dimecres, 3 de febrer del 2016

C.P. MANLLEU 6 - CERDANYOLA C.H. 2

Tercera derrota consecutiva en aquest any 2016 davant d’un bon C.P Manlleu. L’equip local va jugar un partit molt còmode donades les facilitats d’un Cerdanyola curt d’efectius. Partit de més a  menys de l’equip vallesà, necessitat de recuperar bones sensacions per aconseguir millorar el seu joc.

Destacar el trident del Manlleu amb un excel·lent Jordi Corominas “Coro”, un recuperat Jordi Callís i un Quim Casalí que tot i no ser-hi (segons ell) va marcar un gran gol de jugada personal. Un cop més l’Albert el nostre jugador més destacat, tot i els gols encaixats (haurem de buscar revulsius...)

C.P. MANLLEU: Guitart, Cobo, Vilaseca (1), Callís (1), Coro (3),(cinc inicial) Casalí (1) i Ricard.

CERDANYOLA CH: Albert, Txus, Jc. Pérez (1), Joan, Ignasi (1) (cinc inicial), Toni.

Gols: 1-0 Coro (mitja part), 2-0 Coro, 3-0 Callís, 3-1 Ignasi, 4-1 Casalí, 4-2 Jc Pérez, 5-2 Coro, 6-2 Vilaseca.

L’absència dels nostres davanters David Novell i Joan Carles Aguilera ens restava capacitat golejadora. Minuts inicials frenètics en una i altre porteria sense perill aparent. Tots dos equips defensant en zona e intentant sortint al contracop. Ben aviat demanaria el Manlleu un temps mort al minut 3 per asserenar els ànims. A la represa en el minut 6 arriba el primer gol local. Un arrossegada d’en Coro dins l’àrea es aturada per l’Albert però el rebot li toca al seu cos entrant la bola dins la porteria. Fora d’aquesta jugada, moltes més ocasions del Manlleu posant a prova a l’Albert i poques arribades amb perill del Cerdanyola ben aturades per en Guitart. Mentre el físic va acompanyar el Cerdanyola no patia en excés davant un Manlleu que la toca molt bé. Ells si disposaven de dos canvis per anar donant descans als jugadors en pista. Arribem al final del primer temps amb un mínim avantatge en el marcador per l’equip osonenc.

A la segona vàrem baixar la guàrdia ben aviat. No portàvem ni un minut de joc que en Coro marca el segon de la nit. Callís de mitja pista engalta un fort xut ras i en Coro posa la punta de l’stick per aconseguir el 2-0. De nou en el minut 5 en Callís de fort xut i lliura de marca aconsegueix el 3-0. Encert del Manlleu i poca oposició del Cerdanyola en dues jugades calcades. L’equip degà però no ho donava tot per perdut i en el minut 9 reduïa distancia 3-1 en un penal marcat per l’Ignasi. Quedava més d’un quart d’hora i semblava que podria haver reacció vallesana. Però una pèrdua de bola del Cerdanyola es aprofitada per un ràpid Quim Casalí, que davant la sortida de l’Albert marca un bonic gol 4-1. El Cerdanyola tornava a reduir distancies marcant en Joan Carles Pérez el 4-2 de jugada personal. Anàvem a remolc però el partit no estava encara tancat. A falta de 6 minuts pel final el Cerdanyola disposa d’una clara ocasió d’en Joan després de rebre una passada de l’Ignasi. El fet de no marcar el 4-3, va provocar una contra ràpida del Manlleu i en Coro sol dins l’àrea aconsegueix el 5-2. Amb el partit ja sentenciat el Cerdanyola va tenir un parell de clares ocasions, però en l’últim minut una jugada ben conduïda per Joan Vilaseca aconseguia el definitiu 6-2.

Victòria clara del Manlleu en un partit gris de l’equip degà. Hem d’intentar tallar aquesta ratxa i començar la segona volta aconseguint bon resultats. El proper partit davant del Barcino B en una pista força complicada.

Bon sopar a la pizzeria Piccolo Biondo amb molt bona companyia. Alguns companys de Cerdanyola recordàvem les primers estades d’hoquei a Manlleu a l’any 1980, ja han passat 36 anys... Quim i cia ens retrobem a l’últim partit de la lliga a Can Xarau!!