar. La propera setmana toca jugar a Sant Sadurni.

El sopar aquest cop va ser al Viena, ja que Cal Marfà estava tancat per vacances. Una llàstima no poder gaudir del flam de mató. De tota manera molta cordialitat amb els companys de Mollet, els quals els hi desitgem que tornin al nivell que ens tenien acostumats. Segur que així serà! Amics ens retrobem al partit de tornada.