divendres, 22 de març del 2013

CERDANYOLA CH 6 - MONTBUI HC 3

Gran victòria a casa davant la revelació de la primera volta de la lliga de Veterans HC Montbui. La experiència i bon joc dels locals no va donar opció a un equip més ràpid i jove. Bon partit de tot l’equip en general, destacant l’olfacte golejador d’en Quim Pauls amb 3 gols en el seu compte particular.
CERDANYOLA CH: Eze, Pepe, Joan (1), Toni (1), Quim (3) (cinc inicial), Joan Carles (1)

HC MONTBUI: Mir, Massana, Piñol, Bars, Povill (3) (cinc inicial), Jofre, Compte i Rica.
Gols: 1-0 Joan, 2-0 Quim (mitja part), 3-0 Quim, 4-0 Joan Carles, 4-1 Povill, 4-2 Povill, 5-2 Quim, 5-3 Povill, 6-3 Toni.

Amb tan sols un canvi havíem d’afrontar el partit davant un equip amb més banqueta i força més joventut. Això però no va ser cap obstacle per plantar cara a un Montbui que juga un bon hoquei, ràpid i precís, i que no et deixa baixar la guàrdia en cap moment. L’equip de la comarca de l’Anoia va començar jugant amb defensa individual pressionant com ja va fer en el partit d’anada. El Cerdanyola, amb un gran Eze a la porteria, va defensar amb molt d’ordre totes les escomeses rivals aprofitant al contracop per crear perill en la porteria d’en Josep Mir. En atac l’equip vallesà controlava bé la bola sentint-se còmoda damunt la pista. Ja en el primers minuts de partit va arribar el primer gol, després d’una jugada de combinació entre en Quim i Joan. Una passada d’en Quim després d’una bona desmarcada d’en Joan, fa que aquest últim controli la bola al primer toc rematant la bola que toca el pal i entra al fons de la xarxa 1-0. Aquesta avantatge en el marcador ens donava confiança per continuar movent la bola, no perdent en cap moment la cara al partit. El Montbui intentava amb ràpids contracops crear perill en la porteria local, però tant l’Eze en primera instància com la defensa van estar a un gran nivell avortant els intents rivals. En l’equador de la primera part, el partit demostra un gran equilibri arribant tots dos equips a les porteries rivals. Es però el Cerdanyola aprofitant una de les múltiples contres de que va disposar qui es torna a avançar en el marcador. Una excel·lent jugada personal d’en Quim va pujar al marcador el 2-0, demostrant l’equip de casa una molta bona eficàcia de cara a porta. Amb aquesta avantatge en el marcador arribem al final de la primera part.

El Montbui aprofita la segona part per fer canvis i donar oxigen als seus jugadors. L’equip verd-i-blanc conscient de que a la segona part li poden fallar les forces, continua igual de concentrat jugant un bon hoquei. El Montbui intenta imprimir una mica més ritme creant perill mitjançant en Carles Povill, el seu millor jugador en la nit d’ahir. En canvi es el Cerdanyola qui es torna avançar per dues vegades en el marcador. Un altre cop en Quim, amb una jugada marca de la casa, posa el 3-0. En la jugada posterior un contracop local deixa en Joan tot sol, xutant fort davant d’en Mir que atura la bola. El rebot però es aprofitat per en Joan Carles que amb una arrastrada a l’escaire marca el 4-0. Aquest clar avantatge en el marcador semblava sentenciar el partit, però no va ser així. El Montbui va escurçar distàncies mitjançant en Povill de penal. Després de tirar el xut fora de porteria, aprofita el rebot per diblar a l’Eze marcant el 4-1. Després d’aquest gol el Cerdanyola cometria seguidament la desena falta i de nou en Povill tornava a batre en Eze 4-2. Semblava que el Montbui reaccionava i pressionava per tota la pista. Però tot va quedar en un mirall, jugant l’equip de l’Anoia amb més cor que cap. La pressió del Montbui provocava perillosos contracops del Cerdanyola, i en Quim aconseguia de nou fer el seu tercer gol deixant el marcador 5-2. Durant els últims vuit minuts de partit van haver-hi oportunitats en una i altre porteria, però no va ser fins l’últim minut de partit quan es va tornar a moure el marcador. El Montbui mitjançant de nou en Povill marcava de remat en deixar l’Eze la bola morta dins l’àrea, possiblement en la única errada del nostre porter en tota la nit. A falta de trenta segons pel final va arribar la jugada curiosa del partit. Els jugadors del Montbui estaven preparats al mig de la pista per sortir a pressionar la bola. En Toni en veure la situació decideix fer un xut fort i ras contra el porter contrari que rebutja la bola en primera instància. En Toni agafa el rebot i tot sol dribla el porter aconseguint el definitiu 6-3.
Gran partit i gran victòria davant un rival directe en la classificació. Com a mínim continuem en progressió i amb molt bona dinàmica. Això si els propers rivals, Barça i Mollet a casa, ens esperen i haurem d’afinar molt per treure algun resultat positiu.

Finalment varem sopar plegats al Tennis amb la companyia per part del Montbui d’en Carles Povill, David Compte i Enric Rica. Sens dubte molt bona qualitat humana d’aquests nois dins i fora la pista. Bones vacances de Setmana Santa a tots!!