dissabte, 23 de gener del 2016

CP SANT CELONI 6 - CERDANYOLA CH 2

Quarta derrota a domicili davant d’un C.P. Sant Celoni en estat de gràcia. Si a la primera part demostraven un bon nivell de joc, amb moltes ocasions perdudes i acabant amb un mínim avantatge en el marcador 1-2. A la segona tot el contrari, les concessions en defensa van permetre als locals donar la volta al marcador en dos minuts i després a remolc va ser pràcticament impossible el poder remuntar. La baixada de braços en els últims minuts va permetre ampliar l’avantatge encara més, resultant massa càstig pels mèrits d’uns i altres.
A destacar un cop més la gran actuació d’Oscar Sáez, especialment a la primera part, aturant varies boles amb el casc i en jugades d’u contra u. Per la banda vallesana l’Albert va ser el jugador més destacat a pesar dels gols encaixats.
C.P SANT CELONI: Oscar, Costa (2), Molés (1),Noguera (1), J. Sáez (1) (cinc inicial), Pousa (1)
CERDANYOLA CH: Albert, Jc. Pérez, Joan, Toni, David (2) (cinc inicial), Txus, Ignasi.
Gols: 1-0 Esteve, 1-1 David, 1-2 David (mitja part), 2-2 Pousa, 3-2 Noguera, 4-2 Jordi Sáez, 5-2 Molés, 6-2 Esteve.
Sabíem de la dificultat del partit davant el Sant Celoni en una pista que no se’ns dona bé. Tant la pista relliscosa com un rival més jove i físic, eren obstacles decisius que devíem de superar. Primers minuts de joc amb respecte per part de tots dos equips, amb un Sant Celoni en defensa individual i un Cerdanyola en zona. Els locals posaven a prova l’Albert amb xuts llunyans procurant fer obrir la defensa rival. El Cerdanyola dominador de la bola amb possessions més llargues i arribant amb perill a la porteria d’un segur Oscar. De fet les ocasions s’anaven succeint en una i altre porteria en un partit molt obert. A partir del minut 10 el Cerdanyola es va fer dominador del joc tenint les millors ocasions per obrir el marcador. De fet l’equip degà va disposar de moltes ocasions a la contra però el porter local ben col·locat no donava opcions. Fins i tot el porter del Sant Celoni va aturar dues boles amb el casc, en claríssimes ocasions de gol. Tant en David i l’Ignasi en jugades individuals van disposar d’ocasions per obrir el marcador. També en Joan, després d’una bola recuperada per l’Ignasi, es planta tot sol davant de l’Oscar Sáez en un altre clara ocasió per poder marcar. En el minut 19 seria però el Sant Celoni qui obriria el marcador després d’un ràpid contracop. En una jugada de dos contra ú, Esteve Costa realitza un xut de pala des de fora l’àrea col·locant la bola a l’escaire dreta de l’Albert i obrint la llauna 1-0. Poc duraria l’avantatge pels locals perquè en el minut 20 l’àrbitre assenyalaria penal a l’àrea del Sant Celoni. En David seria l’encarregat de llençar-lo, aturant el porter local en primera instància. El rebot però tornar al jugador vallesà que de remat suau ras marca l’empat 1-1. Aquest empat feia justícia al joc de tots dos equips en una primera part molt competida. A falta d’un minut pel final en David de jugada individual surt per darrera la porteria punxant la bola i sorprenent al porter local. Amb aquest 1-2 i sense més ocasions destacades arribem a l’equador del partit.
Els primers minuts de la segona part serien claus pel devenir del partit. En tant sols dos minuts el Sant Celoni capgirava el resultat aconseguint una avantatge quasi definitiva. Un Cerdanyola excessivament relaxat va concedir massa terreny a un Sant Celoni que ho va aprofitar. Pràcticament en la primera jugada de la segona part una triangulació entre Pousa i Noguera provoca un fort remat d’aquest últim. El rebot es aprofitat per en Pousa que de remat ras marca l’empat 2-2. Al cap de dos minuts l’àrbitre en una decisió més que dubtosa assenyala falta directa en contra del Cerdanyola. Creiem que la jugada no era de falta directa, donat que hi ha un contacte entre sticks, però l’àrbitre no ho va interpretar així. En David Noguera va etzibar un fort xut de pala marcant el 3-2. Un Sant Celoni que al final de la primera part no ho tenia clar, veia com el partit en dues accions aïllades se li posava de cara. El Cerdanyola no va llençar la tovallola i va intentar anar per l’empat, encara que la solidesa de l’Oscar no va permetre marcar cap gol més. El Cerdanyola amb més cor que cap intentava crear perill, deixant però molt forats en defensa. El Sant Celoni amb el marcador a favor es sentia còmode i gaudia de clares ocasions. A falta de 8 minuts pel final en Jordi Sáez rep una bola fora l’àrea i de mitja volta remata sorprenent a un Albert venut. Amb aquest 4-2 el partit quedava pràcticament sentenciat. En un intent a la desesperada de voler retallar distancies, el Sant Celoni ho va aprofitar per marcar dos nous gols. El 5-2 marcat per l’Eudald Molés rematant dins l’àrea i el 6-2 definitiu també de rematada dins l’àrea de l’Esteve Costa. Sense cap més incidència destacada arribem al final del partit.
Victòria del Sant Celoni i mereixedor dels tres punts. El Cerdanyola va jugar bé mitja part però va desconnectar a la segona donant facilitats al rival. El resultat potser es massa contundent per l’evolució del joc de tots dos equips, però destacar que l’equip del Baix Montseny va mantenir un gran nivell de joc durant tot el partit. Felicitar al rival per la victòria i a millorar el següent partit davant del Malgrat.
Excel·lent tercer temps i bon sopar a CAMPINS. Molt bon sopar, qualitat i germanor amb els nostres amics de Sant Celoni. De ben segur que el més important es compartir taula amb ells! Ens retrobem a Cerdanyola a la tornada!!