dimarts, 16 de febrer del 2016

BARCINO B 3 - CERDANYOLA CH 5

Començament de la segona volta amb victòria a la pista del cuer. Després de tres derrotes consecutives aconseguíem guanyar un partit plàcid marxant al descans amb un clar avantatge de 0-4. A la segona part excessiva duresa dels locals i males maneres d’alguns jugadors, encara que la sang no va arribar al riu. Al final partit ben controlat i tres punts més per seguir lluitant en el campionat.

Destacar que la pista del pavelló no estava en les millors condicions, ja que hi havia acumulada molta terra i pols resultant incòmode pels dos equips. Bon arbitratge de Josep Maria Masdeu en línies generals.

BARCINO B: Moralles, J.Puncernau, Garciapons(1),G. Labori, Welsh (cinc incial), A. Puncernau (1), Angles, Sagales i A. Labori

CERDANYOLA CH: Albert, Joan, Jc. Pérez, Ignasi (2), David (2) (cinc inicial), Toni (1)

Gols: 0-1 Ignasi, 0-2 David, 0-3 David, 0-4 Toni (mitja part), 1-4 A.Puncernau, 2-4 Garciapons, 2-5 Ignasi, 3-5 Jc Pérez (pp)

Primers minuts de tanteig per part dels dos equips amb defenses zonals. Ràpidament l’equip vallesà posava a prova el porter local que realitzava bones aturades. El Barcino un pel imprecís en atac no arribava amb claredat a la porteria d’un gran Albert. Després de varies ocasions de la davantera vallesana sense gaire sort arriba el primer gol del Cerdanyola. En el minut 6 de joc l’Ignasi arreplega una bola dins l’àrea i de mitja volta aconsegueix el primer gol del partit. Bon partit del nostre rookie possiblement en una de les millors actuacions amb la samarreta verd-i-blanca. Ben aviat i en un ràpid contracop arribava en el minut 11 el 0-2 per mitjà d’en David Novell. L’equip barceloní demanava temps mort per mirar d’aturar el joc i l’empenta del Cerdanyola. A la represa els locals realitzen defensa individual per mirar de contenir els atacs vallesans. Una jugada des del racó entre Toni i en David, acaba amb una rematada a gol d’aquest últim 0-3. El Cerdanyola molt segur i ordenat en defensa no donava alternatives als atacs del Barcino. En el tram final d’aquesta primera part arriba el 0-4 marcat per en Toni, després d’una jugada de la davantera vallesana. El Barcino va protestar el gol en considerar que la bola no havia entrat, però clarament va tocar la xapa de la porteria. Amb aquest contundent 0-4 arribem a la mitja part.

A la segona part el partit es van endurir en certs moments, donada l’empenta dels jugadors locals. El Cerdanyola amb un resultat favorable va intentar de gestionar els minuts amb l’objectiu d’aconseguir la victòria final. El Barcino sense res a perdre ho intentava de xuts llunyans, topant moltes vegades en les cames del defenses rivals. La pressió del Barcino i algunes entrades a des temps provocaven que l’equip barceloní s’anés carregant de faltes. Val a dir que en la primera part el Barcino portava 3 faltes per 7 del Cerdanyola. Les ocasions es succeïen en una i altre porteria amb bones actuacions de tots dos porters. Una jugada dins l’àrea del Cerdanyola provoca un penal del tot inexistent. Val a dir que quasi no hi ha contacte, però les queixes de l’Albert Puncernau fan el seu efecte. Sap greu comentar que el davanter local va insultar en Toni de males formes demostrant poc fair play i veterania. La mala educació i la provocació no va ser tallada per l’àrbitre que no es va voler mullar. Al final del partit però el jugador barceloní demanaria disculpes en un gest que l’honora. El mateix jugador llançaria el penal convertint el primer gol del seu equip 1-4. El Barcino seguia imposant un ritme al límit i posava pressió a la porteria de l’Albert. A falta de 9 minuts pel final arribaria el 2-4 per l’equip local. En Garciapons rep una bola dins l’àrea i de mitja volta aconsegueix marcar de fort xut. El Cerdanyola demana temps mort per mirar d’ajustar l’equip conscient de que tenia encara avantatge. Mentre que el Barcino es llençava a l’atac a la desesperada, el Cerdanyola disposava de clars contracops enviant dues boles al pal de forma consecutiva. Ja a falta de 6 minuts pel final el Barcino cometria la desena falta d’equip. L’Ignasi va ser l’encarregat de llençar la falta de forma excel·lent aconseguint el 2-5. Malauradament en la jugada posterior una bola punxada des de la banda toca en el patí del Joan Carles Pérez i la bola s’endinsa en pròpia porta 3-5. Els últims minuts van ser de control per part del Cerdanyola mantenint la possessió fins el final.

Resultat just que no reflexa la superioritat del Cerdanyola. El partit va ser de clar domini en la primera part, i en la segona l’equip es va dedicar a gestionar l’avantatge del marcador. L'equip local va acabar amb 13 faltes d'equip per 9 del Cerdanyola. Bon partit en general de tot l’equip, ben gestionat i dirigit pel canviador en Jordi Pi. El proper partit a casa davant d’un rival complicat com es el Montbui.

Tercer temps a la Pizzeria Verona amb els companys de Barcino on varem sopar prou bé. Fins la propera trobada companys!!