divendres, 29 de gener del 2016

CERDANYOLA CH 3 - CP MALGRAT 6

Davant de l’actual líder de la competició va arribar la primera derrota a casa de la temporada. Excel·lent partit d’hoquei jugat de poder a poder, amb un resultat final enganyós ja que fins els darrers cinc minuts finals no es va decidir el mateix. L’empenta i qualitat del Malgrat va topar amb la veterania i saber estar del Cerdanyola que va saber competir fins el final.

A destacar per la part rival el seu porter, en Gabi, artífex de la victòria del seu equip. Encara que la capacitat golejadora la tenen més que garantida amb un Cristina Cassola estel·lar, autor de sis dianes, el porter del Malgrat va aportar la consistència que tot bon equip necessita. L’equip degà va desaprofitar infinitat de clares ocasions que li haguessin permès fins i tot d’optar a la victòria final. A pesar de no aconseguir-ho l’equip va lluitar amb orgull i el Malgrat va haver de treballar de valent per endur-se els tres punts.

CERDANYOLA CH: Albert, Txus, Jc. Pérez (1), David (2), Toni (cinc inicial), Joan.

C.P. MALGRAT: Gabi, Tresserras, J. Esteve, Roura, Cassola (6) (cinc inicial), Riera, Garcia i Vila

Gols: 0-1 Cassola, 0-2 Cassola, 1-2 David, 2-2 Jc. Pérez (mitja part), 2-3 Cassola, 2-4 Cassola, 3-4 David, 3-5 Cassola, 3-6 Cassola

D’entrada el Malgrat ja ens guanyava a la banqueta abans de començar el partit, ja que ells disposaven de tres canvis per tan sols un jugador nosaltres. El Malgrat practica un joc molt ràpid i de qualitat i la roda de canvis els hi permetia mantenir un ritme molt alt. El Cerdanyola va intentar de fer el seu joc conscients de que no podríem tutejar al Malgrat durant cinquanta minuts. En els primers compassos de partit el Malgrat arribava amb timidesa a la porteria de l’Albert, i en canvi el Cerdanyola disposava de dues ocasions claríssimes topant amb un Gabi Pérez colossal. El porter del Malgrat va aturar dues jugades quasi consecutives, primer d’en David i després d’en Toni. Tots dos es van presentar sols davant del porter però no van aconseguir d’obrir el marcador. En una jugada posterior l’equip local tornava a tenir una nova ocasió sense la sort necessària per marcar. En canvi el Malgrat en la primera ocasió que va tenir va aconseguir marcar. Després d’una ràpida triangulació en Dani Tresserras assisteix per en Cristian Cassola que de primera remata de fora l’àrea sorprenent l’Albert. Era el minut 6 del partit i el Malgrat s’avançava 0-1. El partit era molt obert i les ocasions s’anaven succeint en una i altre porteria. El Cerdanyola continuava perdonant tot i disposar de ràpides contres força clares. En el minut 13 arribaria el 0-2 de l’equip del Maresme després d’un xut de mitja pista d’en Cassola. Encara que el xut no era suficientment potent, un Albert tapat per un contrari toca la bola i aquesta s’acaba endinsant suaument. Se li posava molt bé el partit al Malgrat ja que dominava el marcador després d’un quart d’hora de partit. A més el Malgrat disposaria d’una falta directa després d’una falta clara comesa sobre un davanter rival. El golejador Cassola es l’encarregat de llençar la falta, tot intentant sorprendre a l’Albert d’arrossegada rasa. El porter del Cerdanyola atura perfectament l’escomesa. Tots d’equips realitzaven canvis per mirar de donar descans als jugadors de pista. El Cerdanyola va començar a posar més setge a la porteria del Malgrat, i cap el minut 20 arribaria el primer gol local. En Joan aconsegueix prendre una bola en defensa a Pep Riera, i de primera assisteix en David que tot sol dribla a un defensa i al porter marcant un gran gol 1-2. Finalment havíem aconseguit marcar un gol després de moltes ocasions perdudes. L’equip vallesà molt sòlid en defensa, continuava posant setge a la porteria del Malgrat, i en el minut 24 arribaria l’empat 2-2. En Toni des del lateral de la mitja pista engalta un fort xut de pala, i en Joan Carles Pérez amb tota la intenció del mon posa l’stick per desviar la bola dins la xarxa. Sense temps per a més arribem al final de la primera part amb tot per decidir després d’aquest empat a dos.

Ja a la segona part el Malgrat ben aviat agafaria avantatge. Una contra del Cerdanyola que no acaba en perill es aprofitada per el Malgrat per aconseguir el 2-3 en el primer minut de la represa. Val a dir que la jugada de llibre del Malgrat es molt ben definida per en Cassola amb una arrastrada a l’escaire. L’equip del Maresme aprofita perfectament aquestes ocasions i no se li pot deixar cap escletxa perquè te la claven. Durant forces minuts el marcador no es va moure i no hi havia un dominador clar del partit. El partit era molt obert i les ocasions es donaven a les dues àrees. El Cerdanyola es va anar carregant ràpidament de faltes fins arribar a la desena. La falta directa aquest cop va ser llançada per en Jordi Esteve però de nou l’Albert va aturar perfectament. Precisament en el minut 9 una jugada d’Esteve assisteix per en Cassola que sortint de darrera la porteria marca el 2-4. La sort pel Cerdanyola es que en la jugada immediatament posterior aconsegueix marcar el 3-4, mitjançant en David de jugada personal. Encara que anàvem per darrera el marcador quedaven 13 minuts pel final i el partit estava molt obert. Les ocasions de nou es succeïen en una i altre porteria, i tots dos porters demostraven la seva qualitat. Quan faltaven 5 minuts pel final el Cerdanyola disposaria de dues penes màximes per aconseguir empatar. En el primer intent en Joan es l’encarregat però en Gabi li atura el xut. Pràcticament a la següent jugada es torna a produir un penal en l’àrea del Malgrat. Aquest cop xuta  en David però el porter del Malgrat torna a aturar la pena màxima. Un Cerdanyola abocat a l’atac i en l’intent d’empatar el partit, deixa resguardada la defensa i el Malgrat en una gran jugada col·lectiva ho aprofita. En Cassola rep una passada d’un company i fent una finta remata ras al pal esquerra de l’Albert. Amb aquest 3-5 s’allunyava les opcions de victòria. El Malgrat també disposaria d’un penal que en Dani Garcia no transforma i en els últims segons de partit una jugada de dos contra ú, en Tresserras dona una passada per en Cassola marcant el definitiu 3-6.

Final del partit amb un contundent resultat donat els mèrits damunt la pista. El Malgrat mereixedor de la victòria ha hagut de treballar fins el últims instants davant un Cerdanyola que no ho ha posat fàcil. La falta d’encert de la davantera vallesana i la bona actuació d’en Gabi Pérez no han permès al Cerdanyola treure un resultat més positiu. Ara toca pensar en el següent partit davant d’un complicat rival com serà el CP Manlleu.

Tercer temps al Enovin de Ripollet amb molt bona companyia i molta germanor amb els companys de Malgrat. Aquí us deixem la foto de grup producte del bon rotllo dels dos equips. Ens retrobem a la tornada a Malgrat!!