divendres, 6 de juny del 2014

CE NOIA 6 - CERDANYOLA CH 0

Resum exprés del partit disputat dijous dia 5 de juny a Sant Sadurní. El resultat final no reflexa la lluita dins la pista durant molts minuts. Un jugador determinant com Guillem Cabestany, autor de tres gols, juntament amb en Nono a la porteria van ser claus determinants per a la victòria local.

C.E. NOIA: Nono, Cabestany (3), Queral (1), Batlle, Arnan (1) (cinc inicial), Gallart (1)

CERDANYOLA CH: Albert, Pepe, Joan, Joan Carles, David (cinc inicial), Quim, Toni i Jc. Pérez.

Gols: 1-0 Arnan (mitja part), 2-0 Cabestany, 3-0 Cabestany, 4-0 Cabestany, 5-0 Queral, 6-0 Gallart.

Primera part molt equilibrada amb actuació destacada a les dues porteries. Possiblement el Cerdanyola no va saber aprofitar els múltiples contracops de que va disposar, però en Nono porter local va estar senzillament perfecte. L’Albert va estar quasi bé al mateix nivell i tans sols en una jugada aïllada va poder marcar el Noia. Després d’un xut ras d’en Cabestany des de mitja pista, el rebot arriba a Arnan que es regira davant l’Albert per marcar 1-0. El partit estava molt equilibrat en quan a joc i les alternatives es donaven a una i altre porteria.

A la segona la qualitat de Cabestany va sentenciar el partit amb un hat trick personal. En el minut 8 de la segona part el jugador roig i negre aconseguia el 2-0 després d’un fort xut de fora l’àrea sense opcions per l’Albert. De nou, en una jugada de contracop local, l’Albert atura bé la bola però el rebot posterior es aprofitat de nou per en Cabestany per marcar ras el 3-0 deixant poques opcions per la remuntada. Així i tot ho vàrem intentar tot gaudint de bones oportunitats i algun que altre xut al pal. Però sens dubte que en Nono es va erigir en la figura del seu equip aturant qualsevol escomesa dels vallesans. Fruit de la lluita en defensa del Cerdanyola arribaria la desena falta d’equip. En Guillem Cabestany seria l’encarregat de llençar-la anotant el 4-0 també de xut. De mica en mica anaven caient els gols, sense poder de reacció per part del Cerdanyola ja que no hi havia manera d’obrir la llauna. Cap el tram final el Noia aprofitaria la baixada de braços de l’equip rival per marcar dos nous gols. El 5-0 marcat per en Queral de penal i el 6-0 anotat per un gran veterà, en Jordi Gallart, culminant una acció de contracop.

Res a dir de la victòria incontestable del Noia, però el 6-0 final no reflexa la lluita dins la pista i l’equilibri durant moltes fases del partit. Amb aquesta victòria el Noia es classificava matemàticament per a la final a 4, mentre que el Cerdanyola hauria de restar pendents d’altres resultats per mantindre opcions de poder jugar la promoció de descens.

Agrair l’esforç del nostre porter Albert, ja que va fer tot el possible per poder jugar amb nosaltres quan realment tenia molt complicat el poder vindre. També agraïment per en Jordi Gallart per la seva col·laboració en tot moment, mirant de canviar possibles dates en la intenció de poder jugar un altre dia.

Finalment varem sopar plegats a Sant Sadurní gaudint com no podia ser d’una altre manera del millor cava del mon. Sort al Noia en la Final a 4 que aquest any te la seva seu a Vilanova.