dijous, 24 d’octubre del 2013

TRET DE SORTIDA PER A LA LLIGA DE VETERANS 2013-2014!!!Aquest vespre aixeca el teló l’equip del Cerdanyola Veterans en la millor Lliga de Veterans del món, com ho qualifica el nostre estimat company de Calafell en Ramon Ferre. A banda de que hi estem totalment d’acord, hem volgut aprofitar l’encert en la creació del logo i reconèixer a l’artista en Miqui Roura.

Com diu la dita “qui dia passa, any empeny”. Tenim la mateixa il·lusió cada inici de temporada, però som conscients de que l’edat no perdona. Jugarem, lluitarem e intentarem gaudir de tots els partits contra grans equips, tots rivals i tots amics. Per damunt de tot que hi hagi com sempre fair play, i com marca la tradició que tots plegats puguem gaudir d’un bon sopar.

Avui a les 22:30 el primer partit davant d’un clàssic d’aquesta lliga el C.P Vilafranca. En Pep, Ramon, Jordi, Fede, Lluís i companyia ens ho posaran com sempre molt difícil. Les cases d’apostes vaticinen un partit molt equilibrat, nosaltres desitgem que guanyi el millor.

Ens veiem aquest vespre al pavelló de Can Xarau!!

1 comentari: