divendres, 4 de desembre del 2015

CERDANYOLA CH 5 - CP CALAFELL 2

Victòria suada davant un bon C.P Calafell que va donar la cara. Sens dubte que es van merèixer més premi donat el bon joc de la primera part. En la segona el Cerdanyola va imposar la seva veterania per endur-se tres punts i mantindre els llocs de privilegi.

A destacar la davantera tarragonina amb la dupla Martínez- Luna de gran qualitat tècnica que ens van deixar una bona impressió. En l’equip degà l’MVP va ser per en David autor d’un hat trick, sense oblidar un regular Albert a la porteria.

CERDANYOLA CH: Albert, Txus, Jc. Pérez, David (3), Aguilera (1) (cinc inicial), Joan, Toni (1), Ignasi.

C.P. CALAFELL: Hernández, Ferre, Perin, Luna (1), Martínez (1) (cinc inicial), Epi, Cañellas.

Gols: 1-0 Aguilera, 2-0 Toni, 2-1 Martínez, 2-2 Luna (mitja part), 3-2 David, 4-2 David, 5-2 David

Començava el partit amb una defensa individual per part del Calafell, mentre que l’equip local ho feia amb una zona movible. Els primers minuts van ser de tanteig sense pràcticament perill a les porteries. En el minut 4 de partit arribaria el primer gol. Un contracop ben trenat pel Cerdanyola, permet en Joan Carles Pérez deixar una safata pel Joan Carles Aguilera, que controla dins l’àrea rematant al fons de la xarxa 1-0. El Calafell es va començar a apropar a la porteria de l’Albert cada vegada amb més perill. Durant molts minuts el joc es desenvolupava a les dues àrees sense sort de cara a porta per part dels dos equips. Els davanter Javi Martinez demostrava la seva qualitat tècnica i enviant quasi de forma consecutiva dues boles al pal. El Calafell estava jugant els seus millors minuts, i tant Martínez com Javi Luna buscaven amb intensitat la porteria vallesana. Sent realistes el Calafell es mereixia l’empat donades les ocasions de que havia disposat. Però en el minut 17 seria de nou el Cerdanyola qui agafava avantatge amb el 2-0. Val a dir que la jugada ve precedida d’un control amb el peu per part de l’Ignasi que l’àrbitre Enric Ventura no va veure. El mateix Ignasi realitza una passada per en Toni que lliura de marca aconsegueix marca el gol. Òbviament els jugadors del Calafell van protestar molt la jugada, ja que consideraven (amb tota la raó) que el control havia estat en falta. Així i tot no varen perdre la cara al partit, i al cap de dos minuts una bona jugada d’en Javi Luna assisteix al seu company Martínez que remata el 2-1. Aquest gol esperonava a l’equip tarragoní que dos minuts més tard aconseguia empatar el partit. L’àrbitre xiula un clar penal dins l’àrea vallesana i en Javi Luna d’excel·lent execució clava la bola a l’escaire posant un interessant 2-2. A falta de tres minuts l’àrbitre expulsa un jugador del Calafell per protestar de forma airosa, deixant al seu equip amb tres jugadors. El Cerdanyola mou la bola però no aprofita aquesta superioritat arribant a la mitja part amb taules en el marcador.

A la segona part un Cerdanyola amb ofici buscava sentenciar el partit, davant d’un Calafell que ho intentava però topava amb la millor versió de l’Albert. L’empat en el marcador donava emoció al partit, ja que érem conscients de que no podíem permetre que el Calafell agafes avantatge. En David molt actiu en aquest segons temps aconseguia de jugada personal marcar el 3-2 donant tranquil·litat a la parròquia local. Sortint de darrera la porteria es planta al ben mig de l’àrea xutant un bon cacau de cullera sense opcions pel porter del Calafell. El Calafell seguia lluitant i ho intentava de totes les formes possibles. En canvi una jugada d’en Joan provoca una passada a l’espai que en David remata de primeres al fons de la xarxa. Amb aquest 4-2 el Cerdanyola donava un pas endavant però amb molts minuts encara per davant. El Calafell amb més cor que cap, es perdia en certs moments amb protestes arbitrals que li varen perjudicar. Un nou contracop del Cerdanyola es aprofitat per en David per fer el 5-2 després d’un xut a mitja alçada. Quedaven 12 minuts per endavant i el partit encara no estava tancat. El Calafell va demanar temps mort per mirar de pressionar la sortida del Cerdanyola, però l’equip degà va saber jugar amb calma deixant passar els minuts. El Calafell ho seguia intentant, però de nou les protestes del davanter Epi li suposaven una nova targeta blava. De nou es quedava el Calafell amb tres jugadors de pista cosa que va aprofitar el Cerdanyola per fer córrer el rellotge. Ja en el tram final el Cerdanyola va cometre la desena falta cosa que suposava un llançament de falta a favor del Calafell. L’àrbitre va fer llençar la falta dos cops, i en totes dues ocasions en Javi Martinez no va poder superar l’Albert. Sense més incidències s’arriba al final del partit.

Victòria del Cerdanyola que sense desplegar un gran joc va demostrar la seva efectivitat en moments claus. El Calafell va ser un digne rival, jugant un bon hoquei en la primera part i sense sort de cara a porta. Estem convençuts de que aconseguiran remuntar posicions si mantenen el joc i l’efectivitat desplegat a Can Xarau. Nosaltres una setmana més ens mantenim a dalt de tot, però conscients de que hi ha molts equips darrera demostrant la competitivitat d’aquesta lliga.

El tercer temps el varem compartir al restaurant Enovin de Ripollet, amb tota la comitiva del Calafell. Vem trobar a faltar els acudits de l’Epi, encara que un de curt si el va explicar. Donada l’excel·lent relació amb els nostres amics de Calafell, els hi desitgem que puguin aconseguir moltes victòries ben aviat perquè ja s’ho mereixen. Ens retrobem a Calafell companys!!