divendres, 11 de desembre del 2015

CERDANYOLA CH 7 - CP VILANOVA 3

Partit ajornat de la sisena jornada de lliga que ahir vàrem completar amb victòria davant d’un bon C.P. Vilanova. L’equip del Garraf venia amb els jugadors justos, però així i tot va oposar resistència durant la primera part. En la segona l’equip local va imposar una gran efectivitat que li permet una setmana més estar en llocs de privilegi. Destacar l’aportació d’en David Novell amb cinc gols i el bon nivell general de tot l’equip.

CERDANYOLA CH: Albert, Txus, Joan, Ignasi (1), David (5) (cinc inicial), Toni i Jc Pérez (1)

C.P. VILANOVA: Ballester, Andreu, Ferrer, Fernández, Parejo (3)

Gols: 0-1 Parejo, 1-1 Ignasi, 2-1 David, 2-2 Parejo, 3-2 David (mitja part), 3-3 Parejo, 4-3 David, 5-3 Jc. Pérez, 6-3 David, 7-3 David

Primera part amb defenses zonals per part dels dos equips. El Vilanova encara que realitzava zona pressionava la sortida de bola amb dos jugadors. Això obligava al Cerdanyola a moure ràpid la bola per mirar de moure la defensa contrària. Al igual que l’any passat el Vilanova s’avançaria en el marcador ben aviat. Una bola recuperada per un actiu Juanjo Ferrer assisteix per en David Parejo que de primera remata per posar el 0-1. Corria el minut 4 de partit i l’equip local ja havia disposat de bones ocasions fins aleshores. L’empat però no es va fer esperar i ben aviat marcaria l’equip vallesà. Un contracop de la davantera local finalitza amb un xut exterior que rebota a la tanca final. El rebot es aprofitat per l’Ignasi que pràcticament des de fora l’àrea sorprèn al porter del Vilanova marcant el 1-1. Les ocasions en un i altre porteria s’anaven succeint i el partit era força intens. El Cerdanyola es posaria per davant del marcador 2-1 en una acció personal d’en David, sens dubte el millor jugador del partit. En una contra per la banda esquerra aconsegueix batre a Ballester de xut creuat. El Vilanova seguia jugant amb bon nivell i creant perill a la porteria de l’Albert. Ja en Parejo avisava en un xut de cullera que va anar a parar a la creueta del pal. També una jugada personal d’en Juanjo posava amb problemes a l’Albert després d’una sortida al racó. El jugador vilanoví aprofita la sortida del porter per anar directa a porteria i marcar gol. El porter del Cerdanyola ho evita un ultima instancia, però els jugadors del Vilanova demanaven penal en aquesta acció no concedida per l’àrbitre. En la jugada posterior el mateix protagonista Ferrer s’endinsa dins l’àrea i davant de l’entrada d’un jugador local l’àrbitre assenyala penal. Possiblement aquest penal compensava l’anterior no assenyalat. En David Parejo de fort xut de cullera aconsegueix l’empat 2-2 donant emoció al partit. Val a dir que l’equip rival estava fent mèrits demostrant bons fonaments d’hoquei. Cap al tram final d’aquest primer temps una nova acció d’en David donava avantatge 3-2 a l’equip degà. La insistència davant de la porteria de Ballester tenia premi en forma de gol, arribant ara sí el final de la primera part.

Havíem d’aprofitar de que el Vilanova no disposava de canvis per incrementar una mica el ritme de joc a la segona meitat. En el primer minut de la represa però, una excel·lent jugada d’en David Parejo tornava a posar l’empat 3-3 en el tanteig. El jugador del Vilanova aconsegueix des de la seva àrea arribar a l’àrea local, i arrossegant de pala col·loca la bola a la mateix escaire. Hat trick per en Parejo en una bona actuació personal. I fins aquí pràcticament va arribar la resistència del Vilanova, ja que el Cerdanyola va posar una marxa més fins al final del partit. L’equip rival va anar deixant espais que el Cerdanyola va anar aprofitant. Una jugada de camp enrere es aprofitada per en David davant de la passivitat de la defensa vilanovina. El davanter vallesà amb un esprint ràpid es planta tot sol davant del porter aconseguint el 4-3.  Posteriorment una jugada individual d’en Joan Carles Pérez aconseguia acabar en gol deixant un 5-3 i obrint el camí de la victòria. Després de controlar la bola d’àrea a àrea el defensa cerdanyolenc penja una bola que s’endinsa mansament al fons de la xarxa. A falta de 13 minuts pel final el Cerdanyola demana un temps mort conscient de que el partit no s’havia acabat. El Vilanova intenta en aquest tram final cremar les naus que li quedaven però el Cerdanyola a la contra aconsegueix liquidar el partit. Un contracop local conduit per en Joan assisteix en David que de remat de primera aconsegueix un golàs per sota les cames del porter marcant el 6-3. Davant d’un Vilanova molt obert arriben les millors ocasions pel Cerdanyola que jugant a plaer aconsegueix un gol més. De nou en David aconsegueix el seu cinquè gol personal deixant el marcador final en 7-3. Sense més incidències arribem al final, amb bon arbitratge d’en Juanjo Prades i amb un partit molt net per part dels dos equips. Tan sols destacar una caiguda fortuïta sense conseqüències d’en Oscar Fernandez, del qual esperem estigui totalment recuperat.

Victòria justa del Cerdanyola davant d’un rival que ha donat una bona imatge a Can Xarau. Aquesta temporada seguim invictes a casa guanyant els quatre partits disputats. El proper rival serà davant l’actual campió de la lliga, el FC Barcelona. Intentarem seguir amb la bona línea de joc demostrada fins ara. Volem dedicar el partit d’avui al nostre estimat canviador en Jordi Pi. Demà dissabte compleix 70 anys i que millor que celebrar-ho en família. Gràcies Jordi per la teva implicació amb el grup i amb l’hoquei veterà.

Els companys de Vilanova no es van poder quedar a sopar. La comitiva local acompanyada per en Josep Tamburini van anar a sopar a l’Enovin a Ripollet. Ens retrobem al partit de tornada a Vilanova.