dilluns, 30 de novembre del 2015

C.P. CUBELLES 5 - CERDANYOLA CH 4

Derrota per la mínima a la pista de Cubelles davant d’un equip local necessitat de punts. Vàrem fer mèrits suficients, especialment a la primera part, per aconseguir un resultat més positiu però el rival va tenir la sort de cara. En cap moment vam estar per davant del marcador i el Cubelles amb més encert ho va aprofitar per sumar la primera victòria de la temporada.

Pràcticament com l’any passat deixem escapar un partit que podríem haver guanyat perfectament, però el rival també juga demostrant que no hi ha cap equip fàcil en aquesta categoria.

C.P. CUBELLES: Ferritxe, Jardí (1), A. Sanchez, Belles (1), Martinez (1) (cinc inicial), David Pérez, Manel Pérez (1), Casas 1) i Sergi Sanchez (porter)

CERDANYOLA CH: Albert, Txus, Joan (1), David (3), Ignasi (cinc inicial), Toni i Jc. Pérez.

Gols: 1-0 Jardí, 1-1 Joan, 2-1 Belles (mitja part), 2-2 David, 3-2 Martinez, 3-3 David, 4-3 Casas, 4-4 David, 5-4 Manel Pérez.

Començava la primera part amb un Cubelles molt tancat dins la seva àrea i amb molt de respecte pel contrari. Es notava que els resultats no els havien acompanyat i en els primers minuts jugaven amb molta pressió. Així i tot en una jugada aïllada arribava el primer gol. Corria el minuts 3 de partit quan en Sergi Jardí engaltava un bon xut des de mitja pista sorprenent al porter vallesà 1-0. El Cerdanyola movia la bola amb rapidesa davant una defensa local molt tancada i amb un Ferritxe molt segur. En el minut 8 el Cerdanyola empataria el partit. Una jugada d’en David per darrera la porteria acaba amb una passada per en Joan que lliura de marca remata al fons de la xarxa 1-1. A partir de l’empat l’equip degà va començar a dominar el joc posant en perill constant la porteria del Cubelles. El Cerdanyola arribava amb perill davant un porter local que va donar vida al seu equip. En Joan tornava a rematar una acció semblant a la del gol però el porter cubellenc treia una ma espectacular. A banda d’aquesta acció destacar dues aturades amb el casc del porter del Cubelles, i un altre aturada en un u contra u d’en David. El Cubelles també disposava d’alguna ocasió en l’àrea vallesana ben coberta per l’Albert. El domini del Cerdanyola en les accions no es traduïa en gols donada l’excel·lent actuació del porter local i al final ens passaria factura. Tots dos equips realitzaven canvis a les banquetes, i al Cubelles ho va aprofitar per avançar-se en els segons finals. La veritat es que els davanters locals van estar molt encertats i cada ocasió que tenien pràcticament la marcaven. A falta de vuits segons per acabar la primera part, en Sergi Belles aconsegueix de remat el 2-1 després d’un xut llunyà d’en Manel Pérez. Amb molt poc esforç marxaven al descans amb una mínima avantatge, deixant tot per decidir a la segona part.

Ja a la segona va haver una mica més d’equilibri, però l’efectivitat del Cubelles en moments claus va decantar la balança. En la represa en David marcava l’empat 2-2 després d’una rematada dins l’àrea. La sort pel Cubelles o la desgracia per nosaltres, es que aconseguien marcar ben aviat. Així en una jugada individual d’en Martínez, el Cubelles torna a agafar avantatge en el marcador 3-2. Val a dir que l’acció va ser un pel afortunada, ja que el davanter xuta als peus d’un defensa vallesà però aprofita el mateix rebot per marcar de xut ras. El Cerdanyola no es donava per rendit i aconseguia arribar amb perill a la porteria ara defensada per en Sergio Sanchez. A falta de 15 minuts pel final, un ràpid contracop del Cerdanyola va posar l’empat al marcador 3-3. En David de fort xut des de fora l’àrea clava un bon cacau sense cap opció pel porter. El partit tornava a estar empatat de nou i el Cerdanyola no es donava per vençut. Un penal comés per la defensa del Cubelles donava la opció al Cerdanyola de posar-se per davant del marcador. En David, jugador més destacat del Cerdanyola, va ser l’encarregat de llençar-lo però la bola no va voler entrar. La bola va anar al pal després que el porter local desviés la mateixa. Possiblement aquesta jugada va resultar clau, ja que el Cubelles jugava condicionat per haver de puntuar. Com durant tot el partit, el Cubelles es tornaria a avançar de nou amb el 4-3. Una badada en defensa del Cerdanyola deixava tot sol en Casas, que remata sense oposició. Ho seguíem intentant però sempre anava per davant el Cubelles. Varem seguir donant la cara i després d’una jugada de l’Ignasi, en David es troba una bola dins l’àrea que remata per posar l’empat 4-4. Faltaven tres minuts pel final i qualsevol dels dos equips es podria haver endut la victòria. Malauradament pels nostres interessos no era el nostre dia i a falta d’un minut i mig pel final el Cubelles marcava el definitiu 5-4. En Manel Pérez realitza un xut ras de mitja pista amb la mala fortuna que en Joan toca lo just per desviar la trajectòria. L’Albert hagués aturat la bola però el seu propi defensa li desvia. Massa càstig per un Cerdanyola que hauria d’haver merescut més. En l’últim minut a la desesperada varem jugar amb cinc jugadors de camp tot intentant aconseguir l’empat. El Cubelles va disposar d’un últim contracop sense porter rival però el xut d’un dels seus jugadors va anar molt desviat.

Final ajustat i victòria pel Cubelles. De ben segur que un empat hagués estat més just, però la fortuna del triomf es per qui la busca. Felicitar al equip del Cubelles pels tres punts aconseguits. Nosaltres hem de passar pàgina i pensar en el proper partit contra un equip especial per a nosaltres com es el C.P Calafell.

Destacar la bona actuació d’en Tomas Fresquet, tot un veterà de l’arbitratge català. L’avalen 45 anys damunt les pistes i a partir de gener 2016 es jubila. Gràcies Tomas pels bon moments viscuts i enhorabona per tots aquests anys dedicats a l’hoquei. Una abraçada gran de tots els companys!!

Bon tercer temps amb el companys de Cubelles, com no potser d’un altre manera. Els hi desitgem sort en els propers partits, i ens retrobem a la tornada a Cerdanyola.