dimecres, 21 de maig del 2014

U.E. HORTA 4 - CERDANYOLA CH 7

Tercera victòria a domicili de la temporada davant l’U.E. Horta. Érem conscients de la importància del partit per la qual cosa havíem d’aconseguir els tres punts. Tot l’equip va sortir molt concentrat davant un rival lluitador que no va baixar els braços en cap moment. A destacar les actuacions d’en Toni Ventura amb tres gols per la banda local i d’un inspirat Joan Carles Aguilera que amb quatre gols va ser el jugador més destacat del partit.

U.E HORTA: Nando, Ventura (3), Julià, Bayó, Tamayo (1) (cinc inicial), Jusi Gibert, Bosch, Jaume, Joan Pujol.

CERDANYOLA CH: Albert, Pepe, Joan, David (2), Joan Carles (4) (cinc inicial), Quim (1), Jc.Pérez

Gols: 0-1 David, 0-2 Joan Carles, 0-3 Joan Carles, 0-4 Quim (mitja part), 1-4 Ventura, 2-4 Ventura, 2-5 Joan Carles, 2-6 Joan Carles, 3-6 Ventura, 4-6 Tamayo, 4-7 David.

Primera part de clar domini en el marcador per part del Cerdanyola al final dels primers vint-i-cinc minuts. Això si, el més destacat de l’Horta va ser el seu porter Nando que va a banda d’encaixar quatre gols va parar les múltiples ocasions de que va disposar el Cerdanyola. L’Horta no va tenir tantes oportunitats però en va disposar de molt clares quan encara hi havia l’empat en l’electrònic. Sens dubte es van trobar amb la millor versió de l’Albert, que no va donar cap opció en aquesta primera part. Tots dos equips realitzaven defensa en zona i com sempre els primers minuts va ser de tanteig. Els porters d’ambdós equips estaven molt encertats i en el primer quart d’hora el resultat continuava sent d’empat a cero. El Cerdanyola portava el control del partit i arribava cada vegada amb més claredat davant de la porteria de l’Horta. Així i tot l’Horta es podia haver avançat en el marcador després d’assenyalar l’àrbitre Masdeu un rigorós penal en un contacte lleu d’en Jc. Pérez sobre Tamayo. Diem que va ser rigorós perquè va concedir la llei de l’avantatge i el davanter barceloní va poder rematar. Bayó va llençar el penal però l’Albert el va aturar perfectament. En el minut 17 arribaria el primer gol dels vallesans. En una bona jugada de triangulació de la davantera, en David remata tot sol el 0-1. De nou en el minut 20 arribaria el 0-2 després d’una rematada suau d’en Joan Carles dins l’àrea. Aquest gol va descentrar l’equip local, cosa que va aprofitar perfectament el Cerdanyola. A falta de quatre minuts pel final l’equip vallesà tornava a marcar dos nous gols. El 0-3 aconseguit de nou per en Joan Carles rematant una bola morta a l’àrea i el 0-4 marcat per en Quim de jugada personal. Amb aquest contundent resultat arribàvem a la primera part, amb clar domini en el joc i el marcador.

Ja en el segon temps, tot va continuar igual. Durant els primers vuit minuts de joc es van donar alternances en un i altre porteria però el marcador seguia sent el mateix. L’Horta lluitador com sempre, no donava el partit per perdut i ben liderat per en Toni Ventura no van donar treva fins el final. En dues jugades dins l’àrea del Cerdanyola l’àrbitre va xiular penal. Val a dir que l’àrbitratge d’en Masdeu va estar correcte, però dels quatre penals que ens van assenyalar dos eren més que dubtosos. En Toni Ventura va clavar perfecte els dos penals, sense opcions per l’Albert. A més el primer penal va haver de ser llençat dues vegades en apreciar l’àrbitre que els jugadors de tots dos equips s’havien avançat. Amb 2-4 en el marcador l’Horta reduïa distancies però no era suficient per incomodar al Cerdanyola. Mitjançant un inspirat Joan Carles el Cerdanyola tornava a marxar en el marcador. Primer marcava el 2-5 després d’una bona combinació de la davantera. Tot seguit marcava el millor gol de la nit 2-6, aconseguint com nomes ell ho sap fer, i arrastrant de fora l’àrea a l’escaire dreta d’en Nando. L’Horta demanava un temps mort per mirar d’aturar el bon joc vallesà. A la represa com si fos un partit d’anada i tornada, tornava l’equip barceloní a marcar dos nous gols. El 3-6 era aconseguit per en Tamayo després d’una bona jugada col·lectiva de l’Horta. L’àrbitre assenyalava el quart penal de la nit en contra nostre. En Toni Ventura el llençava de nou però l’Albert l’aturava. En el rebot posterior el jugador de l’Horta aprofita per marcar davant la sortida de l’Albert el 4-6. L’Horta jugava potser més amb el cor que amb el cap, ja que ràpidament el Cerdanyola tornava a marcar un nou gol. Una nova jugada de triangulació entre Joan i Joan Carles, donava una assistència en David que tot sol aconseguia el definitiu 4-7. Val a dir que tots dos equips van cometre les deu faltes, disposant així d’una directa. Cap dels dos equips va aprofitar el llançament de la directe. Dins els últims tres minuts l’Horta va haver de jugar amb un jugador menys per l’expulsió amb blava directe d’en Jusi Gibert. El Cerdanyola ho va aprofitar per mantindre la bola, arribant al final del partit.

Victòria justa del Cerdanyola davant d’un Horta combatiu. La solidesa de tot l’equip va fer dominar el partit de cap a peus sense donar opcions a l’equip local. Aquest dijous tenim la visita del CF Cuatro Vientos de Blanes, en una nova final pels nostres interessos. Hem de continuar amb la mateixa actitud per aconseguir sortir de les posicions de promoció.

En el tercer temps varem sopar plegats amb els jugadors de l’Horta, destacant la bona amistat i el bon rotllo que tenim amb l’equip barceloní. Fins la propera.!!