divendres, 16 de novembre del 2012

HC MONTBUI 7 - CERDANYOLA CH 4

Segona derrota consecutiva fora de casa davant d'un HC Montbui que necessitava guanyar després d'un inici de lliga absent de victòries. El partit, com tots els d'aquesta lliga, va ser molt disputat i fins el tram final tots dos equips van tenir opcions de victòria. Això si, l'equip local va estar més efectiu i en cinc minuts va aconseguir emportar-se els tres punts.

HC Montbui: Mir, Rica ,Massana (3), Bars (1), Povill (2) (cinc inicial), Compte i Jofre Torra (1)

CERDANYOLA CH: Bel, Pepe, Joan, Jordi (1), Joan Carles (1) (cinc inicial), Toni (2), Chus i Kike.

Gols: 1-0 Povill, 1-1 Joan Carles, 2-1 Massana, 2-2 Toni (descans), 3-2 Massana, 3-3 Toni, 3-4 Jordi, 4-4 Massana, 5-4 Jofre, 6-4 Bars, 7-4 Povill

Primera part equilibrada com reflexa el marcador al final dels primers vint-i-cinc minuts. Al començament un Cerdanyola tancat a darrera i força ordenat davant un rival que triangula la bola e intenta crear perill de xuts llunyans. El Montbui fa una defensa individual sense gaire pressió, cosa que ens permet rodar la bola i tenir llargues possessions.
En el minut 5' de partit arriba el primer gol local marcat per en Carles Povill. Després d'una bona jugada de combinació, la bola es aturada pel nostre porter Albert però en Carles remata a boca de canó. Poc els hi dura l'avantatge, ja que en la següent jugada treu l'equip cerdanyolenc de mitja pista i en Joan assisteix a Joan Carles Aguilera que arrastra per baix per fer l'empat 1-1.
Tots dos equips defensaven amb ordre i buscaven sorprendre amb ràpids contracops però els porters es mostraven molt segurs. Les dues banquetes s’anaven movent per oxigenar i mantindre un alt nivell de joc dins la pista. En el minuts 13' de joc vindria el 2-1 marcat per en Xavi Massana amb un xut a l'escaire des de mitja pista, sense opcions pel nostre porter. Sens dubte en Massana va ser el millor jugador del partit i va contribuir a la victòria del seu equip amb tres gols.
La dinàmica del partit continuava sent molt intensa i cap dels dos equips baixava la guàrdia. L'entrada d'en Toni Pi, cada dia més determinant, va portar constant perill en la porteria local. En el minut 21' després d'una bola penjada a l'àrea per en Pepe, es rematada per en Toni al primer toc aconseguint l'empat 2-2 amb el que arribaríem al descans.

El guió del partit en aquesta segona part seguia el mateix ordre. Un Montbui lluitador que s'avançava en el marcador 3-2 amb un nou gol d'en Massana, i una rèplica del Cerdanyola que es resistia a deixar escapar el partit. Així un fort xut d'en Toni de fora l'àrea posava l'empat 3-3 i una posterior jugada d'en Chus assistia en Jordi per rematar a mitja alçada 3-4, tot donant avantatge a l'equip vallesà per primer cop. Durant uns moments el Montbui veia perillar el partit, ja que el Cerdanyola disposava d'algunes oportunitats per eixamplar el marcador. No vàrem rematar la feina i de nou en Xavi Massana amb un xut des de la part lateral col·locava el 4-4 a falta de 13' minuts pel final.
Fins aquell moment el partit semblava controlat però en cinc minuts vam perdre tota opció de victòria. En un contracop del Montbui i després d'un refús afortunat pels interessos locals, en Jofre Torra es troba sol amb la bola la qual ha d'empenya cap a la porteria 5-4. Aquest gol psicològicament ens va fer mal, ja que de poder tenir una certa avantatge tornàvem a estar per sota el marcador. Quasi bé en la següent jugada, un nou contracop local posa el 6-4 obre d'en David Bars en una bola rematada que entra mansament en la porteria. Amb dos gols per sota i anant a la desesperada varem cometre la desena falta, molt ben aprofitada per en Povill per marcar el definitiu 7-4.

Victòria justa del Montbui, on el resultat potser no reflecteix la igualtat dins la pista. Hem de millorar algunes coses encara, però donat els resultats de tots els equips es complicat guanya fora de casa. Ara ja a pensar en el Barça proper rival dijous que ve a la nostre pista.
Com sempre vem petar la xerrada sopant tots plegats en el mateix pavelló, i ens vam desitjar sort tant pels propers partits com per a la tornada a Can Xarau.