divendres, 15 de gener del 2016

CERDANYOLA CH 2 - CF CUATRO VIENTOS 2

Primera cita de l’any 2016 davant d’un gran equip com es el F.C.Cuatro Vientos de Blanes. Després d’un mes d’aturada de la competició tornàvem a disputar un partit d’hoquei i les sensacions van ser bones, ja que a banda de competir a bon nivell vàrem estar molt a prop d’aconseguir els tres punts.

Partit net, intens i amb molt fair play destacant l’actuació de tots dos porters. Per la banda local destacar un polivalent Toni Pi autor del primer gol i per la banda rival un incombustible veterà com es en Joan Ayats bigolejador en la nit d’ahir.

CERDANYOLA CH: Albert, Jc. Pérez, Joan, David (1), Toni (1) (cinc inicial), Ignasi.

F.C. CUATRO VIENTOS: Martin, Guti, Munsó, Gassó, Recio, (cinc inicial), Ayats (2) i Cristian.

Gols: 0-1 Ayats (mitja part), 1-1 Toni, 2-1 David, 2-2 Ayats

Minuts inicials de tanteig per part dels dos equips, ambdós amb defenses zonals. Ritme de bola intens i primeres aproximacions a les àrees ben cobertes per tots dos porters. Encara que els dos equips arribaven amb perill a les porteries, es notava la falta de punteria i la inactivitat de les últimes setmanes. El partit però era distret i els davanters intentaven d’obrir el marcador. L’equip de la comarca de la Selva jugava amb possessions llargues mentre el Cerdanyola disposava de ràpids contracops per part d’un actiu David Novell. L’equip vallesà amb dues baixes d’última hora havia d’afrontar el partit amb un sol canvi. Això no va ser cap impediment per plantar batalla i posar les coses difícils a l’equip de Blanes. Les rotacions en l’equip rival donaven entrada a Cristian i Ayats posant setge a la porteria de l’Albert. Érem ben conscients de que havíem de marcar molt bé en Joan Ayats ja que ens te la mida pressa. De fet els seus companys juguen mirant els seus moviments amb la intenció de penjar alguna bola perquè pugui ser desviada. Tots dos equips ho continuaven intentant però el gol no arribava a cap de les dues porteries. A falta de 20 segons per finalitzar la primera part una bola punxada per en Gassó sense cert perill, es rematada per Ayats treien petroli on no hi havia. Sense temps per a més arribem a la mitja part amb la mínima avantatge de 0-1 .

L’equilibri de forces va ser la nota predominant en aquest segon temps, encara que l’equip degà va donar un pas endavant creant molt més perill a la porteria d’en Quique Martin. El fet d’anar per sota del marcador no va ser un obstacle per un Cerdanyola que va anar de menys a mes. Durant molts minuts l’equip local desplegava el seu millor joc i aconseguia arribar amb claredat a la porteria rival. Així cap el minut 10 de partit arribaria el gol de l’empat 1-1. En Toni des de la banda dreta executa un fort xut de pala endinsant la bola per l’escaire esquerra. Aquest empat ens donava confiança i l’equip va seguir creant ocasions. De fet l’Ignasi en una acció personal aconsegueix driblar dos defenses i es planta tot sol davant de Martin. El seu remat final acaba desviat desbaratant una excel·lent ocasió de gol. També va disposar de bones ocasions el Cuatro Vientos, destacant el desplegament de joc d’en Munsó i Guti, i les rematades d’en Recio i Ayats. L’equip de Blanes es bolcava en atac cosa que aprofitava el Cerdanyola per sortir al contracop. En una d’aquestes jugades en David marxa tot sol cap a porteria driblant i aconseguint el 2-1. A partir d’aquest moment varem disposar de les millors ocasions per aconseguir el tercer gol que ens hagués donat la tranquil·litat, però la falta de sort i el porter del Blanes ho varen impedir. A falta d’un minut per acabar el partit i en una jugada calcada a la del primer temps, en Joan Ayats tornava a arreplegar una bola dins l’àrea i aconseguia el definitiu empat 2-2. Ens va mancar paciència per aconseguir la victòria, però val a dir que el Cuatro Vientos es va llençar a la desesperada en busca de l’empat.

Resultat final just si tenim en compte els mèrits d’uns i altres. Repartiment de punts en un bon partit d’hoquei veterà, encara que els locals lamentaven les ocasions perdudes. Res a retreure a l’equip que va estar a un gran nivell davant d’un clàssic de les finals a quatre. La propera setmana visitem els nostres amics de Sant Celoni en un altre duel a les porteries.

El tercer temps el varem compartir sopant a l’Enovin de Ripollet, on va causar molt bona impressió als companys de Blanes. Bon sopar, bon rotllo, somriures i complicitat amb un equip molt més amic que rival. Això es el millor de la competició i ho podeu comprovar en la foto de grup. Companys en retrobem a la tornada.