divendres, 17 de maig del 2013

CERDANYOLA CH 5 - VALLÈS CALAFELL C.P. 4


Bon partit de veterans disputat ahir a la pista de Can Xarau. Ens visitava el cuer a la classificació però el líder en bon rotllo i fair play. Sens dubte que aquest Calafell hauria de ser un fixa de la lliga de Veterans pels valors que aporten dins i fora la pista. Tenen il·lusió, veterania, gaudeixen de l’hoquei i un somriure permanent tot demostrant ser uns autèntics cracks com a persones.
El partit va ser força igualat, amb un Calafell amb bon nivell i un equip local amb alts i baixos. L’Albert com sempre va estar a l’alçada ajudant a l’equip i en Joan en estat de gràcia marcant 4 gols.

CERDANYOLA C.H.: Albert, Pepe, Joan (4), Toni (1), Kike (cinc inicial), Joan Carles i Joan Carles Pérez.

VALLÈS CALAFELL C.P.: David Totosaus, Ramon, Javi (1),Epi (3),Joan (cinc inicial), Josep Rion,Jordi i Miguel Angel.

Gols :  0-1 Epi, 1-1 Toni, 1-2 Javi, 2-2 Joan (mitja part), 3-2 Joan, 4-2 Joan, 5-2 Joan, 5-3 Epi, 5-4 Epi.

El Vallès Calafell, com quasi sempre, sortia molt concentrat en els primers minuts del partit demostrant que es volia emportar els 3 punts a domicili. El Cerdanyola intentava dominar la possessió de bola i crear perill en la porteria d’un segur David. Seria però en una jugada de contracop quan el Calafell s’avançava en el marcador 0-1 en una bona rematada d’Epi sense opcions per l’Albert. L’equip local, davant les escomeses del rival, anava incrementant el ritme de joc en busca de l’empat. Després d’algunes ocasions fallades i d’altres ben aturades pel porter Totosaus, arribaria l’empat del Cerdanyola 1-1. En Toni amb una entrada des de la banda marca d’arrossegada després que la bola toqui el pal. Fins aleshores estàvem veient un partit distret amb alternatives en una i altre porteria. El Calafell molt regular en aquesta primera part es tornava a avançar de nou en el marcador 1-2. Després d’una bona triangulació de l’equip taronja i verd, en Javi Luna fa una centrada al mig de l’àrea i la bola rebota en un peu d’un defensa local, despistant l’Albert i entrant directa a la porteria. L’entrenador local en Jordi Pi demana un temps mort i aprofita per fer moure la banqueta. L’entrada d’en Joan Carles Aguilera va donar un aire fresc a l’equip. Encara que ahir es va quedar sense marcar, va col·laborar molt en el joc col·lectiu juntament amb en Joan Carles Pérez. El Cerdanyola va tancar més les seves línies, tot robant boles i sortint al contracop. Així a falta de cinc minuts per acabar el primer temps, en una jugada de contracop en Joan Carles li deixa la bola franca en Joan que remata de xut ras establint l’empat 2-2. Encara va disposar l’equip vallesà alguna ocasió més, com un penal fallat per en Joan Carles, però ja el marcador no es mouria en aquesta primera part.
 
En la segona part tot semblava que seria igual que a la primera, però l’Albert en primera instància i un inspirat Joan no van donar treva al Calafell. L’equip tarragoní s’abocava a la porteria del Cerdanyola i els locals ho van aprofitar per marcar a la contra per tres vegades. L’equip degà agafava avantatge en el marcador 3-2 després d’un contracop d’en Joan. Quasi sortint de la seva àrea, dribla a Epi i marca de xut ras de cullera. Val a dir que en David havia aturat la bola però aquesta va acabar entrant a la porteria. Per primera vegada el Calafell anava per darrera el marcador, i una mica els hi va passar factura. El Cerdanyola en canvi va anar de menys a més, jugant i controlant més el partit. De nou en Joan en un nou contracop marcava de cullera a l’escaire donant avantatge 4-2. Sense temps per pair-ho arriba una jugada calcada a l’anterior i de cullera de nou en Joan sentencia el partit 5-2. Val a dir que el Calafell va disposar de forces oportunitats però la falta d’encert i a les aturades de l’Albert no van permetre ampliar el marcador. Fins i tot una falta directa ben executada per en Javi Luna es troba amb la creueta de la porteria. Ja en el tram final el Calafell reduiria distàncies, primer de penal ben transformat per Epi 5-3. En l’últim minut degut a la relaxació de la defensa local tornaria a marcar Epi el 5-4 aprofitant un rebot a la paret darrera la porteria de l’Albert.

Al final victòria justa del Cerdanyola davant un Calafell voluntariós, que per mèrits propis hauria d’estar més amunt a la taula classificatòria. Des d’aquest bloc animar al Calafell que torni aviat a la categoria de la lliga A perquè ha demostrat tenir nivell competitiu i ser els autèntics animadors de la competició amb en Ramon Ferré al capdavant.
El millor de la nit estava per arribar i com no va ser el sopar al Tennis Cerdanyola. Ahir érem una bona colla entra uns i altres. Els jugadors del Calafell son collonuts, divertits i vam xalar de valent amb els acudits de l’Epi, un autèntic crack!! Fins i tot li van cantar l’aniversari al nostre capi en Kike que aquest dissabte compleix 50 anys!! Fidels a les seves tradicions van fer uns “hielos” com diuen ells i van marxar més tard que els jugadors locals. Recordar des d’aquí a l’Eugeni Collado tot esperant que ens puguem retrobar en el Torneig d’estiu a Calafell. Gran foto dels veterans de Calafell. Enhorabona vetes!!
 

1 comentari:

  1. Gràcies Joan! Excel·lent crònica del partit, aquest cop amb una foto!

    Ens veiem aviat! Una abraçada.

    ResponElimina