dijous, 23 de setembre de 2010

Veterans de Cerdanyola a punt!!

Aquest any sí!!...si que serem sis a cada partit. Després d'intenses negociacions amb diferents candidats, la junta directiva ha autoritzat el fitxatge de tres noves incorporacions de demostrada veteranía, dos dels anys 60, Jordi Miró i Josep Mª Arán, i l'altre dels 70, Toni Pi. Ells es pensavan que van jugar el seu millor hoquei a finals dels 80 i inicis dels 90, però no, també hi ha hoquei més enllà del 2010.

En Josep Mª inicia la temporada lesionat a les cervicals, però promet compromís i ganes quan estigui curat. D'altra banda en Jordi i en Toni, amb compromisos amb el Cerdanyola i Ripollet respectivament, asseguran un compromís casi total, es a dir, condicionat a les seves obligacions com a coordinadors/entrenadors.

La idea de una ample plantilla és poder assegurar un mínim de sis jugadors de pista (porter+6), i al mateix temps poder donar certa llibertat setmana a setmana, per poder configurar la llista de convocats/assistents.

L'equip lamenta profundament la baixa voluntaria de Pere Torras i l'excedència sol.licitada per l'Hernán Pérez per dedicar-se a esports aburrits tipus la mountain bike, però l'animem a que es posi fort per la temporada 2011/12. Per suposat, el que no jugui no l'eximeix de la convocatoria anual al "Rancho Southfork".

La llista de jugadors 20010/2011 serà:

Porters (2): Ezequiel Mayoral i Óscar
Jugadors (9): Chus Huarte, Joan Carné, Jordi Miró, Josep Mª Arán, Kike Roig, Tito Martí, Jordi Pérez, Toni Pi i Pepe Rubio
Entrenadors: Jordi Pi i Josep Tamburini
Utiller: Xavier Serra
Cap de festes i celebracions: Pepe Rubio
Coordinador de emails amb sexe dur: Hernán Pérez i Jordi Pi
Lloc pels sopars setmanals després dels partits a Cerdanyola: El Paseo- Tel.935807743

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada