dimarts, 29 de gener del 2013

C.P. CALAFELL 5 - CERDANYOLA C.H. 6

Primera victòria a domicili davant d'un bon Calafell que va lluitar fins el final. La nostre virtut va ser guanyar un partit que en certs moments el teníem perdut. El nostre defecte la irregularitat en instants puntuals que ens penalitza i fa que patim més del necessari. Queda molta lliga encara, però guanyar dos partits seguits ens permet continuar donant guerra!!

C.P. CALAFELL: Josep Maria,Collado,Ferré,Javi Luna (1) ,Joan Tutusaus (cinc inicial) Rion (2), Epi (1), Perin (1) i David Tutusaus.

CERDANYOLA CH: Eze, Pepe (1), Joan, Joan Carles (3), Quim (1) (cinc inicial), Toni (1) i Joan Carles Pérez

Gols: 1-0 Javi Luna, 1-1 Joan Carles, 2-1 Rion (mitja part), 3-1 Epi, 3-2 Joan Carles, 3-3 Quim, 3-4 Joan Carles, 3-5 Pepe, 3-6 Toni, 4-6 Perín, 5-6 Rion

Primera part amb domini vallesà d’una banda i efectivitat de l’equip local d’un altre. Tots dos equips varem començar defensant amb zona, esperant l’errada del contrari per sortir al contracop. El Cerdanyola tenia més domini i possessió de pilota però no tenia l’encert necessari davant d’un segur Josep Maria Hernández. Per contra el Calafell creava perill mitjançant ràpids contracops. Quan portàvem set minuts de joc en una contra de l’equip local en Javi Luna feia pujar el 1-0 en rematar una bola a l’escaire. Poc va durar l’alegria pel Calafell, ja que dos minuts més tard en un contracop del Cerdanyola, en Joan Carles queda sol davant el porter que dribla i remata suau per sota les cames 1-1. El partit va continuar amb alternatives en un i altre porteria però tots dos porters van estar molt encertats. Les banquetes s’anaven movent per donar descans als jugadors de pista i mantindre un bon nivell de joc. Ja en el tram final de la primera part una badada en defensa del Cerdanyola propicia el 2-1. Val a dir que la jugada parteix d’una falta a pilota aturada fora de l’àrea i on el Cerdanyola deixa tot sol a Rion que marca a plaer per l’escaire sense opcions per l’Eze. L’àrbitre Honorino Boada va tenir una bona actuació però no va veure un gol legal que va entrar a la nostre porteria després d’un excel·lent xut d’en Javi Luna. Així arribem a la mitja part amb un mínim avantatge per l’equip local.
En la segona meitat el Cerdanyola marxa durant cinc minuts fora del partit, cosa que aprofita el Calafell per marcar el 3-1 mitjançant una rematada d’en Epi. Els jugadors en pista érem conscient de que pitjor no podíem jugar, i era moment de donar un cop a sobre la taula. I dit i fet, amb tres jugades quasi seguides tot defensant amb molt d’ordre van arribar els gols. En Joan Carles, molt fi en el dia d’ahir, anotava el 3-2 després d’una arrossegada marca de la casa. Quasi bé en la jugada següent en Quim després d’un ràpid contracop posava l’empat 3-3. Un altre cop Joan Carles arrossegant de nou avança al Cerdanyola 3-4, després de la col·laboració involuntària del porter del Calafell David Tutusaus. L’equip local demana un temps mort per intentar adreçar la situació. El Calafell veu com un Cerdanyola expeditiu vol sentenciar el partit i pugen dos gols més. El 3-5 marcat per en Pepe després d’una bona rematada a l’escaire i el 3-6 obre d’en Toni aprofitant un rebot dins l’àrea. Amb aquest resultat i restant 6 minuts pel final del partit no veiem perillar la victòria. El Calafell intenta cremar totes les bales i decideix fer marcatge individual. L’àrbitre pita una dubtosa pena màxima en contra del Cerdanyola, ben aturada per en Eze a xut d’en Javi Luna. El partit guanya en intensitat, cosa que provoca que el Cerdanyola cometi la desena falta d’equip. La falta directa es aprofitada per l’equip tarragonès, on Perin de fort xut aconsegueix el 4-6. La relaxació del Cerdanyola va donar esperances al Calafell, ja que en un contra en Rion tornava a marcar deixant un inquietant 5-6 a falta de 50 segons. Finalment però la veterania del Cerdanyola es va imposar mantenint la possessió fins el xiulet final. El Calafell va demostrar orgull, ja que no va donar el partit per perdut en cap moment. Nosaltres en canvi varem jugar en foc, però finalment no ens vam cremar. Important victòria que ens allunya de la zona baixa.
Com no podia ser d’un altre forma desitjàvem compartir el tercer temps amb els amfitrions de Calafell. Ahir tocava xinès, però el més important no era el menjar sinó compartir taula amb un grup humà fantàstic com es aquest C.P Calafell. Des d’aquí vull animar a aquest equip a que segueixi lluitant fins el final perquè tenen la suficient qualitat per estar més amunt. El que ningú pot discutir als integrants d’aquest Calafell,Josep Maria, David, Eugeni, Javi, Joan, Josep, Jordi, Epi, Miguel A., Frede, tots ben liderats per en Ramon Ferré, es que son l’equip més galàctic de la lliga de Veterans. Amb ells la lliga ha donat un pas endavant i la seva qualitat humana la demostren un cop acaba el partit. Es pot guanyar o perdre, però demostren un fair play fora de límits. Enhorabona companys i ens retrobem al partit de tornada.