dimarts, 8 d’abril del 2014

C.F. CUATRO VIENTOS 5 - CERDANYOLA CH 2

Ahir vàrem disputar el primer del dos partits ajornats de la primera volta. Davant d’un gran Blanes, l’equip va donar la cara però la gran actuació d’en Quico Salarich no ens va permetre d’aconseguir un resultat més positiu. Amb un millor joc en la primera part que en la segona, sempre vam anar a remolc en el marcador i amb pocs efectius a la banqueta es va notar. Dimecres tenim un nou partit a la pista del C.P Sant Celoni.

C.F. CUATRO VIENTOS: Salarich, Gutiérrez (1), Munsó, Portas (1),Gassó (cinc inicial), Ayats (2), Calero (1)

CERDANYOLA CH: Eze, Jc. Pérez, Joan, Toni(1), Quim (1) (cinc inicial), Pepe.

Gols: 1-0 Gutierrez, 2-0 Ayats (mitja part), 3-0 Portas, 3-1 Toni, 4-1 Calero, 5-1 Ayats, 5-2 Quim.

Davant del Blanes no et pots permetre cap moment de relaxació ja que des de bon principi imprimeixen un fort ritme de joc. Dit i fet, només xiular l’àrbitre l’equip local movia la bola amb rapidesa davant un Cerdanyola ben tancat. Les primers arribades a porta per part dels dos equips no van intimidar a cap dels dos porters. De mica en mica el Cerdanyola va anar estirant les línies i va disposar de nombrosos contracops sempre aturats pel porter menys golejat de la lliga en Quico Salarich. El Blanes continuava amb el seu joc intens però sense clares oportunitats de gols. En el minut 13 de la primera part però arribaria el primer gol local. En una jugada d’atac del Blanes, l’àrbitre aixeca els braços per assenyalar passivitat i en un Jordi Gutiérrez llença una bola bombejada que el nostre porter un pel tapat no veu. En una jugada sense perill arriba 1-0. A partir d’aquest gol el Cerdanyola va ser més incisiu en atac, i tant en Quim com en Toni disposarien de bones oportunitats de gol. Fins i tot en Joan desaprofitaria dues clares ocasions davant d’en Quico. La primera rematada enviaria la bola al pal, després d’una excel·lent passada d’en Quim per darrera la porteria. En la segona tornava a rematar de cullera però el porter local ho tornava a parar. A falta de tres minuts pel final del primer temps, l’àrbitre en Jordi Vidal assenyalaria un rigorós penal en l’àrea del Cerdanyola. Una internada d’en Gassó aixecant la bola entre dos jugadors, topa amb la defensa rival tot caient dins l’àrea. En Joan Ayats seria l’encarregat de llençar de pala a l’escaire, marcant el 2-0. Sense temps per a més s’arriba al final de la primera part amb aquest curt avantatge per l’equip local.

A la segona part va aparèixer per la pista en Miquel Calero, jugador de gran qualitat i força, tot just en el seu segon partit de la temporada. La veritat es que el joc d’en Calero es nota dins la pista, i sempre es un entrebanc pels contraris. En el primers minuts de la segona part arribaria el 3-0 per part del Blanes. Un xut des de la banda dreta d’en Portas es desviat per un defensa del Cerdanyola i la bola s’endinsa dins la porteria despistant a l’Eze. Aquest gol semblava sentenciar ben aviat el partit a falta de vint minuts per endavant. Però un Cerdanyola combatiu va seguir lluitant fins aconseguir obrir el marcador. Després d’una jugada de la davantera del Cerdanyola, en Toni es presenta tot sol davant Salarich i driblant per la dreta marca el 3-1. Durant forces minuts el resultat no es va moure, però el perill en les dues porteries era constant. Per part del Blanes en Calero i Ayats arribaven amb certa facilitat, creant constant perill davant del nostre porter. El Cerdanyola disposava també d’ocasions però un seguríssim Quico continuava sense donar treva. Finalment arriba el 4-1 marcat per en Calero. En una jugada dins l’àrea i després de rematar de forma continuada, la bola queda morta davant el porter i el jugador del Blanes remata sense oposició. Ara ja sí el partit quedava pràcticament sentenciat. El partit va embogir anant tots dos equips en busca de les àrees, i tots dos conjunts van tenir ocasions de gols. Fins i tot el Blanes demanaria un temps mort per asserenar els ànims. En la represa una internada d’en Gassó assistia a Joan Ayats que marcava el 5-1. A falta de dos minuts pel final, l’àrbitre assenyalava penal en l’àrea del Blanes. En Quim seria l’encarregat de batre en Quico, deixant el resultat final en 5-2.

Victòria justa del Blanes, ja que amb molt poc esforç va poder aconseguir guanyar el partit de forma còmoda. Nosaltres, a banda del porter blanenc, no vam estar del tot encertats de cara a porta. Tenim que seguir lluitant, perquè dimecres tenim un nou partit. Bon arbitratge d’en Jordi Vidal, en un partit net i amb molt poques faltes.

Ben poder gaudir del tercer temps, en un dels locals d’en Guti, “La Cata”. Ambient relaxat, bons pintxos i bones tapes després d’un bon partit d’hoquei. Com sempre, amb en Quico, parlant a la tertúlia dels records d’alguns il·lustres entrenadors..... Ens veiem a la tornada companys!!