MOLLET HC B 4 - CERDANYOLA CH 0

Arribàvem  al pavelló municipal d’esports Riera Seca amb la intenció d’aconseguir un resultat positiu pels nostres interessos. La veritat es que varem tenir opcions en tot moment, però un Delmo infranquejable i un Miqui Roura resolutiu van deixar els punts per l’equip de casa.
MOLLET HC B: Delmo, Vila, Tibau, Peralta, Raigoso (cinc inicial), Roura (4) i Tomey. Baixes d’en Pepe Busquets i Ecija.

CERDANYOLA: Bel, Joan, Pepe, Jordi, Jc.Aguilera (cinc inicial), Toni. Baixes d’en Quim Pauls, Chus i Kike.

Gols: 1-0 Roura 15’ (mitja part), 2-0 Roura 40’, 3-0 Roura 45’, 4-0 48’Roura (falta directa)
Primera part molt competida i amb un denominador comú en els dos equips “els porters”. Tant en Delmo com l’Albert Bel van demostrar lo important que son en els seus respectius equips, i en els primers compassos de partit ho van aturar tot.
Un Cerdanyola ordenat i tancat en defensa posava moltes dificultats a l’atac del Mollet, creant perill amb ràpids contracops ben aturats per en Delmo. El Mollet defensava en zona sense pressionar en excés, però amb la garantia de poder jugar a l’atac en tot moment. Fins el minut 15 de partit no va arribar el primer gol. De poder avançar-se l’equip  verd-i-blanc amb un fort xut d’en Joan (aturat amb el cas per en Delmo) arriba un contracop local de tres contra dos. Si alguna cosa va molt bé el Mollet B son els contracops, triangulant pràcticament de memòria. Així una passada final d’en Peralta va ser rematada de pala per un bon esquerrà com es en Miqui Roura inaugurant el marcador 1-0.
L’equip visitant va anar de més a menys en aquesta primera part, i no va saber aprofitar les oportunitats que va generar. El Mollet havia aconseguit obrir la llauna, però era conscient que per aconseguir els tres punts havia de jugar amb paciència les seves cartes. Durant aquesta primera part el Mollet va anar fent constants canvis amb la intenció de no baixar el ritme de joc. Per contra el Cerdanyola amb inferioritat a la banqueta, va aguantar prou bé i va donar la cara durant quaranta minuts. Amb el resultat mínim en el marcador s’arriba al descans.
En la segona part es torna a repetir el mateix argument que en la primera. Tots dos equips jugant ordenats i amb dos porters fent molt bé la seva feina. Com si fos el dia de la marmota, i curiosament en el minut 15 de la segona part, torna el Mollet a fer una jugada de contracop amb els mateixos protagonistes i amb una definició exacta d’en Miqui 2-0. Quedaven deu minuts i no volíem baixar els braços. Posant-hi més el cor que el cap, vam enviar mitjançant en Jordi una bola al travesser, però la fortuna no estava del nostre costat. En Delmo continuava molt segur i no haver manera de fer-li un gol. Ja a la desesperada i avançant les línies, una errada defensiva va permetre de nou en Miqui fer el 3-0 sentenciant pràcticament el partit. En els instants finals una falta directa llençada pel golejador de la nit va ser aturada pel nostre porter Albert. En arribar el Cerdanyola a cometre la desena falta d’equip, en Miqui torna a llençar la falta directa i aquest cop si que defineix al fons de la xarxa 4-0 arribant-se al final del partit.
El resultat final potser no reflexa l’equilibri de forces que va haver durant el partit. La falta de punteria de cara a porta ens penalitza, i hem de seguir lluitant per aconseguir punts fora de casa. El Mollet s’ha de dir ha estat just vencedor, amb un Peralta amb un gran nivell, un Rai lluitador com sempre i un Miqui amb estat de gràcia de cara a porta. Sens dubte però els MVP del partit els hi doncs als dos porters de tots dos equips.
Finalment no vam poder sopar junts, ja que els companys de Mollet van anar a última hora a Cal Marfà. Volíem anar-hi però altres companys del nostre equip ja havien demanat uns entrepans al Viena, i per això no varem coincidir. Al partit de tornada ens hi retrobarem!!