divendres, 22 de febrer del 2013

CERDANYOLA CH 3 - F.C. CUATRO VIENTOS 3

Gran partit disputat en la nit d’ahir entre el Cerdanyola C.H. i el F.C Cuatro Vientos de Blanes. A banda de la intensitat durant els cinquanta minuts del matx, va haver-hi bon joc, ocasions, emoció, amb un regust amarg per l’equip local ja que a falta de 10 segons pel final va veure com l’equip de la comarca de la Selva empatava. De tota manera l’equip porta una dinàmica molt positiva en aquest 2013 amb tres victòries i dos empats.
CERDANYOLA C.H.: Albert, Chus, Joan, Toni (2), Joan Carles (1) (cinc inicial), Quim Pauls.
F.C. CUATRO VIENTOS: Salarich, Munsó,Gutierrez, Recio, Portas (1) (cinc inicial), López (1), Cristian (1).
 Gols: 1-0 Toni (mitja part), 2-0 Joan Carles, 2-1 López, 2-2 Cristian, 3-2 Toni, 3-3 Portas.
Abans de començar ja sabíem que jugàvem davant d’un gran equip, donat que es un clàssic de la final a quatre. Nosaltres tornàvem a jugar amb el cinc inicial que dos dies abans havia guanyat a Palafrugell i donat que l’equip presentava moltes baixes vàrem poder comptar amb en Quim Pauls (el qual va fer molts esforços per poder estar amb l’equip, cosa que li agraïm).
El Blanes ahir de vermell començava el partit amb un ritme intens, circulant la bola amb velocitat i assetjant la porteria de l’Albert, que una vegada més està demostrant que es un dels millors porters d’aquesta lliga de veterans. El Cerdanyola defensava molt ordenat i encara que va començar un pel fred, va anar de menys a més posant moltes dificultats al rival i creant perill en la porteria d’un altre gran porter com es el Quico Salarich.
Durant el primer quart d’hora les porteries s’imposaven a l’encert dels davanters de tots dos equips. L’equip local estirava les línies i davant un defensa individual del Blanes, anava arribant cada vegada amb més perill. Així en una jugada d’en Joan entrant per la banda dreta assistia en Toni tot sol, que remata fallant en primera instància però aprofitant el rebot posava el 1-0 en el marcador. Aleshores el Blanes ben liderat per en Jordi Munsó tornava a incrementar el ritme de joc sense l’encert necessari de cara a porta. En aquest minuts de màxima intensitat, disposa el Cerdanyola de ràpids contracops amb clares oportunitats per fer gols, però bé pel desencert local o pel mèrit del Quico el resultat a la mitja part reflexa un 1 a 0.

Ja en la segona part tot continua igual. El Blanes continua topant amb un Albert molt segur i el Cerdanyola intenta aprofitar les ocasions que se li presenten. Amb un Toni Pi en estat de gràcia assumint la responsabilitat en atac, provoca clares arribades a la porteria rival. Així després d’un nou contracop en Joan Carles, com va sent habitual en ell,  defineix amb una excel·lent arrastrada per posar el 2-0. Faltaven molts minuts per endavant i els blanencs no baixen mai els braços. A més l’entrada d’en Cristian va revolucionar el joc rival, i en un contracop marcava en Dani López 2-1. El cansament ens anava passant factura, amb un Blanes bolcat a la porteria de l’Albert. Ben tancats a darrera intentàvem sense encert aprofitar els contraatacs de que disposàvem. Quan millor defensàvem arriba l’empat a 2-2. Un xut de mitja pista es desviat amb la punta de l’estic per en Cristian a falta de 3 minuts pel final.
Els últims instants del partit son vibrants ja que cap dels dos equips vol renunciar a la victòria. En un rebot del porter blanenc la bola s’aixeca en excés i es controlada potser en falta per en Toni que es presenta davant el porter i també arrastrant marca el 3-2. La jugada va ser protestada pels jugadors del Blanes però l’àrbitre en Manolo Estrella va donar el gol com a legal. Quan ja semblava que la victòria es podia quedar a casa i a falta de 10 segons, de nou un xut des de mitja pista es desviat i entra per sota en la porteria local. La insistència del Blanes va tenir premi en forma de punt, ja que durant tot el partit mai va agafar avantatge.Repartiment just al final del partit i molta cordialitat entre tots els jugadors.

Finalment varem sopar plegats al Tennis Cerdanyola, on vam haver d’esperar a sopar més de lo habitual. Destacar a la grada el Ramon Ferré que va estar gravant el partit, ja que el Calafell s’ha d’enfrontar amb el Blanes el proper dilluns. També agrair al nostre mister Jordi Pi i en Jordi Pérez (lesionat) la seva presència sempre important per tots nosaltres.