divendres, 3 de juny del 2016

CERDANYOLA CH 4 - CP MANLLEU 8

Ràpid resum del partit disputat el dijous 26 de Maig davant dels veterans del CP Manlleu, en el que suposava l’últim partit com a locals d’aquesta temporada. Partit amb dues parts ben diferenciades, ja que en la primera va haver-hi més domini i ocasions pel Cerdanyola i en la segona es va imposar clarament l’equip osonenc.

El fet de jugar l’equip degà amb quatre jugadors justos els hi va passar factura, cosa que va aprofitar el Manlleu per aconseguir una còmode victòria en la segona part.

El resultat de la primera part va finalitzar 3-1 per l’equip de casa amb gols d’en David, Jc. Pérez e Ignasi. Vàrem disposar de bones ocasiones en aquesta primera part però en Guiti es va encarregar de mantindre al seu equip dins el partit.

A la segona el Manlleu va marcar el 3-2 molt aviat dins el primer minut de joc. Això va descentrar els jugadors vallesans que quasi d’immediat encaixaven dos gols més fins el 3-4. Així i tot varem treure forces quan ja no n’hi havien  i en David aconseguia en un contracop el 4-4. Aleshores en Quim Casalí va treure la seva màgia i el seu hoquei per capgirar el rumb del partit. El Manlleu aconsegueix el 4-5, i en una jugada protestada pels locals a l’àrbitre aconsegueixen el 4-6. Això descentra als locals que acaben baixant el braços, encaixant dos nous gols de contracop fins el 4-8 final.

Bon partit i victòria clara del Manlleu davant un Cerdanyola molt justet de forces en aquestes alçades de la temporada. Excel·lent tercer temps a l’Enovin amb en Quim, Gonçal i Joan Cobo per part del Manlleu i la resta d’expedició del Cerdanyola. Fins la temporada que ve fieras!!