dissabte, 11 de gener del 2014

CERDANYOLA CH 3 - U.E. HORTA 3

Gran partit disputat dijous a la boina de Can Xarau entre dos equips que es coneixen prou. A banda de les absències destacades d’en Ferran Pujalte i d’en Toni Ventura, les noves incorporacions a l’Horta han donat com a resultat un equip rejovenit que està sorprenent en els primer tram de la temporada. El Cerdanyola va jugar un bon partit i li va mancar la sort necessària per endur-se el tres punts, ja que a banda de les múltiples ocasions i xuts al pal, el porter barceloní Nando va ser el clar protagonista del seu equip.

CERDANYOLA C.H.: Eze, Jc. Pérez, Joan, Quim (2), Toni (cinc inicial), Joan Carles, Chus i Jordi (1)
U.E. HORTA: Nando, Sergi, Fran (1) ,Lahoz, Tamayo (1) (cinc inicial) Alex, Jusi, Julià i Joan Pujol (1)

Gols: 1-0 Quim, 1-1 Tamayo, 2-1 Quim, 2-2 Fran, 3-2 Jordi (mitja part) 3-3 Joan Pujol


L’equip barceloní començava el partit amb un cinquet inicial jove per mirar de sorprendre a un Cerdanyola més veterà. Això però no va preocupar a l’equip local que ben aposentat a la pista marcaria el primer gol en els primers minuts de joc. Després d’una bona jugada col·lectiva, en Quim sortint darrera la porteria sorprèn al porter rival punxant suaument la bola al fons de la xarxa 1-0. No trigaria en empatar l’Horta 1-1 mitjançant Tamayo després d’aprofitar un refús del nostre porter. Mentre el Cerdanyola disposava de més possessió de bola en els seus atacs, l’Horta realitzava un joc més directe amb ràpids contracops i xuts des de fora l’àrea. Seria  l’equip vallesà qui s’avançaria en el marcador 2-1 mitjançant un altre cop en Quim sent el jugador local més destacat. Aprofitant un refús del porter Nando tornava a marcar punxant la bola de nou. L’Horta escurçava distancies ràpidament no donant treva a l’equip local i tornava a empatar als pocs minuts. Després d’una jugada per darrera la porteria local, el defensa Fran entra tot sol rematant a plaer i posant un interesant empat a 2. Per tal de mantenir l’alt ritme de joc totes dues banquetes van començar la roda de canvis. El Cerdanyola continuava assetjant la porteria rival ben defensada per en Nando, on la sort també va estar del seu costat. Dos xuts des de fora l’àrea, un d’en Toni i l’altre d’en Jordi, van anar a parar al pal. L’Horta en els minuts finals de la primera part va realitzar defensa individual, però un seriós Cerdanyola se’n va sortir bé. Finalment va arribar el premi en forma de gol. En Jordi aprofita un refús per marcar i tornar donar avantatge a l’equip local 3-2. Bona primera part de tots dos equips i equilibri de forces.
En la segona meitat l’equip degà va imposar un bon ritme de joc arribant una i altre vegada a la porteria rival. De nou el porter Nando es va erigir en el protagonista del seu equip, sense desmerèixer la actuació del seu homòleg Eze a la porteria local. A la falta d’encert dels jugadors locals i de les moltes ocasions fallades, hem de comptar dos rematades al pal  per mitjà d’en Toni. L’Horta creava molt de perill al contracop, aprofitant que els verd-i-blancs anaven avançant les línies. La jugada clau del partit va arribar a l’equador de la segona part, mitjançant una arrastrada d’en Joan Carles que l’àrbitre no va veure com a gol. Segons el porter barceloní la pilota no havia traspassat la línia, però el davanter cerdanyolenc assegura que sí va entrar. Del possible 4-2 es va passar a l’empat a 3. En un contracop de l’Horta, en Joan Pujol aprofita que el porter local està tapat per marcar de xut de cullera a mitja alçada. Quedaven per endavant deu minuts per arribar al final, i cap dels dos equips renunciava a la victòria. Tots dos equips seguien lluitant per aconseguir marcar però alhora s’anaven carregant de faltes. A falta de dos minuts pel final el Cerdanyola cometia la desena falta, i l’Horta disposava d’una falta directa per poder endur-se els tres punts. L’Alex Gallego va ser l’encarregat de llençar la falta, però un Eze molt segur no es va deixar sorprendre. Sens dubte hagués estat injust perdre un partit en l’últim instant després de tot l’esforç realitzat. Al final ens va quedar el consol d’aconseguir un nou punt, però amb un regust amarg després de fallar moltíssimes ocasions. L’Horta molt seriós en tot moment, va aprofitar bé les seves armes i va aconseguir un valuós punt que el situa en la mitja taula de la classificació.  
A destacar la presencia de l’incombustible Ramon Ferré que va estar veient els dos pròxims rivals del C.P Calafell. Com sempre amable i generós no va perdre detall del partit gravant pels propers compromisos. L’entrenador local en Jordi Pi ens va acompanyar estoicament ja que el maluc li continua fent la guitza abans de la desitjada operació. En Toni Ventura no va jugar però si va acompanyar l’equip i va col·laborar fent d’entrenador. Aprofitem per donar tot el suport al C.P Congrés en la complicada situació que estar vivint, desitjant que continuïn com a club d’hoquei i patinatge.

Finalment vàrem sopar plegats al tennis Cerdanyola, on com sempre va predominar la bona germanor entre dos clubs amics. Fins la tornada companys!!
 

2 comentaris:

  1. Objectiva i certera crònica Joan. Des de fora es passa pitjor. Amb moltes ganes de jugar, a veure si coincidim a la tornada.
    I gràcies pel suport al CP Congrés. Molta sort.

    ResponElimina
  2. Bona crònica Joan, sento no haberme quedat a sopar, ens veiem a la tornada.
    Julià.

    ResponElimina